Music Idol 3 - десета тема

• 22 751
  • 395
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Номинираните отново ще са 5.
Няма лошо,така ще чуем 5 песни .  Simple Smile

Да , Вики затвърди в мен , че е имитаторка.

# 121
  • sofia
Като запее ми е толкова секси, хич не ми пука че е късокрак и кръгъл. Simple Smile Като запее става съвсем друг. Simple Smile

Именно, точно тази трансформация я могат само истинските звезди, един мой любим музикант го наричаше "споделяне на магия" (и концертите им  наистина бяха това)...

# 122
МГМ, звукът е все едно слушаш разгонена котка или бебешки плач ...

# 123
Номинираните отново ще са 5.
Няма лошо,така ще чуем 5 песни .  Simple Smile

Да , Вики затвърди в мен , че е имитаторка.
Peace за петте песни утре
 Peace при това лоша имитаторка.

# 124
Като запее ми е толкова секси, хич не ми пука че е късокрак и кръгъл. Simple Smile Като запее става съвсем друг. Simple Smile

Именно, точно тази трансформация я могат само истинските звезди, един мой любим музикант го наричаше "споделяне на магия" (и концертите им  наистина бяха това)...
Абсолютно подкрепям! Peace
Боян е велик! Браво на това момче и да си кажа, че хич не съм съгласна с някой по-грозни определения по негов адрес от предишни постове. Момчете си има кусури, но другите нимат нямат? А и тази вечер, както вече писах ,него са го облекли максимално неподходящо!

# 125
  • UK
МГМ, звукът е все едно слушаш разгонена котка или бебешки плач ...
Ужасно е. Наистина някой трябва да й го обясни, ама тя сигурно ще реши, че хората злобеят по нейн адрес. Тя е явно убедена, че пее Шакира добре, а е толкова в грешка, че няма накъде иначе.

Точно това го има Боян - освен гласа си - излъчване на истинска звезда, поведение на истинска звезда, страхотен е. Ако ще и най най най невероятния глас на света да има Димитър, не може никога да стигне Боян, защото Боян е нещо друго просто. Димитър няма грам излъчване на звезда, а Боян е точно на другия полюс, той е роден за да е на сцена.

Точно като Анемари. Wink

# 126
  • София
Малко инфо за утре.
http://www.telemaniac.com/btv-mi3-news459

Анкетка ще пусна утре сутринта,когато обявят номинираните.
Лека вечер от мен !  Hug

# 127
Познайте, след като Орхан Мурад ще е гост кой от участниците ще бъде разискван на дълго и на широко отново  Tired

# 128
А къде се затри другото недоразумение Мустафа?

Моля се повече да не се чува за Виктория- безкрайно неприятно същество. Аман! Да ходи да пее където си ще, само да е по-бързо. Вече не се търпи.

Боян- браво!

# 129
Малко инфо за утре.
http://www.telemaniac.com/btv-mi3-news459

Анкетка ще пусна утре сутринта,когато обявят номинираните.
Лека вечер от мен !  Hug
отвратителна манипулация. защо е необходимо да се разисква какъв трябва да е реда на напускане на мюзик айдъл. за да може да мобилизираме всички роднини, съседи и техните роднини, съученици и техните роднини да гласуват ли?

Познайте, след като Орхан Мурад ще е гост кой от участниците ще бъде разискван на дълго и на широко отново  Tired
не мога да позная. твърде трудно е Joy и с орхан мурад ли ще се сравнява тази. орхан мурад е спечелил своите фенове с таланта си и изключителната си скормност. и с огромен труд.

ужас. какви идоли ще са тези, които ти се натрапват?! мюзик айдъл 3 - още един пример за поговорката "хубава работа, ама българска". всичко, което попадне в български ръце, се опорочава и изопачава

# 130
  • Пловдив
Момичета от къде да изтегля снощния концерт,че неможах да го гледам....В арена и замунда не го намирам...

# 131
  • София
Боян определено беше най-добрият на вчерашния концерт, браво!  Peace  Hug
Историята с Виктория ми опротивява все повече  Tired

# 132
  • Габрово
След песента на Димитър го спрях, тая музика крайно много не ми харесва и НЕ искам цяла вечер да ми обясняват колко много боготворят Виктория  Crossing Arms Че дай да почнат да напускат наред - явно като напуснеш и ще се реализираш добре  Thinking Това беше невероятна глупост... Щели да и пращат образованието..

# 133
хайде. в студиото на тази сутрин са. стискам палци на преслава, русина и боян

# 134
  • София
 ooooh! Rolling Eyes чудя се кой толкова гласува за Димитър, че досега не е бил сред застрашените

Общи условия

Активация на акаунт