ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Минавам само да ви кажа, че вече се прибрахме в Бургас. Нищо не съм чела назад, но като гледам ще ми трябват няколко дни , за да насмогна...
МНого виртуални прегръдки на всички от мен и КИАРА Hug

# 136
Изидка,добре завърнала се Hug
Въче,мерси мило за обясненията,аз малко като малоумна гледам тия списъци-ама да благодаря на Бог  Praynig ,от близо половин година,ако не и повече newsm78 не ми се е налагало да влизам в аптека за друго освен за витамини и клеева тинктура.Та ако ще и откачалка да съм дето все едно и също мрънкам,ама понеже не давам друго явно си действа .А за кашоните,скоро пристигам!Само кажи и ще направим оборка на склада,и си почисти ушите Wink,с Мери диплихме има ли говор фотоапарата или не!Че то така и така нямаше батерии,това че работи бе изпробвано предварително Laughing Hug
Ави,ще я изям тая бонбона!Ама тя много чисто си хапва бе,дете -мечта.Не стига че всичко и е по график,ами и не се цапа ,съвсем по вкуса на Вал Joy Hug А на Червената шапчица що не сложихте нещо в кошницата,баба и няма да и отвори врата ,кого ще лъже Вълчо след това Joy
Драконче,честито ти подкарантинване hahaha,поне ще си починеш малко от работа!А за Алекс не се коси,ако и е писано да я хване-ще я хване.Дано само минава леко и при двете Praynig Hug
Ужас,така обичам да ми мирише на пролет,че днес съвсем я омазах картинката.Работа-мабота,и откарахме целия ден на двора!То не че  е лошо,ама съвсем ще загоря на селски тен!Правят мазилка на съседната къща,та разни работници се ширят по едни скелета на 5 метра,ни крак да заголиш ни друго.Ще вземат да се стреснат хората като ми видят телесата,ще стане лошо Mr. Green

# 137
Ееееееееееееееееееей,то верно че почивни дни,ама ще вземете да се повредите от толкова почивка! Crossing Arms
Покършете малко пръсти тука,че иначе ще ви прокълна дистанционните,и ще трябва там да плетете пръсти Mr. Green

# 138
Здравейте момичета!
Ние сме добре, като изключим нощните събуждания през 3 минути в последните седмици, но и избиват кучешките зъби на Таничка.Все още сме с детегледачка, на септвември ако ни вземат на ясла ще е чудо.
Честито на всички с поводи!    bouquet
Много ви обичам и всяка вечер ви чета, но тъкмо се наканя да пиша и Таничка промърка, и така готвя обикновенно след 10 часа и докато се оправя, тя отново се събужда и така........
Драгонче - леко изкарване на варицелата!!!
Ави - много са сладки Мони и Петьо - все така да са ти добрички!
Както и всичките ни февруарчета, са много красиви - пу,пу - да са живи и здрави!
Лека нощ!
МНого слънчев ден ви желая, тъй като вече деня настъпва......хубави и весели емоции!!! Hug Hug Hug Hug

# 139
  • София
     Добро утро! Хайде на кафенцето!                   ... и внимавайте в какви чаши пиете ...

Ави, много ти е сладка Червената шапчица!
Катичка, Катя е голям бонбон!
А Царя мама да го нацелува от мен и да мu щипне бузките! (втората снимка е много яка!)
Куклата Мадлен много е пораснала!

Stuck Out Tongue Winking Eye Още колко хляб има да изям ...

Nature Sun With Face Слънчев ден на всички, ние след малко отиваме на пикник в Банкя!

# 140
Добро утро newsm53
Хайде на кафенцето и палачинките   chef

Хубав и слънчев ден   Nature Sunny

Писали сме с Кат заедно  Sunglasses,хайде ставайте има кафенце за всички Hug Hug

# 141
  • Пловдив
Здравейте,мили момичета!

Щях по-рано да ви пиша,но пак ми е развален компютъра.Сега сме на гости при мама и използвам тази възможност Flutter

Прекрасни снимки сте публикували.Пълнят ми душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Камчи-в Северна България минахме през Ловеч-ей така на разходка и много ми хареса града.После минахме през Плевен,защото мъжа ми е родом оттам,но само минахме да поздравим леля му и не сме разглеждали,за което много ме е яд,но друг път.И после се отправихме към с.Гиген-та, е единия от дядовците на мъжа ми-стояхме два дни.После отидохме с с.Байкал-другия дядо и баща му бяхам там(за това не сме стояли в Плевен,защото роднините му бяха по селата за празниците).Това воторото села е на брега на Дунава и гледката е уникална.Една от снимките,които съм постнала е от разходката ни по реката.За първи път се качвам на лодка и умрях от страх, а малкия от кеф hahaha.После се върнахме до Ловече и взехме братовчедка ми,която беше там при гаджето си и заминахме за Павликени,от където е тя и там стояхме три дни.И това беше.
По-нататък,когато имаме възможност бих искала да обиколя много места из онзи край-Троян,Ловече,Боженци,Дряново и т.н и т.н,но вероятно ще е след години... Confused.И изобщо има страшно много места от България,които бих искала да посетя.

Вал-за съжаление ще пропуснем морето тази година,вероятно и другата.Вече не бих рискувала да пътувам,защото малко по малко бременността напредва,а пък лятото ще съм последния триместър и като си представям голямото коремче не ми се мърда никъде Blush.Тук по нашенско ще си го опечем дятито Laughing

Катичка,най-напред добре дошла,защото май не съм те поздравила Hug.Вероятно и другите майки ще го потвърдят,но бременност с бременност няма еднаква.С тази например се чувствам много по-добре.Няма ги досадните контракции и болки още от най-ранния етап,както при първата.Нямам честа смяна на настроенията и бушуващи хормони,но пък ми се гадеше доста,а първия път -не.Нямам и апетит.Това са все разлики спрямо моята първа бременност.Както и досега съм качила по-малко килограми,но пък коремът ми е по-голям за този месец в срвнение с предния път.А и бебето е по-малко  шавлило и по-спокойно(засега Joy).
Много,ама много се надявам раждането ми да мине по-гладко този път и още отсега ме е страх.Сигурно,защото вече знам какво горе-долу ме очаква Rolling Eyes

Извинете за романа.

Поздрави на всички и до писане Hug

# 142
Малко снимки от плажа днес  sun

До после  Heart Eyes Hug

# 143
  • България
Момичета,здравейте и от мен! Hug
Аз само набързо да се разпиша,че съм се разчистила днес  newsm75 newsm79 newsm28 и съм стигнала до никъде,но малко седнах да почина  Crazy
Ави,много хубави снимки  Heart Eyes ,ах,морееетооо,как ми се ходии Sunglasses
Катичка,много е сладка малката  Hug
Миркам,и аз обичам много да пътувам и ми се ходи навсякъде,но с Ади нямаме голям избор  Laughing
Хайде ставам да продължавам.Прегръдки и целувки на всички  Hug Hug Hug

# 144
  • Sofia
Тука вече ви завидях не до толкова благородно с този пясък в гащите.  Mr. Green
Ако ви навали тези дни да знаете, че аз съм виновна!  Laughing
Големи са сладури и четиримката!  Hug
А заспала Мони с пълни бузи е върха!  hahaha
Касандре, аз и нея ще я взема да я гледам, че е добричка много ама Ева се цапа по-малко тъй като тя си отваря устата според размера на лъжицата.  Laughing

Днес патладясах просто от жега, не очаквах да е толкова топло и се бях презапасила с катовете дрехи, но пък днес изключих радиатора, евентуално ще пробваме да спим без него довечера, че аз съм си зиморничава и си спя цяло лято с олекотените завивки, а радиатора го спирам обикновенно малко преди да тръгнем за морето.  Mr. Green
Сутринта Ева налапала една играчка на която вероятно е имало косми, от къде ли интересно като на никой не му капе косата в къщи  Mr. Green та по едно време я чувам да се давичка и се приближих гледам 2 косъма и висят от устата а тя аха да повърне, махнах и ги, но явно нещо друго и е останало на гърлото, защото после в продължение на 3 часа покашляше и се давеше, представа нямам какво е било.
Отидохме да пазаруваме във Фантастико, тя седнала на пазарските колички и ние пред алкохолите стоим и се дивим на едно уиски от 300 и нещо лева и в следващия момент Ева пак взе да я дразни нещото на гърлото и аз казвам на мъжа ми да тръгваме, че това давичкане не вещае нищо добро и в момента в който му го казах тя така ни наповръща и двамата на фонтан, добре, че беше яла каша та не си ходихме после с шлюпките от домати по нас, но явно и олекна, може би дразнителя излезна с фонтана и после беше повече от щастлива, а ние с баща и като гейши се кланяхме на персонала и се извинявахме, само дето не хванахме парцала да си почистим.
После викам ми то детето като видя колко струва уискито и му се додрайфа буквално.  Mr. Green

Мери, да те питам, че имаш повечко стаж в тази дисциплина  Laughing нормално ли е да ми дойде цикъла веднъж от както съм родила и после да го отняма пак и изобщо да не ми идва, не че му се притеснявам, но ако има нещо нередно да вървя на преглед докато е време?

# 145
Вал hahaha Joy, сигурно не ви е било много смешно на вас ,ама аз от сърце се  смях  Mr. Green
И при нас беше много топло днес ,имаше доста хора по бански на плажа  Sunglasses,на мен ми е студено още за бански ,другия месец  Grinning
Мони като се прибрахме имаше мнооого пясък в памперса и в обувките ,и на косата също  Whistling,обаче хубаво си поигра детето ,хареса й на плажа  WinkМного се радвам,че се видяхме и с Роси и Краси ,само Виви не успя да се класира днес ,ама те много спят със Стефко  Laughing
Вал,ако ти се идва насам ,чакаме те ,заедно ще отидем другия път да се поровим в пясъка .А има и биричка и картофки ,супер е  beer
Катичка ,голяма сладурка е твоята Катя  Hug
Мирка , давай да видим коремчето  preggo
Нели,приятно чистене  Mr. Green  clean
Кас-и, червената шапчица си носи камъни в кошничката  Mr. Green,и като огладнее си хапва  Crazy
Пухче, Калоянчо е станал малък мъж ,откак му свали ританките много пораснал ми се вижда  Grinning Hug
Драконче ,как е Вики?

# 146
 Само набързо , че вече   е време да къпя Малкия змей.Доволно топло е и при нас.
Блазе на тези дето вече са били на плажа.
 Вал според мен е нормално да ти пескочи цикълът при твоето удърно кърмене. Но не съм специалист. Нека се изкаже  Мери.
Пък може и третата да е на път Wink
Катичка , много е хубава Катя. И аз ще кажа , че всяка бременноса  е уникална. Между моите две нямаше нищо общо.
Миркам вие сте си направили истинска екскурзия.А Криси е уникален просто. Няма такова блондинче. Heart Eyes
Пух , липсваш. Царят е приказен!
Драгоне, как сте?
Кас и аз днес мислих да по разголя кълки , ма като се погледнах и огледалото се  напука . Голям съм кит!

# 147
Отзад напред:
Ками, Ави - добре сме горе-долу. Вики снощи вдигна Т - 38.5, но след Нурофенче я свали, нощта прекарахме спокойно. Днес пак се опита да вдигне но я пресякох. Инак  пъпките я сърбят от време на време - намираме си други занимания за да не мисли за тях, мажем ги със спирт (ментолов) и се надяваме скоро да почнат да вехнат. Али засега няма симптоми все още, но според мен е и рано. Беше невероятно кисела днес - само искаше да ходи навън на улицата, или да виси по мен. А на улицата не ми се излиза, защото има други деца и т.н. Използваме моментите когато няма никой и тогава излизаме и там, но е рядкост. На мен ми е едно такова чоглаво, но знам че е по-добре да мине и да замине сега, та да се оттървем от тая гадост.
Ави - снимките от плажа са страхотни, завиждам ви. Ние си разпънахме плажния чадър на терасата и когато е топло седим на едно диванче там, под чадъра. Тази на която са 3-мата, Петьо Мони и Киара е много готина.  Flutter
Вал - представих си го цветно, хем ми беше смешно, хем се поставих на твое място и се сещам как си се чуствала ти...  Crazy
Мирка - дано скоро си оправите компа. Снимките са ви много хубави  пу-пу. Дано всичко върви все така леко и безпроблемно.  Hug А баткото да бъде много грижовен като стане време.
Кат - снимката на Вики с хляба е уникална!!! Откъде го намерихте тоз самун?  Joy
Бени - дано да имате късмет с яслата. Пусни някоя и друга снимка на Таничка. Прегръдки.
Кас - хич да не ти пука за телесата, все някога ще влезеш във форма, пък и не това е най-важното.  Sunglasses
Краси (ИЗида) - добре завърнали се. Ще те чакаме да пишеш по-подрабно.

Стига толкоз за тази вечер. Много ми се спи, ама сега трябва да се подсуша и нареша, пък тогава да гушкам възглавницата. Целувки на всички ви. До утре.
 Heart Eyes

# 148
Много хубави снимки, напълнихте ми душата  Hug Царя Пухче сте го изрисували ама... чуден! Heart Eyes Бургас, какви цветя си отглеждате само  Heart Eyes
Въче, нормално е, ако нямаш болежки всичко е наред. Хормоните ти ще се регулират чак когато кърменето намалее значително, а понякога пък месеци след края се успокояват.
Скачам да къпя!

# 149
Благодаря ви, милички за комплиментите за моето пухченце. Вчера и днес го къпя в сълзи, да видим как ще му се отразят Cry Вчера имах жестока мигрена и вечерта ревах, докато го къпах, защото почти не го виждах от болка. Днес мигрената поотмина, но ми е още по-критичен ден - не знам от какво, но Калоян ми повръщаше след всяко хранене, включително и след кърмене. Сега спи, а аз съм се залепила за видеобебефона и през пет минути претичвам да го видя дали е легнал на една страна. Тая нощ нямам намерение да спя, страх ме е, ще си го гледам. Миличкото ми то, явно му беше зле и скимтеше, а аз не мога да му помогна - стискам го и рева. Стискайте палци всичко да е наред Praynig

P.s. Бургаският отбор е страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт