Отговори
# 195
А аз не мисля ,че има обидени  Naughty Whistling Mr. Green...аз си признах без бой ,че бях втрещена от изтрщелите писаници   bowuu  Mr. Green Peace

И ако са (kaTo) маймунчEта, барем да ce знае от кой тип,
тъй:

тъй: 

или тъй:

Ок, стига толкоз за днес...лека нощ другарки  Mr. Green Wink Hug

ps: Мистик ---  Hug Hug Hug Peace Hug  bouquet Hug Hug

# 196
  • Varna
Sladka hapka, Kaigi, BZ Hug
ПравУ у десетката момичетаааааааа newsm10
Страхотни стеее newsm10

# 197
  • Burgas
Здравейте момичета,минавам само да изкажа разочарованието си от тези хора които са написали тези коментари,попадна ми без да искам(сега виждам,че и тук сте я пуснали)Направо неможах да повярвам на очите си,четях и недоумявах как може едни уж нормални и умни хора да излеят толкова много омраза и цинизъм,незнам накъде върви тази страна,незнам как възпитават тези хора деца и внуци на какво ги учат.Лично аз съм ходила 2 пъти в Търция на гости имам роднини и приятели там,ми аз по гостоприемни хора от там не съм виждала толкова усмихнати и дружелюбни,не не просто нямам думи,извинявайте че така нахълтах,поздрави на всички   bouquet

# 198
  • Казанлък of all places
Добро утро, другарки!
Четох, четох, па се почудих...оставям без коментар, вие сте казали всичко.
Жега ли е при вас , съседките? Тук хората се молят за дъжд, ама май пак ще се размине. Гледам планината и едни бели облаци над нея , дано малко се разхлади,че то ако май месец е толкова горещ, какво ли ще е юли...
Докладвайте как сте!Лек ден!

# 199
Здравейте, момичета! smile3547
Аз сегиз-тогиз ви досаждам с въпроси. И сега пак, но не намерих отговор в сайтовете за транспорт в Истанбул. Та, М2 върви ли до Istinye park, виждам, че е продължено от 4.Levent(d)? Oт всичко до тук започва да ми се оформя впечатление, че продължениетото не е от същата станция. Така ли е? А ако се ползва автобус, коя спирка е по-близо до Istinye - ITÜ или BORSA?
Благодаря ви предварително!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 15:07 от delda

# 200
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ – Спас, Спаска, Спасена, Спасимира, Спасимир, Спасуна etc. !

Спасовден (etymology- Спасовден " произлиза от "спасение"). Вярва се че на този ден Исус  се възкачва на небето. Празникът е подвижен (имен) ден, последният от седемте Велики четвъртъка, който се празнува точно 40 дни след Великден е и е винаги в четвъртък. На Спасовден много хора правят курбани (лични, семейни). Спасовденската задушница, една от най-тачените през годината u По време на великиTe четвъртъци жените не трябва не трябва да работят, да перат и да простират пране, да предат/тъчат, да не ce варят боб/царевица, за да предпазu PekoлTaTa от градушка.

Легендата разказва как в нощта срещу Спасовден е лечебна и болните ходят за росен (смята че за самодивско цвете) И лягат до Heго. Вярва се, че тa3u нощ е лечебна. Според народните предания Спасовден е и най- големият празник на самодивите. Тогава започват русалскиTe купони. Самодивите са покровители на тези, които са добри и честни към ближния u за да ги  не обидят и наскърбят, през русалската неделя хората не бива да работят,.
http://lh3.ggpht.com/_lLPO92ybVEU/SHtV5Cv_sUI/AAAAAAAADsg/EFnwUL … A/Picture+012.jpg

От др. страна Спасовден е професионален празник на хлебари, шофьори, строители, хотелиери и цветари. Честито на печелившите! А пожеланията за всички именици са да папат вкусна пита на път за хотелската градина (“6 в 1” с две думи)  hahaha Mr. Green Crazy!

Ей по едuн топъл ‘лебец, обреден хляб, пита, питка, колак, колач, кравай (http://www.etar.org/program/kal2002/russe_ex/russe.htm ; http://www.libsu.uni-sofia.bg/Statii/hliab.html ):

"Никой не е по-голям от хляба"

ЛЕК ДЕН КРАСОТИ !  Heart Eyes Mr. Green Laughing Sunglasses Hug Peace  bouquet

Пс: Всеки е чувал за "Те ти булка, Спасовден"= Воала Булка Льо жур дю Спас   hahaha Joy Mr. Green Laughing Wink..та отк'де аджеба идва тоз израз  newsm78 Whistling ..от т.н. блажен фолклор  Crazy (повече инфо на лични ,че е става въпрос за една еротична приказка, пък ме е срам да ГА пускам тука  Mr. Green Laughing). Ще цитирам само един малък коментар “Става дума за древен езически обичай, практикуван по нашите земи на тази дата. Жените, които не могат да забременеят излизат през нощта на тази дата на съответното място в гората, където изпълняват разни ритуали за да могат да заченат. В ритуала се включват самодиви, духове, билки, заклинания… но освен всичко това или по-скоро след всичко това и… ОНОЖДАНЕ с друг/и мъж/е (озовали се там случайно или не)."  Peace

# 201
  • Истанбул
Здарвейте другарки HugСлед 1 седмично отсъствие съм отново тук Heart Eyes
В България беше чудесно=срещи с роднини,приятели и познати=т.е от софра на софра Grinning Mr. Greenприятни мигове ,прекарани с най=близките на сърцето ми хора,свежо време и тучна зеленина навсякъде ,е какво му трябва повече на човек да е щастлив Heart EyesЗаредихме се с положителна енергия и ведро настроение Heart Eyes

# 202
Момичета дано никoй няма познати/близки загинали в катастрофата край Ямбол днес  Praynig

==============================

Хаки -- welcome дет' са вика  Hug Heart Eyes

Делда - спирката пред ИТУ е на 50-тина метра от Istinye park AVM(mall) , а Borsa Restaurant(ако за това става ?) е в Lütfi Kırdar Kongre Merkezi, Harbiye. (http://www.darty.com.tr/e_commerce/ximg/istinye.gif ) . (Кaigi ша та (за)мола да не се коментира поредния хамбар  hahaha Joy Mr. Green Wink(а бе кога идвате насам, викаш, да те разведа аз , пък тогаз ша са разберем  Whistling Laughing))

anik79 --  Hug Peace

А онзи ден се видяхме с група Дризеви - пораснали, послушни и страхотни бонбони както винаги; имате поздрави . Heart Eyes Laughing Sunglasses Wink

Подготвям един интересн мат'рял, ма пусто нямам време да си седна на и да го напиша  hahaha Whistling . Ей по нещо за вечеря  bowuu Hug Peace (Tsvete - kısır  e, oT разрешениTе храни е , не се плAши  Mr. Green Wink )

Hug Peace  bouquet

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 21:01 от bz

# 203
Благодаря ти BZ. Borsa e спирка от другата страна на Istinye park(според сайта). Този път той е в програмата, Miniatürk, музея на мозайките и Света София(пак Simple Smile). За утре и вдругиден - толкоз. Заинтригувахте ме и с Полонезкьой, но другия път, дано. А пък вие си пишете, аз ще чета ( ако нямате нищо против)  къде ходите и после ще ползвам идеите Sunglasses, да не изпусна нещо.

# 204
  • Казанлък of all places
Девойките, здравейте!
И аз се надявам никой от нас да няма познати в катастрофиралия автобус....
Аз докладвам на бързичко, че си спретнахме една мини-форумска среща на старозагорска земя- благодаря, Роси!!!- Сладка хапка, Гносх и моа Simple Smile Роси буквално ме измъкна за ушите от Казанлък ( ако беше останало на мен, щях да се прибера да си ближа раните...) , след което ме и докара. Страхотни 2 часа, много интересни и много хубав ресторант! Ghosn утре ще каякарства , да я изкажа, вие и стискайте палци, а тя после ще докладва , като изплува де!
БЗ, ти жено, не спиш ли!?Тъкмо сутринта си мислех какво съм намерила за Дис ис , Мисис, Дей ъв Спас и ти - хоп - 2 7! Сън не спала! Аферим!И касъра много ми ареса, ама нема тук такъв булгур пусто!
Хаксев, велкоме!
Айде, чакам включване! Отивам да раня челядта!

# 205
Добро утро  Hug
Бях на родна земя по хубав повод  Flutter
Имам да наваксвам със съня поне още една седмица  Confused
Хаксев как беше в Шумен снимков материал  Laughing  Mr. Green

w sajta сложих още снимки от бала Simple Smile
Утре е моят абсолвенстки незнам как ще се приготвям като съм на работа  Tired
Благодаря, че слагате хапка пийка в темата, че се сещам да хапвам чат-пат
до скоро красоти (по патент на бз)  Whistling

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 21:57 от Суха Мащерка

# 206
Ето ме и мен- Здравейте  Hug
Суха мащерка как лети времето. Пожелавам ти да си изкарате много весело и незабравимо. Опитах да погледна в снимките, но ми иска парола. Айде ще чакаме и твоите снимки след утре  Hug
Bz салатка и късър може, може  Wink Как е малката принцеса? Абе, аз защо не виждам икакви нови снимки в мултито  newsm78 а сте писали, че има нови.
Benmary аз нали съм мара-неразбрала  Embarassed кога заминавате в Кемер. Малееее колко много ти завиждам ама благородно де. Много гушки на малкия-голям Ати и весело изкарване!
haksev радвам се ,ч е сте зкарали приятно Бг. Айде сега с нови сили пак на работа и по задължения.
Анджи как ми се хойка и на мен така-само за 2-3 часа да прескоча на някъде. Има ли снимчици от мини-форумската среща?
Ели нищо не пишеш, как е бебо и кака? Много целувки и чакам да звъннеш за разходка в Морската  Hug
mistik  Hug Hug Hug липсваш ми, а съм сигурна, че не само на мен. Чакаме да се завърнеш при нас. Hug Hug Hug
Когото не съм споменала да ме прощава-много гушки.
Имам 2 часа свободно време и се залепям пред компа, че ме чакат няколко серии ма binbir  gece  Wink

# 207
Здравейте момичета Hug
Такааа малкия спи, манджата сготвена, прането простряно и аз се докопах до компа Laughing
Ники е добре, хапва, спи и мноооого плаче - колики го мъчат горкия, но като го взема на ръце и се разхождаме из стаите се кокори много смешно. От няколко дена излизаме и на вън за по 1 час, че ме е страх да не ревне насред пътя Rolling Eyes А каката е на седмото небе - толкова е щастлива с бебо, гледа го, пази го докато си свърша някоя работа абе пу пу пу да не й е уроки голяма помощ ми е.

Днес времето е ужасно тук, вали, духа..няма да има разходка, но пък ще си дремна, че ми се спи Whistling

Целувки на всички ви

# 208
Ето ме и мен- Здравейте  Hug
Суха мащерка как лети времето. Пожелавам ти да си изкарате много весело и незабравимо. Опитах да погледна в снимките, но ми иска парола. Айде ще чакаме и твоите снимки след утре  Hug
Влез във фейсбук да ги разгледаш  Peace
 Laughing Времето лети Simple Smile докато се осъзная завърших. Представката пред името ще я сложа чак февруари  ooooh!  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:38 от Суха Мащерка

# 209
  • Истанбул
Сега ако успея да натъкмя и аз няколко снимки =да ама не става ,затуй по=късно в мултито.Сори дружки Hug

Общи условия

Активация на акаунт