Най-после и аз да намеря време да пиша
Честито момченце на Мозила,да е живо и здраво и много да я радва!
Ави,ЧРД на татко ти!Да е жив и здрав!
Драгонче,спокойно мила,не си виновна ти.И Ади на 2 пъти вече беше с червено гърло и АБ естествено,но втория път ми се изрина и го спрях на 2-я ден,та мина и без него.Гадно е знам,но дано мине бързо

Камчи,и нас така,ама и кучешките
Момичета,страхотни снимки видях,на едни прекрасни дечица
Всичките са много готиниНие сме добре,по цял ден навън.Решила съм утре да направя прощъпулника на Ади.В къщи вече си ходи,но навън не смея да го пускам.Дадоха ми от тези коланите,за да го водя,някоя от вас ползвала ли е,че се чудя пък да не свикне с него
, той почти не му трябва,ама много тича и ще си разбие носа някъде 
Хайде лек и успешен ден от мен!
на всички

След чакане в Пирогов от 9,30 до 13,30,лекаря дойде.И когато след неистово бутане влязохме ме разпита как е,имала ли е проблеми след оперяцията,и като разбра че не-ни каза да си ходим по живо- по-здраво.А двете излесвания които преди ми обясни надълго и нашироко че трябва да направим на консултацията, си отидоха като захарен памук.Пожелах му повече да не се виждаме никога и си обрахме крушите.А това ,че супер се изнервиха двете да висим там като недарени свекърви м......му
,за пореден път се убеждавам,че някой набедя ли го за най-добрия специалист-бягай надалеч 
Естествено снимки нямам направени нито една,ама Чара отсрами положението.
В друг случай, бих пробвала и с хомеопатия (напоследък давам за лесно пробиване на зъбки, а и след АБ за възстановяване). В нашия град също няма хомеопат, но чета в нет-а, питам и така. Но в този случай, се довери на педиатъра ви. Сега най-важното е да се овладее температурата максимално бързо и Али да оздравява! 
Сладкишка! И моля те стига ме разстройва с тия сълзи, Аничка ми свива сърцето като я видя така