ФЕВРУАРЧЕТА добрички здравички да бъдат всички

• 19 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
 smile3523

Моля се всички болни душички да оздравяват Praynig Praynig Praynig

# 151
Пухче  Sad,утре да сте добре вече и двамката  HugМного гушки от нас  Hug Hug
Роси  Hug
Лека и спяща на всички  Hug Hug

# 152
Добро утро мами!  food010 Желая ви успешна седмица и много усмивки!

Големи сладури!  newsm10Страхотни снимки! Hug Hug Hug

# 153
Добро утро, Ирка мерси за кафенцето.
Пухче оправяйте се бързичко. Знам как се чустваш с мигрената  Hug, а царя да се оправя и днес да е добре вече.
Кат и аз таз синемка най-чвого си я харесвам, но не мога да работя с фотошопа, а Вики с хляба ми е като един голям хамбургер ммм ще я схрускам.
Ние петък и събота бяхме на гости в Градец и ходихме на разходка до Котел. Толкова горещо беше, изгоряла съм на ръкави, аз поне предвидих и си сложих тениска, а мъжо с дълак ръкав  hahaha hahaha Много хубав парк има и снимки правих, но не съм ги свалила още. Пламена е станала голям бяс за 1 мин не се спира не едно място.
За къпането вече не иска да сяда в коритото и се замислям дали да не я къпя вече права под душа но ще ми е много трудно да я удържа пък там  newsm78
Ави супер снимчици и аз мислех да ходим до плажа, но забегнахме в гората. Моя мъж не е много фен на слънцето и пясъка, но пък за гората душата си дава.
Драгонче лекичко да мине шарката и без много пъпки.
Изидка добре завърнала се, да разказваш как изкарахте.
Айде лек ден и от мен.

# 154
Ето ни и нас!

# 155
 smile3507Кафеее kaffeetrmker_2 Нищо му няма на Пухчо, не е повръщал през нощта, но си навакса с яденето.  1cribВ 4 ч. застана прав в кошарата  и категорично отказа да спи повече, та изкарахме до сутринта "на смукач", гарнирано с катерене по мен и боричкане, бодри крясъци и песни. Спалнята изобщо не я възприема като място за спане, а като тепих.
Кат, жестока е снимката на Вики с хляба. Кукличка Flutter!
Ирка, прекрасни пролетни снимки Flutter
Алекс го гледам, че се чувства прекрасно в дамска компания, Киара е със страхотна прическа, а Мони е идеална за илюстриране на Червената шапчица с пончото.
А за ританките - изобщо не сте познали Mr. Green Имаме доста. В петък купих още няколко чифта от Бялата къща. Пълно е със стока, но много малко неща ми хванаха окото, а и са повишили цените. Има по-интересни неща за момиченца.
...Забравих да се похваля какъв грижовен син имам - дъвче си солетата, лигави я до омекване, вади я от устата си и я пъха в моята, като заявява много щастлив: "Мама папа". Ако реши, че иска да суче, когато устата му е пълна със солети, вади всичко, кляка и поставя надъвканите солети на земята и вдига блузата Crazy.

# 156
Добро утро !
Тази сутрин си поспахме  Grinning,сега и по едно кафе като обърнем ще е екстра .
Добре дошли на Изида и Пухчето и техните сладки мъници. Пух,как сте днес?
Пиши като можеш.Оправяйте се и двамата  Praynig

Дерматита на Ева пак се завърна с пълна сила  Tired Днес пак ще я водя на кожен да видим какви ще ги правим занапред и
как ще си пазя детето.Пак си е начесла ръцете до кръв  Confused На всичкото отгоре от 2 дни е с зачервени и подути очички,все едно е плакала.Щях на очен да я карам,ама една приятелка ми каза че тя има алергия към пухчетата от тополите и и ставали очите по същия начин.Също каза че я сърбял и носът.Като се вгледах в детето и то постоянно си търка очите и нослето,та сега незнам към къде да се насочвам.Очен ли,друг ли...  Rolling Eyes Ако си е у нас,е добре,но излезем ли навън се зачервява,та съм склонна да мисля,че наистина е алергия.
Имаме и по-весел повод.Купихме си нова кола и черпя по случая  Wink

Тук качих малко снимки,на който му се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375976  Сложила съм паролата от общия ни албум  Peace

Ави,тези морски снимки направо събудиха някаква завист у мен.Толкова са хубави,и тези сладки деца,и пясъка,и това синьо море... Размечтах се вече  Crazy Да публикувате по-често подобни красоти.
Драконче,като чета ,май вървите към оздравяване.Дано е така  Hug
За Тони,някой знае ли нещо?Победили ли са?

Ние ще тръгваме по задачки,затова пожелаваме хубав ден на всички и будете здрави,къш на болестите  Stop

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 09:27 от izabela®

# 157
Изабелка, честито! Чудесна е колата. Дерматита на Ева много ме притеснява - това, което описваш го имам от невръстна възраст и никак не е приятно. В сезона на пухчетата ставам на бразди, като се почеша. Затова ме водят "специален случай" и с упойките - реагирам на всички драсвания и не могат да установят кои упойки са подходящи за мен. Нищо специално не са ми давали като малка, дано при Евичка да се хванат нещата навреме. Момиченце ли ще е със сигурност и второто бебенце? Mirkam, на теб какво ти казват?
Мери, връщат Шехерезадата newsm68. Аз се удържах и изгледах само първата серия от новите, така че потропвам нетърпеливо, пък и Милен Цветков свалят, което е двоен повод за радост.

# 158
Здравейте и от мен  Laughing
Изабелка, паднахме беее. Отнесоха ни 3-0 последния мач. Ама нищо, то за този отбор и второто място си е постижение. Сега сме се отдали на пълен туризъм, че утре се прибираме в София. Честита кола , ама само с бонбонки няма да се разминеш  Laughing. Със здраве и безинцидентно да си я карате!
Ето ти морски снимки от нас

Изчезваме на плаж  Mr. Green Hug

# 159
Eхо, пак аз: имам си племенниче! Преди малко етърва ми роди бебе Никола - 3050 гр, 49 см. С други думи Калоян вече е батко, така че имаме повод да почерпим:

# 160
Честито ЛЕЛЧЕ, хайде само да ви радва Ники.

# 161
Пухче честита радост! Да е жива и здрава красавицата, да расте бързо и да бъде добра дружка на Калоян!
Не разбрах от кога започва Шехи, само разбрах че е от 16.30 вече, така че няма да го гледам, тогава сме навън. Ама аз си го гледам повторно от начало сега от ви бокса.
Може да залипсвам пак. Нямам идея какво ще е в близко бъдеще пък за далечно изобщо не мисля. Иво е напуснал работа онзи ден. Днес очаквам да ни спрат тока, трети месец подред. Ива и Емма са с як дрисък, Ива има нишки кръв. Днес пуснах акита но след 3 дни резултата.
До гуша ми е.
Да сте здрави всички!

# 162
Аа, не, бебе Никола е мъж (нищо, че гаджето ни е Никол, объркаха се имената вече Laughing). Мери, съжалявам много за Иво. Много се надявам тази лоша серия да приключи, доста време продължи. Миличките красавици, на тях пък какво им е, това е толкова неприятно. Прегръщам те много!

# 163
Днес моя малък мъж Методи е именник, та по тоя повод заповядайте да ви почерпя

Ави, много са ти сладки дечицата! Мони е пораснала!  Hug
Пух, честито племенник! Жив и здрав да бъде, и да слуша батко си Калоян!  Wink А за Калоян - радвам се, че е добре, дано няма повече повръщане! А на теб - да не те хваща повече мигрената!  Hug
Мери, дано се оправят децата по-бързо, че да не се мъчат те поне!  Hug  Praynig
Изабелка, честито ново возило! Леко и безаварийно шофиране (возене)! Wink
Ирка, Тони, много са хубави дечковците!  Hug
П.С. Може ли някой да ми изпрати паролата за общия албум?

# 164
Всички февруарчета са толкова сладки...Чудесни снимки..
Пух,ЧЕСТИТО ПЛЕМЕННИЧЕ.Да е живо и здраво,много да ви радва и да слушка батко Калоян....Дано те остави тази мигрена вече..
Мери,да оздравявате и хайде край на таз черна серия...
Изабелка,честито ново возило.Леко и безаварийно.. Да се оправя Евичка вече..
Мег,ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК.Да е жив и здрав!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС.Със здраве да си носите името..
Тони,и второ място е добре.Другият път ще сте на първо.
Изидка,добре завърнала се..Разкажи как изкарахте..
Еленита как е?Нама ли да им пускат нет вече...много залипсва..

Иво от днес е със сополи,утре ще ходим пак до педката да видим какво ще правим..Иначе,за щастие темп,от петък насам не е вдигал изобщо,так че надявам се разминаваме със сериозните заболявания...Ще видим какво мисли педи,за тез сополи сега..

Общи условия

Активация на акаунт