МНого виртуални прегръдки на всички от мен и КИАРА

,от близо половин година,ако не и повече
не ми се е налагало да влизам в аптека за друго освен за витамини и клеева тинктура.Та ако ще и откачалка да съм дето все едно и също мрънкам,ама понеже не давам друго явно си действа .А за кашоните,скоро пристигам!Само кажи и ще направим оборка на склада,и си почисти ушите
,с Мери диплихме има ли говор фотоапарата или не!Че то така и така нямаше батерии,това че работи бе изпробвано предварително 
А на Червената шапчица що не сложихте нещо в кошницата,баба и няма да и отвори врата ,кого ще лъже Вълчо след това 
,поне ще си починеш малко от работа!А за Алекс не се коси,ако и е писано да я хване-ще я хване.Дано само минава леко и при двете

Още колко хляб има да изям ...
Слънчев ден на всички, ние след малко отиваме на пикник в Банкя! 

.После се върнахме до Ловече и взехме братовчедка ми,която беше там при гаджето си и заминахме за Павликени,от където е тя и там стояхме три дни.И това беше.
.Тук по нашенско ще си го опечем дятито
.Вероятно и другите майки ще го потвърдят,но бременност с бременност няма еднаква.С тази например се чувствам много по-добре.Няма ги досадните контракции и болки още от най-ранния етап,както при първата.Нямам честа смяна на настроенията и бушуващи хормони,но пък ми се гадеше доста,а първия път -не.Нямам и апетит.Това са все разлики спрямо моята първа бременност.Както и досега съм качила по-малко килограми,но пък коремът ми е по-голям за този месец в срвнение с предния път.А и бебето е по-малко шавлило и по-спокойно(засега
).

и съм стигнала до никъде,но малко седнах да почина 
,ах,морееетооо,как ми се ходии 

, сигурно не ви е било много смешно на вас ,ама аз от сърце се смях
,на мен ми е студено още за бански ,другия месец 
,обаче хубаво си поигра детето ,хареса й на плажа
Много се радвам,че се видяхме и с Роси и Краси ,само Виви не успя да се класира днес ,ама те много спят със Стефко 

А баткото да бъде много грижовен като стане време.

Царя Пухче сте го изрисували ама... чуден!
Бургас, какви цветя си отглеждате само 
Вчера имах жестока мигрена и вечерта ревах, докато го къпах, защото почти не го виждах от болка. Днес мигрената поотмина, но ми е още по-критичен ден - не знам от какво, но Калоян ми повръщаше след всяко хранене, включително и след кърмене. Сега спи, а аз съм се залепила за видеобебефона и през пет минути претичвам да го видя дали е легнал на една страна. Тая нощ нямам намерение да спя, страх ме е, ще си го гледам. Миличкото ми то, явно му беше зле и скимтеше, а аз не мога да му помогна - стискам го и рева. Стискайте палци всичко да е наред