ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 392
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • България
Здравейте момичета! Hug
Най-после и аз да намеря време да пиша
Честито момченце на Мозила,да е живо и здраво и много да я радва!
Ави,ЧРД на татко ти!Да е жив и здрав!
Драгонче,спокойно мила,не си виновна ти.И Ади на 2 пъти вече беше с червено гърло и АБ естествено,но втория път ми се изрина и го спрях на 2-я ден,та мина и без него.Гадно е знам,но дано мине бързо  Praynig
Камчи,и нас така,ама и кучешките  Mr. Green
Момичета,страхотни снимки видях,на едни прекрасни дечица  Heart Eyes Всичките са много готини
Ние сме добре,по цял ден навън.Решила съм утре да направя прощъпулника на Ади.В къщи вече си ходи,но навън не смея да го пускам.Дадоха ми от тези коланите,за да го водя,някоя от вас ползвала ли е,че се чудя пък да не свикне с него  newsm78 , той почти не му трябва,ама много тича и ще си разбие носа някъде  Crazy
Хайде лек и успешен ден от мен! Hug Hug Hug на всички

# 286
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МОЗИЛА,ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ  bouquet Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАЩАТА НА АВИ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ЧЕ ДА ПОМАГА НА МЛАДИТЕ HugАви много млад баща имаш Party
Ние днес си направихме страхотна разходка с дечурлигата,измориха се и сега спинкат Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:53 от zlatina77

# 287
Здравейте момичета,
снощи се прибрахме сравнително рано,но така бях изтощена,че не съм се и приближила даже до компа.Благодаря ви,че сте загрижени за нас-добре сме.Ама в общи линии само дето се разкарвахме до София.Поне се видях с Вал и Чара,та да им се порадвам и да не е съвсем на зян разходката ooooh!След чакане в Пирогов от 9,30 до 13,30,лекаря дойде.И когато след неистово бутане влязохме ме разпита как е,имала ли е проблеми след оперяцията,и като разбра че не-ни каза да си ходим по живо- по-здраво.А двете излесвания които преди ми обясни надълго и нашироко че трябва да направим на консултацията, си отидоха като захарен памук.Пожелах му повече да не се виждаме никога и си обрахме крушите.А това ,че супер се изнервиха двете да висим там като недарени свекърви м......му Close,за пореден път се убеждавам,че някой набедя ли го за най-добрия специалист-бягай надалеч #Cussing out
А иначе в клуба с Ева и Камен бе страхотно,естествено всеки си играеше самосиндикално,но от прибежки насам-натам можах да се полюбувам на хубавите им майки GrinningЕстествено снимки нямам направени нито една,ама Чара отсрами положението.
Целувам ви всички и бягам да прибирам прането,че са три перални а навън здраво гърми Laughing

# 288
Драконче, не плачи, мила! Знам много добре как се чувстваш, то коя ли майка не знае! Не си ти виновна, разбира се!  Hug
Аз лично съм от по-страхливите майки, и при силно зачервено гърло, и съответно висока температура, бих дала АБ, колкото и да не ми се иска!  Sad В друг случай, бих пробвала и с хомеопатия (напоследък давам за лесно пробиване на зъбки, а и след АБ за възстановяване). В нашия град също няма хомеопат, но чета в нет-а, питам и така. Но в този случай, се довери на педиатъра ви. Сега най-важното е да се овладее температурата максимално бързо и Али да оздравява!  Praynig  Hug
Ави, Честит рожден ден на твоят млад татко, всичко най-хубаво му пожелавам!!! Мерси за почерпката!  Simple Smile
Катичка, много сладка кукличка!
Много се радвам, че при Кас всичко е наред!  Hug
Златомирка, мерси! Ще гледам клипчетата, че вчера не можах!  Hug
Малко фото и от нас

Кас,  Laughing...на мен ми казват, като се намръщи така, че "ни е взел страха още от сега" Laughing

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 15:16 от meg76

# 289
Мег,много е сладък мъника  bouquet,ама много му е подозрителен погледа на втората снимка Wink
Ави,как можах да забравя-Честит Рожден Ден на татко ти,да е здрав,от там всичко друго се нарежда Hug  bouquet
И понеже някой пъташе за Еления,да ви споделя какво ми каза като се чухме .Ако си спомняте Стелито беше с разтройство доста дълго време,оказа се че е направила алергия към млякото.Но сега са добре.Просто се преместиха да живеят на вилата им,а там няма нет.Все някога ще си прекара безжичен,ама от много работа не и е до това Wink,че сега е поела часове и на други учители.Това е и причината да не дойде на срещата.
Айде отивам да гледам клипчета Grinning

Р.Р.Златомирка,първия клип не съществува,а втория е .....супер идейна реклама, така красноречива....!Ама де надявах друго да гледам като ги отворя Wink

# 290
Благодаря ви ,момичета ,за хубавите пожелания  lovekiss lovekiss lovekiss

# 291
Честито бебче на Мозила да и е живо и здраво!

Ави, Честит ти Рожденник! Да ти е жив и здрав и да ти помага!

# 292

И дано Вал не ми се сърди много,но не можах да се въздържа такава красота ,как да премълча Heart Eyes

# 293
Касандре скайпа ми се скапа тотално. Кажи ми че балона на Ева сапунен а не сополен мехур, иначе ще я призная за виртуоз  Joy Сладкишка! И моля те стига ме разстройва с тия сълзи, Аничка ми свива сърцето като я видя така  Hug Heart Eyes искам я само грееща! Много са ти нежни момичетата!
Мег голям симпатяга си отглеждаш и ти!
Авинка да ти е жив и здрав татето!
Драконче не тъжи мила, знам какво ти е нали на скоро и аз се гърчех с тия чувства. Какво да сторим, цял живот така ще е, все з нещо ще се чувстваме виновни и отговорни. Оздравявайте бързо мила!  Hug
Мислех си нещо... онзи ден викнах майка ми да вземе Ива за 2 часа у тях, да се разнообрази детето, тя ми казва "въх как не съм се сетила до сега да я взимам!". Не че не си се сетила майко, не ти се занимава. На моя дружка която се омъжи в Сф и идва чат пат в Ас майка и онзи ден ми рече на въпроса как сте, "ми на, да отменя малко щерката, не че ми се гледа, ама на, ми то всяко нещо с времето си бе Мариана" Как бе хора не ви се гледа, за рожбите на рожбите ви става дума. Защо сте създавали деца щом не ви се занимава. Верно навремето те не са гледали деца, бабите или яслите вършеха тая работа, ама сега могат да компенсират. Няма ги чувствата, това е. И аз ли ще стана такава един ден? Значи като си отрастя децата спират да са ми рожби и няма грижи, няма тревоги, няма ангажименти, няма ги и тях  newsm78

# 294
Добро утро! Хайде на закуска с кафенце  food010

# 295
Добро утро  Grinning,
Ирка мерси за кафето и закуската Hug  bouquet
Мери,не се шегувай бе душа-естествено ,че е сополен WinkНеееееееееееее шега,ама Чара я е хванала в страхотен момент.

# 296
Добро утро!

Ето малко снимки от вчера:

Ина и Светльо  се състезават на 60 метра гладко бягане:

Светльо загрява преди бягането Wink :

Ина загрява преди бягането:

Мери
, аз не знам точно за какво говориш, но имам някаква идея. Но ми е странно малко, че майка ти го казва това, а не свекърва ти примерно Wink. Моята майка си умира да гледа Ина, но уви е малко далеч, само чака да дойде ваканцията и иска да я гледа. Постоянно праща дрешки и звъни по скайпа да я гледа. Мен това много ме радва и не си го представям друго яче. Свекърва ми пък е тук, живее с нас, тя също иска да гледа Ина, според мен, но не си го показва и се държи студено, съответно на мен не ми е приятно да и я давам, а и не искам все още. Моят съвет е, ако искаш майка ти да гледа Ива примерно, да и го кажеш директно... но пък ти си знаеш какви отношения имаш с нея.

Кас, много са ти готини момичетата. Simple Smile

irka_7 , скоро пак ще дойдем и ще си направим такава голяма снимка Wink Вие ще дойдете ли на срещата поне за малко?

Благодаря ви за хубавите думи. Уви, проблемите съвсем не са свършили. В разгара си са. Надявам се всичко един ден да приключи с добър край.

Хайде, хубав и весел ден!

Hug

# 297

Общи условия

Активация на акаунт