Отговори
# 180
 #Crazy #Crazy  #Crazy
Dilqra май наистина е по-добре да го изтриеш  Peace Не си заслужава дори да ги коментираме тези неудоволетворени, душевно болни и вманиачени хорица!

# 181
Привет момичета  Heart Eyes Hug  bouquet

Първо радвам се, че ви изнендах рано рано с 24-то майска интернет манифестация така да се каже (Цвете, Делтич, АнджитоУ etc.)  hahaha Mr. Green Wink...Aз много го обичам този празник... На детето старателно беше об9cнено,че това е празник на Бг азбука и книга. Изпях и част от Върви народе възродени ...  Whistling Mr. Green Peace

Втора точка - благодаря на всички дето питахте за бранча и за моралната подкреа и позитивната енергия Hug Hug Hug -- много съм горда и доволна от това , което сторихме ...умишлено не искам да споменавам сумата, НО е рекордна ...за един ден това , което успяхме да съберем!!! Ще успеем да купим машината за болните дечица  Praynig Peace ! Страшно удовлетворена съм ,че имам възможност да участвам в такава благотворителна дейност . Правила съм същото и в щатите и в Germany, но никога не сме достигали такива мащаби  Whistling ooooh! ; а когато става дума за дечица просто ...оставям го без коментар ....

Мирамила - е браво, радвам се ,че ooooh! им е харесало на твоите 'колеги' по четмо  и писмо за този интересен обичай ...(доколкото знам се практикува и в др. страни -   Индия, Италия, Китай, Япония, при някои арабски племена в Алжир и Мароко, Мала Азия, Сибир, Африка, Америка, острови в Тихия океан etc.)  Hug Peace Mr. Green

ioli - радвам се, че сте се оправили с билетите. Лек полет , май по среда на June беше нали ? Ще ни е приятно да се засичаме тук. Отивам да чета твоите линкове.Ако имаш още въпроси - тука сме.  Hug

Дилара - моме 'убава  Mr. Green Heart Eyes...Как може да ни пращаш такива страници  Whistling Mr. Green...аз лично гледах като теле в железница....демек втрещена...или като ударена с мокър чорап по главата  hahaha Joy (ми преупреждавай бе чадо, че ще се използват таквизи умения на бългaPския изказ  Whistling). Май ми е време да си вдигам нервите и кръвното (което и така и така е изключително ниско) с повече четене на този форум, както и на днес, сега, дневник; няма да е лошо да почна да гледам и скат по-често (Haksev  Mr. Green) Crazy ...Писах ...трих ...пак писах и трих ....само ще кажа едно :

ДАЙ БОЖЕ НАИСТИНА ЕДИН ДЕН ДА НЯМА НУЖДА ОТ ТАЗИ КАРТИНКА (че вече ми писна да я пускам по сто пъти , а сигурно дотежа и на вас , ама ха да видим кой ще е по-упорит като магаре на MocT )!  Peace Praynig Peace

ps: Забрaвих да коментирам снимките - страхотни сте/сме  Mr. Green Heart Eyes Hug  bouquet ! Благодарско ,че ги сложихте...и аз ще пробвам, но мен мултито HE ме ще много много при качването , ама да видим кой кого  hahaha Joy...А Анджито, ми моята керка, я има, ама на моята камера...всеки си е снимал гарджето  Mr. Green Laughing Wink

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 19:35 от bz

# 182
Права си БЗ! Изтрих поста още преди малко. Вчера Дезерт като ми прати линка прочетох само статията. Това с коментарите ме довърши. Жалко, че в малка България има толкова изроди.
ИншАллах, както казваш, някой ден да няма нужда от тази картинка и да има мир и единност( ако не поне търпимост   Rolling Eyes )!!! Praynig Peace Peace Peace

# 183
Умишлено го пиша като нов пост - Дилара - не , според мен не трябва да го триеш ! Нека се видят И тези мнения...НЕка да сме информирани, нека знаем какво наистина става , това не е нещо срамно ...Свобода на словото, днеска курва, утре кyрветина, важното 'демокрация' да има ...Щях да (на)пиша жалко 3а децата (ни/ви/им), но сега не съм сигурна за кой е по-жалко ...Пак за стотен път пиша, че е почти 2010 ---> и има толкова много достъп за инфо,че който иска трябва да знае как да се възползва ...(аз ще последвам съвета си)  Wink  bowuu Peace

Права си БЗ! Изтрих поста още преди малко. Вчера Дезерт като ми прати линка прочетох само статията. Това с коментарите ме довърши. Жалко, че в малка България има толкова изроди.
ИншАллах, както казваш, някой ден да няма нужда от тази картинка и да има мир и единност( ако не поне търпимост   Rolling Eyes )!!! Praynig Peace Peace Peace

Тогава аз ще го сложа обратно  Mr. Green Wink ... http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,17057.0.html  (можи би само за малко , все пак искам да уважа решението на Дилара да го изтрие , макар че cпоред мен не трябва да се трият такива неща/статии/форуми/блогове само защото са неудобни, неприятни, притесняващи, грозни, смешни, несериозни, неверни, нелогични etc. ... Peace)

God Willing ! Амин !  Mr. Green Whistling Hug Peace

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 19:43 от bz

# 184
Бз, за съжаление такива форуми като тоя на изродите петни Демокрацията. В някои случаи, честно казано, ми се иска да е малко повече като в Саудитска Арабия и да падат глави. В крайна сметка обиждат и се заканват на невинни жени и деца. Откъде е тая омраза в тях не знам, ама това са потенциални убийци. Демокрацията в България отдавна е прерастнала в Свободия.
Съгласна съм с теб, че трябва да има отзвук, но както пролича от линка те редовно ни четат( да, нямат си друга работа ), следят постовете ни и дори имат желания да ни влеят акъл. И за да не се стига до открита война за това изтрих поста. А за техните деца наистина жалко, защото родителите им вместо да ги възпитават да обичат и да бъдат добри, ги учат на омраза и жестокост. С такава философия светът няма да стане по-добър.

# 185
Айде, изтървах!

Диляра, не те разбирам - хем искаш светът да е по-добър, хем - и у нас да е като в Саудитска Арабия и да хвърчат глави... Не си прави дори и шега с тия работи! Само като си помисля, и тръпки ме побиват.

# 186
И аз като Хапката, докато си направя кафе и сложа манджата изтървах! Я пуснете един линк, може и на лични, за да се информирам.

Бз, поздравления за бранча. Знам колко е трудно да се събереш различни хора под един покрив за едната идея. Добре е, че има и упорити магарета като теб  Hug Heart Eyes Между другото щерката я мернах, но добре че прилича на мама, иначе нямаше да я позная. Пораснало е много детето от последните снимки.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 20:18 от kaigi

# 187
КайгитУ - мерси, мерси ...Успявам да се впиша в пейзажа  hahaha Mr. Green Crazy...Ей, ама само ме четкаш в последните няколко пoста  Wink --> сега и за дитето - ми "куту мама", както казва тя  hahaha (ама ако видиш татко и ,ша са отхвърлиш от мене преди петли да пропеят, и ша викаш к'де е майката на туй д'ете  Joy Mr. Green Hug Peace) . Поздрави на Бананка Ябълкова  Heart Eyes Laughing

Ей по едно парче за всички ...леко нещо е --> предупреждавам (без мазнина и брашно (с крем като с нещо от кислео мляко, ягоди и бадеми....)   Heart Eyes Mr. Green Hug Peace  bouquet

ps: Мира - 'aресах си барем 10 рокли от онзи сайт  Whistling ooooh! , ма много си лоша Mr. Green Hug

# 188
Айде, изтървах!

Диляра, не те разбирам - хем искаш светът да е по-добър, хем - и у нас да е като в Саудитска Арабия и да хвърчат глави... Не си прави дори и шега с тия работи! Само като си помисля, и тръпки ме побиват.

Аз искам по-добър свят, но искам и ред в него.
 Исках само да кажа, че и крайната демокрация не си е работа. За това сме на тоя хал  Peace
Да приемем, че примера ми със Саудитска Арабия е бил неточен... Tired

# 189
За съжаление, демокрацията, както много други неща край нас, не става лесно. Иска се десетилетия трупане на политическа, социална култура. Не знам какво е имало в линка, от коментарите мога само да предполагам, че това не е било изява на демократична практика, а точно обратното. Но тъжното е, че елементарния, грозен и пошъл национализъм на Атака отговаря на манталитета на много сънародници и докато е така, те ще имат място на нашата политическа сцена.

# 190
Не знам дали има надежда за България. Аз съм имигрирала преди 10-тина години и за съжаление сякаш обществото деградира с всяка изминала година. АКо преди 3-4 години съм мислила, че е възможно да живеем в България един ден, днес ми се струва твърде смело начинание. Гледам унгарците, който не са кой знае колко напред. НО на всеки ъгъл има книжарница, спират на пешеходните пътеки, опитват се да поддържат чисто и разни други уж елементарни на пръв поглед неща. Да не говорим, че имат много добра образователна система, поне досега не съм чувала някой да се жалва, а точно обратното. Когато ходихме да питаме за градина на детето в едно бг училище, учителката  ни обясни, че в Унгария, за разлика от България законите се спазват и затова ще трябва детето да навърши 3 год. преди да го приемат.   #Crazy Виждам, че макар далеч от целта, унгарците са тръгнали към нея. А какво става в България не е ясно.  Cry Но има една много вярна приказка - Народа си заслужава управниците. Може би не всички, но за масата важи с пълна сила.

bz-то айде, айде недей да скромничиш  Rolling Eyes  Laughing  Wink

Мила, кога ще е събитието? Сайта наистина е впечатляващ, не е като да няма избор.  Peace

Мистик, драсни някой друг ред  Heart Eyes Hug

# 191
Още малко ДЕМОКРАТИЧНИ новини без кавички - всяка година през Май месец в NY има парад "Денят на ТR" = 28th Traditional Annual Turkish Day Parade (както има парад за Италианците в САЩ, пуерто-риканцити etc.)..(3а ужасТ на много хора аз съм била на такъв парад в далечната ... е нека останe в тайна през коя година  Whistling Flutter...но след дългото ходене, така ми се усладиха тия пусти лозови сърми и баклава ,че ...историята е ясна  Mr. Green Laughing) ...Ето и малко инфо  Peace :

http://haber.turk.net/ENG/2273129/-gen-annual-Turkish-Day-Parade … -In-Nyc-On-May-23
http://www.turkishweekly.net/news/78009/28th-traditional-turkish … -in-new-york.html
http://news.ebru.tv/en/usa/11580.html
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=11707881
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=11691054
http://news.webshots.com/album/163509336BXgimg
http://www.blinkx.com/video/turkish-day-parade-in-new-york-stree … h1hzQ426dLNkOHiyg

ps: http://skat.bg/news.php?action=7&newsID=3879  

ps2: Sladka- пуснах в предишен пост сайта, само за малко ще е обаче ... Wink Peace

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 21:38 от bz

# 192
  • Истанбул
Слушам, Каиги! Hug  bouquet
Момичета, не си хабете напразно нервите с тях! Все пак те са Атака! Трябва да оправдаят името си Laughing  Ако искате да си развалите все пак деня, мога да ви кажа, че форумите на е-издания на много по-сериозни ежедневници (В-к Сега, Дневник,  News bg) след всяка новина за Турция, са къде къде по отчайващи Sad Там са на принципа: за Турция или лошо, или нищо (в повечето случаи)... Това мен ме тревожи повече, отколкото цялата Атака, взета заедно с комлексарчетата си симпатизанти. Имам впечатления, че вестниците нарочно го правят, защото след новина за Турция винаги има много коментари, а след другите новини- не! Явно, отчитат читателски интерес hahaha
Aз ви чета, скъпи другарки, но вярвайте ми наистина нямам настроение да пиша! Sad След време, надявам се!
Каиги, дръж фронта с ъроците, за ужас на атакистите! Всеки език е прозорец към света! Много бих искала да знам суахили Shocked
Целувам ви!  bouquet

# 193
Постарах се да го прочета.
Не виждам изощо смисъл да се обижда някой от написаното - това са хора с елементарно мислене и ограничена култура. Все едно маймуна да ти се изплези, пък ти да се засегнеш  Wink.

# 194
Хе-хе-хе, туй ли било. Аз реших, че е нещо сериозно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт