КАНАДА – още една пролетна тема № 36

• 20 939
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Канада, Монреал
Здравейте и от нас от БГ  Simple Smile
Друго си е да си дойдеш на топличко.
Тук времето е много хубаво, улиците в София са по-чисти, а градинките - мале, мале  ooooh!.
Сами много се радва на кучетата и котките. Видяхме и каруци с коне - картинка Simple Smile
Обаче съм отвикнала да се срещам с толкова хора и ми е малко странно, но много приятно. Друго е да си побъбриш с повече хора.
Не знам за Тарик Мам, но аз със сигурност си похапвам за всички ви от бг кухнята - вече даже трупнах няколко килца  Whistling
Вери, много е пораснал котакът. А тортата изглежда много вкусна, ще ми дадеш ли рецептата? (нали трябва да поддържам форма, да не взема да заслабна  Wink)
И ние взехме да се пробваме на гърне - това дете все едно вечно там си е пишкало. Знае какво трябва да се прави, само дано не му омръзне. И навън го изпишках веднъж.
Пчеличка, Фло свикна ли без биберон или още го търси?

# 151
  • Vaudreuil Canada
Вери браво на мъжа ти - много добре изглежда чийз кейка. Маги е голяма чаровница.
Дребния много е пораснал, а тениската му е силно тематична  hahaha
Разхождащите се из БГ да си изкарат хубаво и много да ги глезят.

# 152
И да ви почерпя с парче чийз кейк. Правен е от мъжа ми и е въведение към суровите торти. Simple Smile

Sega ako pusne6 i receptata...  chef

# 153
# 154
Уф, Вери,
голяmа сложнотия...

# 155
Затова мъжът ми я прави... Joy
Но пък е много вкусна.

# 156
Привет, мамита!

Относно срещата в Торонто в Хай Парк на 31 май, неделя, ето тук карта на парка - показани са полянките и масите за пикник:
http://www.toronto.ca/parks/highpark/map_highpark.pdf.pdf

Има една поляна, която е малко встрани от тълпите (през уикенда в парка е тръдно дори да се паркира). Вижте номера 22 и 23 на картата. Наблизо е малкият зоо-кът, дървеният замък-детска площадка и има и паркинг. Така че е удобно за хората  с коли - предполагам повечето. Ако някой ще идва с метро - тогава е малко далеч, може да изберем нещо по-близо до главната алея. Също така - сутринта ли предпочитаме или следобед? Относно яденето - мисля кой каквато възможност има, ама да не ни отнема много време - по-скоро сандвичи, сокове, snacks, плюс одеала, топки...ама от друга страна - ако има майстор на барбекюто, няма да го увещавам да не носи, но тогава можем да се разберем да носим "материал" за печене Simple Smile

Има и едно увеселително влакче, което обикаля парка за 30 минути и има и спирка близо до тези маси, за децата е голяма радост, само че е с билетче (4$ за възрастен, 3 за деца).

Аз също мога да кажа на още 2-3 БГ мами от квартала, извън форума.

Това е от мен днес!

# 157
Здравейте момичета!
Роси, благодаря за информацията  bouquet
Вери, много са ти хубави децата Heart Eyes Ще взема да покажа на мъжа ми рецептата на тортата Simple Smile
Приятно прекарване в България на Тарик мам и Лейди Чери !Ние заминаваме точно след месец.

# 158
Пчеличка, Фло свикна ли без биберон или още го търси?

Не знам как да ти отговоря. Мисля, че посвикна, но вечер продължава да плаче и е много трудно да се успокои. Но едновременно с махането на биберона се оказа, че в същото време никнат 2 кътника. Затова не мога да съм сигурна дали раздразнителността й се дължи на липсата на биберон или по-скоро на никнещите зъби. Снощи се присети пак да пита за "сису" (това си е нейна дума, произлизаща от suce), ама й казах пак, че съм дала биберона на едно плачещо бебе, и тя спря да ме пита. Гледам да е много изморена, че тогава да я слагам да спи, за да не плаче по много. Много рано се буди последната седмица, ама и това не знам на кой от двата фактора се дължи. Че тъй де, вече съм готова да изхвърля всичките 5 биберона  Crossing Arms

Вери, чийз-кейка изглежда страхотно, но като видях колко продукти съдържа, май никога не бих се наела да го правя Crazy мъжа ми пък абсурд Joy Ама и аз сякаш предпочитам класическия чийз-кейк дето е с крема сирене, въпреки, че тоя не съм го пробвала, никога не е късно да си променя мнението Peace

# 159
  • Vaudreuil Canada
Честит 24 Май!

Честит Рожден Ден на Деси на Снежи!
Да е все така чаровна, здрава, щастлива, усмихната и разумна.
Весел празник на цялото семейство!

На патерица Честит Рожден Ден на Нади_н!
Щастие, късмет, любов и всичко каквото тя си пожелава.

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ И ОТ НАС!

СНЕЖИ - ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ГОЛЯМАТА ЩЕРКА!
ЧУДЕСНА ДЕВОЙКА Е СТАНАЛА, ХУБАВА И ВНИМАТЕЛНА!
МНОГО ДА ВИ РАДБА И ДА РАСТЕ щАСТЛИВА!
[/size][/color]

newsm59
[/color][/b]
[/size][/color]

# 161
Тази тема съвсем замряла ...

Искам да попитам майките от Торонто с по-големи деца, които ходят вече на училище дали знаят сайтове или пък случайно са попадали на такива със статистики за добри public училища. Снощи цяла вечер се рових в гугъл и нищо съществено не открих. Намерих инфо само за частните училища.

А между другото да попитам ще има ли среща в Хай парк? Никой нищо не пише ...

# 162
Здравеите и от мен-вече от Торонто.Напьлниха ми се очите сьс зеленина и простор. newsm44 newsm44Наистина спокоино и комфортно място за живеене.
Намерихме си апартамент в източната част-предстои ни преместване /в петьк/и обзавеждане.Момичета,даите инфо за магазини за обзавеждане с добри цени.Очаквам,както винаги бьрзата ви и полезна информация.

# 163
Момичета,даите инфо за магазини за обзавеждане с добри цени.Очаквам,както винаги бьрзата ви и полезна информация.

welcome в Торонто.
Разгледайте мебелите в ИКЕА, на Kennedy Rd също е пълно с магазини за обзавеждане.

# 164
Момичета,даите инфо за магазини за обзавеждане с добри цени.Очаквам,както винаги бьрзата ви и полезна информация.

welcome в Торонто.
Разгледайте мебелите в ИКЕА, на Kennedy Rd също е пълно с магазини за обзавеждане.

Ами да си кажа и аз...пристигаме в Монреал на 20-ти юни и ме вълнуват същите неща Simple Smile ,така че ако имате подобна инфо за Монреал ще съм много благодарна.Уредихме си апартамент предварително  и обзавеждането ще е на дневен ред,така че каквото и да споделите ще е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт