КАНАДА – още една пролетна тема № 36

• 20 932
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
МамаМарго,
извинявай, че те подведохме. В последния момент се оказа, че няма "кворум" за среща и не сме се събирали тази неделя в Торонто. Щеше да е добре да пусна едно съобщение да се знае, но и аз до последно не бях сигурна дали ще има, та съм пропуснала.

Надявам се да опитаме пак това лято!

А на всички деца и мами - чЕСТИТ 1 юНИ!!!!!

bigdance2

Много ми липсва този празник от България и май не го отбелязам тази година ама за догодина ще измисля нещо, тъкмо малчо ще разбира вече.

# 181
Здраве да е  Simple Smile
И на мен ми липсва,толкова е хубаво да се разхождаш сред балони и детски усмивки  Rolling Eyes

# 182
Много сте тихи.  Laughing

Ех, не успях да се класирам и да честитя на 3-ти Simple Smile / вече е 00.02ч / Първия Рожден Ден на Айла на г-жа Броненосец!  baloni
Да е жива и здрава! Желая й много здраве, много щастие, много игри и много усмивки!  bdbaloni
  bouquet   bouquet   bouquet

# 183
  • София
Здравейте, имам нужда от малко информация/препоръка.

Брат на приятелка замина за Канада, Калгари (там е от сутринта). Проблеми с настаняването и езика няма. 
Въпроса е свързан с комуникациите.
Тръгнал е от тук с GSM и Мtel-ска карта. Знаем, че има 1 GSM оператор и CDMA-оператори.
Въпроса е кое по-добре да си купи GSM-карта или да стане абонат на CDMA-оператор (Всъщност това възможно ли е?). Засега комуникира през роуминг, който е резачка (Мтел нямат договор с него). На мястото, на което е отседнал няма интернет.

# 184
  • Канада, Монреал
Честит РД на Айла!! Всичко най-най хубаво да и се случва!   bouquet
Ние днес ходихме до зоологическата градина в София. В много окаяно състояние е горката. Половината животни не можахме да ги видим - включителни и слона, хипопотама и лъва. Много клетки си стояха празни или поне така изглеждаха.
А най-странното беше, че 2-3 пауна се разхождаха около клетката си, а не в нея...
Иначе дребчо много се радваше Simple Smile)
А освен Granby има ли някоя голяма зоологическа градина около Монреал?
BukTopuq , много ви е хубава холната гарнитура Simple Smile

# 185
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Айла!
Да расте здраво, усмихнато и щастливо дете и много да радва всички в къщи.
Lady_Cherie не знам за друга зоологическа градина около Монреал но пък има сафари парк който не е за пренебрегване и е близо сравнително.

# 186
Десем, радвам се да те видя Flutter В първия момент се зачудих дали не съм сбъркала коя тема искам да отворя Crazy За операторите не съм в час, но за разговори до Бг ние звъним от домашния телефон, абонирани сме към една фирма. Няма месечни такси, а цената за разговорите е 3,9 цента на минута до София и 5,9 цента на минута до провинцията. Разговори под една минута не се таксуват, а за да звъннеш на GSM в Бг тарифата е 23,9 цента на минута, като разговор под една минута пак не се таксува. Фирмата се казва NECC, имат български отдел. Телефона за връзка с тях е 1 866 252 8050 (това е директен и безплатен телефон, отговарят на български). Фактурата ми я пращат на и-мейла, а след няколко дни я получавам и по пощата. Плащам в техния сайт с кредитна карта. Но предполагам че твоя познат няма да има кредитна карта в началото, тъй че може да ги пита в такъв случай как става плащането. Ако 3 месеца не съм звъняла, въобще не ми пращат фактури, а ако звъня честичко, фактурата идва веднъж месечно. Дано да съм успяла да помогна Peace (сега се прехвърлям в другата тема, да видя там какво става Mr. Green)

# 187
Здравейте, имам нужда от малко информация/препоръка.

Брат на приятелка замина за Канада, Калгари (там е от сутринта). Проблеми с настаняването и езика няма.  
Въпроса е свързан с комуникациите.
Тръгнал е от тук с GSM и Мtel-ска карта. Знаем, че има 1 GSM оператор и CDMA-оператори.
Въпроса е кое по-добре да си купи GSM-карта или да стане абонат на CDMA-оператор (Всъщност това възможно ли е?). Засега комуникира през роуминг, който е резачка (Мтел нямат договор с него). На мястото, на което е отседнал няма интернет.
Да не взема на Fido, доста са скъпи. Иначе за лонг дистънс ние сме на пулс телеком ( София  мисля 2 цента/ минута). Но първо да отиде да си подаде за сошъл секюрити номер. От там преди да си получи картата ще му дадат един лист с номера и може да започва да търси работа. И тази събота в Бонеси парк има събиране на българското дружество. А иначе мъжете имат фитболен отбор ( инфо има в сайта на дружеството).

# 188
  Здравеите,момичета!Ние напредваме по план с документите.Вчера подадохме за Здравните карти.Някои знае ли защо срокьт на валидност на картите на трима ни е различна.На сина е до 2011.На мьжа до 2014,а моята -до 2015 година.
  Да попитам ,още,познавате ли някои инструктор по кормуване.Мьжьт ми си взе днес G1. Трябва да вземе някои и друг час, за да заличи бьлгарският начин на каране и да се яви за G2 .Аз се надявам да мина в понеделник.
  Четох за фестивала Bread and honey-от 5 до 7 June-някои ходил ли е предни години,само в Мисисага ли е ?Разкажете нещо интересно. Ние се чувстваме още като туристи-поне да видим свят Joy

# 189
Lady_Cherie Благодаря и аз много я харесвам..не мога да повярвам на какви цени можеш да се обзаведеш тук в тези сайтчета...невероятно е да подреждаш собствения си дом..и то когато си със любимия човек Simple Smile вече изглежда така :

# 190
Съжелявам ,че пиша втори коментар но не се събраха двете снимки..нз защо.. Simple Smile

healthi На моя мъж баща му е инструктор но ние сме в Торонто не можах да видя ти в коя част на Канада си.. Simple Smile newsm78 Hug

# 191
Аз тотално ви изгубих дирите напоследък, но сега наваксвам.
Добре дошли на новопристигналите Simple Smile

Тук ни мъчат някакви жеги последните дни, аз съм зарината с работа и занимания в училище, но скоро поне учебната година свършва Simple Smile

Ще ви изчета и пак ще пиша!

# 192
По-добре да има жеги, а ние очакваме сняг отново. Да му имам климата на това място.

# 193
В градината на Маги има обява за разпродажба на Мега Блокс.

Mega Entrepot; 4505, Hickmore, St-Laurent, porte 118

пъзели, играчки, офис и учебни материали; 2 дена - 9 и 10 юни. На 9-ти работят от 15ч до 20ч, а на 10-ти от 12ч до 20ч
от 40 до 75% намаление и допълнително 10% при покупка на стойност 100$

# 194
  • Vaudreuil Canada
Вери нали знаеш че тези разпродажби са ми любимите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт