Re: ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 18

• 31 939
  • 477
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Трепет , рано й е още на София да изчезне.  Wink

# 271
  • Кюстендил
Трепет , рано й е още на София да изчезне.  Wink
Значи може Анастейша да я изчезне Wink

# 272
  • Луната ни пази
А как са разконспирирали Андрей ?

Не мога да повярвам , че на София й хрумват такива неща за парите.

А дали това няма да е мистериозното изчезване на Софи. Да вземе парите и да духне newsm78

Един от групата на Пецата позна Стойо, били лежали заедно в затвора или нещо такова newsm78
Не Стойо (Маймунката не е лежал в затвора), другия дето беше в колата Щерьо май каза!

# 273
но пък като се замисля, дали Софито не е с Мартин наистина заради пари. Това дето го изръси на Явор за парите почва да ме навежда на други мисли, дали ще изчезне с парите на Анастасия. Нещо героинята на Софи се показва в друга светлина

ЕЕЕЕЕее как Стойо бреее, той е на баба доброто момче, не е възможно той да е бил в затвора, такава блага душа не би попаднала там, освен ако не му е бил направен капан!

# 274
  • Кюстендил
А как са разконспирирали Андрей ?

Не мога да повярвам , че на София й хрумват такива неща за парите.

А дали това няма да е мистериозното изчезване на Софи. Да вземе парите и да духне newsm78

Един от групата на Пецата позна Стойо, били лежали заедно в затвора или нещо такова newsm78
Не Стойо (Маймунката не е лежал в затвора), другия дето беше в колата Щерьо май каза!
Може, на мен ми се причу като Стойо Peace

# 275
  • София
но пък като се замисля, дали Софито не е с Мартин наистина заради пари. Това дето го изръси на Явор за парите почва да ме навежда на други мисли.

Вярно грозничко прозвуча, още по-грозно беше че Явор май се замисли за нещо такова!

# 276
Ами тя Софи, направо си го поднасяше с това не се е сетила 20 години за теб...

няма ли да се включи някой от "сценаристите", като гледам как се получават нещата, почвам да си мисля че тия снимат филма по коментарите от тука Wink)), аз само знам че Андро ще затъва още и още и още,  Юри ще го изнудва заради тея пари и Андро ще навлезе надълбоко в наркотиците.

# 277
  • София
Нещо не ми харесва Елен в последните сцени. Първо на моста на НДК много захаросано се мяташе и виеше. Изглеждаха меко казано тъпо. Ники изглеждаше в пъти по-естествено. А сега в мансардата все едно позираше за фото-сесия! Малко ми се струва, че е подценила сериала. При другите актьори виждам крачка напред, а при нея все едно играе в пародийно шоу!

# 278
Анастасия за Софи: Първо,защото е селянка от Долно-Нанагорнище................... Joy

# 279
Уффф, така ме е яд, че не можах да го гледам тази вечер! Хванах края само, но утре ще си го дръпна... Знаех си, че Софи ще я завари я Борис, я някой друг.  Mr. Green

# 280
Аз не ги следях много с Мартин и не си и мислех че сцената ще е силна за запознанството с родителите му. Тук прочетох че може Борис да я завари и дори реших че може с него да си допаднат Rolling Eyes, а то какво се случи в устата на лъва - точно пък и Анастасия да се появи, беше доста  Blush Embarassed кофти за Софи

# 281
  • София
Човек на Пецата позна  някакъв Щерю, хем лична охрана, хем работи в клуба на Юри.
А за София - много нагласено ми се вижда - до скоро се пазеше от близост, а сега - евтини номера. Но Анастасия е права за произхода и целите и - селска пръчка, запознала се с богат. Нали и тя е била същата преди 22 г.
имам някакви мисли как ще я изчезнат - но едва ли ще се стигне чак до там.
Марина - проявява се стокхолмския синдром при отвлечените - стремеж да се приобщиш към похитителите.

# 282
Според мен Мартин ще продължи да се вълнува от Софи, дори интереса му ще се засили, тя е доста по-различна от досегашните му и може-би най-нестандартната и тайнствената в сериала, а такива като Мартин са свикнали на лесното и сега трудното и непознатото го влече неудържимо. Съжалявам само, че актрисата излиза от сериала.

# 283
Момичета снощи да не би да са пуснали епизод на филма,гледам коментарите ,какво е казала Софи на Явор и въобще какво се е случило в мансардата.Аз проверих снощи в програмата на Нова и нямаше филм,тук гледам обсъждате нови неща.Някой в резюме ще ми каже ли какво е станало
 Praynig Praynig :pray
:

# 284
Момичета снощи да не би да са пуснали епизод на филма,гледам коментарите ,какво е казала Софи на Явор и въобще какво се е случило в мансардата.Аз проверих снощи в програмата на Нова и нямаше филм,тук гледам обсъждате нови неща.Някой в резюме ще ми каже ли какво е станало
 Praynig Praynig :pray
:

да, имаше серия, тези са непредвидими от Нова Тв, незнам защо го правят това.

Общи условия

Активация на акаунт