Аз много отдавна, вече не помня колко време, не съм писала тук, но всеки ден чета. Имаше нещо.. както и да е, не е важно. Важното е, че има добри хора тук и за това си заслужава да има такива теми. Намираш "хората" си и вдишваш дълбоко свеж въздух. Мери, страхотен подарък имаш. Роси ЕВАЛА!
В същност като се замисля, толкова много хора от темата ми писаха на лични, че все едно съм била тук, но някъде в облаците.. да де, няма значение.
Децата са страхотни. Чара, много хубави снимки прави този твой апарат, ама съм сигурна че е и заради фотографа

Каттт, голяма чаровница е Вики. забелязала съм,ч е на децата им е интересно да си играят с всичко друго, но не и с техните играчки, явно и у вас е така.

Ето и малко снимки да видите Ина:

Бяхме малко в габрово преди около месец. Запознах се с Ирка. Много е готина
Така, че който отиде на карнавала, само ще спечели
Ето ги с Марти: (Ирка, дано не се сърдиш, че поствам, тази снимка, но всъщност нямаме друга заедно 

Ето го и още едно февруарче Пламен, на гости на Ина в Габрово:

Днес бяхме и със Зария, но не си направихме снимки. Следващият път, се надявам да има време да се щракнем.
Вижте какво отрих случайно. Нашата Мозила си има бебе. Аз не знаех дори, че е бременна:
И накрая да благодаря на моите приятелки Кам4о, Алекс99 и Мама Нат, че ме измъкват от дупката ми. Обичам ви момичета!
Хе хе вие си го знаете това, нали? 

Хайде много целувки и до скоро, надявам се.....

/,Марти и Пламен нямам думи просто-прекрасни,щастливи и засмени деца!Да са живи и здрави,румени и засмени!
Иначе Йоан пак кашля,но така ще е с яслата....Искам да ви питам даватели нещо хомеопатично за подсилване на имунитета.Аз чух за някакви зелени водорасли,от които много били доволни хората,но още се чудя

До бананите още не съм стигнала...