ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 392
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!

Аз много отдавна, вече не помня колко време, не съм писала тук, но всеки ден чета. Имаше нещо.. както и да е, не е важно. Важното е, че има добри хора тук и за това си заслужава да има такива теми. Намираш "хората" си и вдишваш дълбоко свеж въздух. Мери, страхотен подарък имаш. Роси ЕВАЛА!  Hug

В същност като се замисля, толкова много хора от темата ми писаха на лични, че все едно съм била тук, но някъде в облаците.. да де, няма значение.

Децата са страхотни. Чара, много хубави снимки прави този твой апарат, ама съм сигурна че е и заради фотографа Wink
Каттт, голяма чаровница е Вики. забелязала съм,ч е на децата им е интересно да си играят с всичко друго, но не и с техните играчки, явно и у вас е така. Simple Smile

Ето и малко снимки да видите Ина:

Бяхме малко в габрово преди около месец. Запознах се с Ирка. Много е готина  Heart Eyes Така, че който отиде на карнавала, само ще спечели Wink Ето ги с Марти: (Ирка, дано не се сърдиш, че поствам, тази снимка, но всъщност нямаме друга заедно Wink

Ето го и още едно февруарче Пламен, на гости на Ина в Габрово:

Днес бяхме и със Зария, но не си направихме снимки. Следващият път, се надявам да има време да се щракнем.

Вижте какво отрих случайно. Нашата Мозила си има бебе. Аз не знаех дори, че е бременна:

Здравейте мили мами! Аз липсвах известно време защото ми се случи най-хубавото нещо на света роди се синчето ми. Казва се Георги. Тъй като се роди почти на свети Георги. Тежи 3400 кг и 50 см. сега ми е много трудно с две бебчета но ще се справя. Само искам да ви питам с какво мажете очичките на бебчетата когато егурлясват? Извинете че няма да пиша дълго защото нямам никакво време. Хиляди целувки на всички!

И накрая да благодаря на моите приятелки Кам4о, Алекс99 и Мама Нат, че ме измъкват от дупката ми. Обичам ви момичета! Wink Хе хе вие си го знаете това, нали? Wink

Хайде много целувки и до скоро, надявам се.....

Hug

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:39 от alina_si

# 256
Мери, кога сте идвали към Бургас? Защо не се обадихте? Много искам да ви видя Hug Страшна фотосесия-на мен Ивка ми е слабост, с тези нейни буйни коси и замечтан поглед. Нагушкай ги и двете принцеси HugА Тян къде е, че ти липсва? Нещо пак не съм разбрала....
Алинка, направо изби рибата с тази новина. Да е жив и здрав малкия Георги на Мозила!  stork-boy  ylinfant
Момичета, всички снимки-професионални и любителски-са страхотни. Малките ни , порастнали дечица са невероятни. Пускайте по-често снимков материал, че много ме радвате...
Лека и спяща на всички Hug

# 257
Здравейте мили момичета !
Не сме ви забравили с моя малък змей Габчо ама не ме слуша хич и нямам никакво време Thinking
Честито бебе на Мозила да е жив и здрав малкия Георги  bouquet

# 258
Здравейте!
alina_si е много приятна и добра. Hug
Благодарна съм,че успяхме да се запознаем.
Веднага се присъедини към Габровската банда  newsm10
Да потвърдя казаното Grinning

Лека вечер момичета!

# 259
Мери, няма нужда да махаш нещо, което радва окото, нещо което те е направило щастлива, хубаво е че сподели. Мисля че е много благородно от страна на Роси, поздравления! Всеки понякога има нужда от нещо малко, нещо което да го накара да се усмихне, може да не струва много за другия, може да е само една прегръдка, едно рамо, едно "здравей" дори. Мери, чак сега успях да видя от тези хубави снимки колко са всъщност красиви момичетата ти. Нека да бъдат здрави, нека в снимка съхраниш най-прекрасните мигове, които ви предстоят.

Чара, браво, твоят подарък в действие е невероятен. Всички деца са много хубави и трябва да се гордеем с тях, преди всичко трябва да бъдем щастливи. Но нека всички ние разберем че щастието не са парите, не е новата кола или новото жилище, щастие е че до нас има ЗДРАВИ ДЕЦА, не болни, не в неравностойно положение, нямат нужда от специална грижа и внимание. Това трябва да е нашата радост, момичета, всичко друго е без значение. То е момент, може и кофти, но е само момент, може да поплачем, но малко..........................................

ЕТО ТОВА Е МАЛКА ЧАСТ ОТ СЪРЦЕТО МИ Simple Smile

# 260
Момичета страхотни снимки,на страхотни деца!  bouquet Heart Eyes
Алина,радвам се че ни показа сладкиша най-сетне Hug
Гала,страхотен пост....както винаги  bouquet!Пишеш рядко,но качествено Hug
Мери, Hug Hug дай Боже да са ти здрави момичетата вече,Тян да си уреди живота добре,независимо дали там или при теб.И дано "всеизвестната" фирма,да не е толкова известна и при Иво нещата да се наредят.Обичам те Heart Eyes
За Камен,Гого,Киара,Ина,Рая,Ива,Емма,Алекс,Вики /ей голям апетит ,голямо нещо hahaha/,Марти и Пламен нямам думи просто-прекрасни,щастливи и засмени деца!Да са живи и здрави,румени и засмени! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Съжалявам ,че така накратко...но е късно а скоро ще ставам LaughingУтре отиваме,или идваме Wink в София.На контролен за Карина,планирала съм като свършим да сме във FUNNY клуб,на Гео Млилев,предполагам към обед или малко след това,но точно кога- идея нямам.Та затова ще се видя с обичайните заподозрени  Hug Heart Eyes,а ако някой случайно по това време също е там,ще си е чист късмет и радост за окото ми Grinning!
Айде лека и спокойна нощ.

# 261
Добро утро
За снимките на децатани искам да кажа само ПРЕКРАСНИ!!!
Мери страхотен подарък ти е направила Роси.
Алинка радвам се мила, че се раписа, много ни липсваше  Hug Нека каквото е имало да си го оставила зад гърба и лошо да на те достига. Ина много е пораснала.
Галка винаги ми е харесвало начена ти на изразяване. Hug

# 262
Здравейте момичета!Откраднах малко време да се отчета при вас HugСнимкчиците на всички февруарчета са прекрасни,трябва и аз да пусна,но незнам кога  ooooh!Иначе Йоан пак кашля,но така ще е с яслата....Искам да ви питам даватели нещо хомеопатично за подсилване на имунитета.Аз чух за някакви зелени водорасли,от които много били доволни хората,но още се чудя ThinkingНякоя от вас чувала ли е за тях???
ТЕЯ расте интензивно и така.Целувам ви и се надявам скоро пак да ви навестя  bouquet

# 263
Привет! Толкова красота се е събра в нашата темичка. Денят ми започна и усмивка.
 Алинка , добре завърнала се. Лошото отминава - гледай само напред.Няма по голяма благословия на този свят от здравото дете. Заради тях трябва да имаме очи за хубавото . А какво по хубаво от лъчезарната  детска усмивка , от топлата прегръдка , от приятелската подкрепа. 100 процента подкрепям казанато от Гала. Щастието не е пари. Има една китайска мъдрост , която казва , че любов , пари и здраве на едно мясдто не се събират. Изберете от какво  може да се лишите .............

# 264
  • София
След като прочетох последните постове, ми стана едно хубаво на душата, развълнувах се...

Чара, и преди ми беше направило впечатление, че снимките ти са хубави и качествени, но с новото фото направо изтрепа рибата! А и имаш усет, улавяш мига!
Изида, голяма красота е в Балчик, ама Киара е най-прелестното цвете!
Ирка, ще се радвам ако покажеш снимки от сватбата!
Мери, майко на феи! Моля те, не махай снимките, точно така в голям размер се подсилва красотата, която струи отвсякъде! А на Роси, БРАВО!
Алинка, ужасно много се радвам, че отново пишеш! Надявам се вече всичко да е зад гърба ти. Пак се усещя доброто настроение и позитивизъм, които винаги лъхат от постовете ти!
Снимката със седемте габровски мами е страхотна! Ина е порастнала, да й нащипеш бузките!

Честита радост на Мозила! Нека Св.Георги пази и закриля малкият юнак и да расте весел и безгрижен!
Пепинка, радвам се, че си успяла да се разпишеш. Пусни снимки на калпазанина, когато можеш.
Гала,   202uu  Hug
Марти, аз давам Цитросепт. Как се разбират дребосъците, Йоан ревнува ли?
Еленита да се връща вече! Няма ли да си пускат нет? Как ли е Стелка хубавелка?
Славянка, как си? Малко остана. Как е бебчо, рита ли много?

Слънчев ден на всички!    ... и внимателно с вентилаторите!
А на работещите мами, лека работа! Усмихнете се, днес е  smile3558

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 10:15 от Cattt

# 265
  • Sofia
Честит Георги на Мозила, да и е жив и здрав и много да ги радва!   smile3525
Мозила,
голяма партизанка излезна и ти, 9 месеца как пък ни веднъж не се изпусна, че си бременна.  Laughing
Чара, снимките са уникални просто, имаш талант определено, подаръка не е пропилян, виж ако попадне в моите ръце мога да сътворя чудеса от сюрреалистичното изкуство.  Mr. Green
А моделите са ти големи сладури!  Hug
Бубе, кацнал на едно дърво или кацнал бръмбар на трънка, къде в люляците ги отглеждаш тези прелестни създания?  Heart Eyes Heart Eyes
Мери, страхотен подарък си имаш от Роси, разгледах ги всичките, много са ти хубави момичетата и аз моля да не ги махаш снимките!  Hug
Алинка и аз се радвам, че се разписа, сега остава и Камчо да те последва.  Grinning
А Ина е пораснала страшно много!  Hug
Гала, направо си описала някой мои размисли и страсти в думи!  Hug
А Рая се е променила страшно много, станала е една малка дама и тези бузки, само за щипане са и!  Heart Eyes
И на мен Еленитка ми липсва много.  Tired
Марти, това са продуктите на Аквасорс, ако намериш време пусни търсачката ще ти излезнат много теми, аз съм давала на Пламена зелена енергия и бях доволна, но сега на Ева и аз давам Цитросепт и също съм доволна, ще чакаме да пуснеш снимки.  Grinning

Хайде и от мен един чаршаф с пожелание за нахилен ден!  Laughing

# 266

Ето такъв ще ми е целия ден.

# 267

МЕРИ, невероятни дечица си имаш,  Hug а само като видях тази снимка и се сетих за нашата,
която е преди 6 години на Елинка, споменииииии.........Браво на Роси за подаръка... Hug Нацелувай си принцеските от нас... Hug

ВСИЧКИ снимки са разкошни,на прекрасните ни дечица, само да са живи и здрави.... Hug Hug Hug

ВАЛ,ГАЛА,АЛИНКА,КАТ ... Hug Hug Hug

ВАЛЕРИЯ....В люляците ги гледам, ухае супер... Flutter До бананите още не съм стигнала... #Crazy hahaha

ТОНИ, какво става , драсни някое редче... Heart Eyes

# 268
Честит син на Мозила! Да расте здрав, умен и много щастлив!
Гала, чудесни думи!   bouquet А Рая е такъв сладкиш, да я изпапкам ми иде!
Вал, сега си дадох сметка колко много си приличат сестричките, да са ти живи и здрави, изписани са! Мен ако питаш сложи и четвърта и пета в подписа, дъщери трябва да раждаш  Hug
Бубе, даже намирам прилика между двете  Heart Eyes Много красива снимка, по скоро моделка. Каката ти е момина сълза  Hug
Катино   Hug А утре е събота злато, работен ден било.
С Кас се чух, не са минали още а обяд мина, милите те  Tired
Алина липсваш в темата определено, дано се разписваш както преди! Hug
Камчи много истинска приказка!
Дърпат ме, хубав ден!

Ирка много си миловидна, имаш самодивска хубост!
Красинко в събота бях, правих кърмаческа среща че имаше майка с проблем и съчетах да се видя и с част поне от Бургаския отбор. Сега като се затопли ще идвам по често (ако имам парички) че иначе зациклям здраво. А Тян е вече месец в София, работи при баща си (дано му плати този път). Уж каза че скоро ще свършват обекта но още го няма. Струва ми се обаче че като си дойде ще е за малко. Какво да прави в тази мизерия тук.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 13:15 от Мери

# 269
Честит Георги на Мозила! Изненада ни тя  Heart Eyes
Да е много здраво момченцето и много да ги радва!

Алина добре завърнала се   bouquet Каквато  и да е била причината ти да не пишеш,важното е че вече всичко е отминало.

Мери специални  Hug Hug Hug за теб! Много красива е станала Ива ! Снимките са страхотни  Heart Eyes

На мен вчера ми потвърдиха че чакам момиче  Mr. Green,Вал  Rolling Eyes ?
Доктора дори ми показа 2 чертички,които били на момичето ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт