Отговори
# 105
цени на колети в бг

# 106
  • Varna
честита рожбичка на Елена
Да ти е живо, здраво и много спокойно бебече. Нека ви радва и да ви кара да се гордеете със него.
Но за начало ти пожелавам да не е ревливо като моето диване, че ме свърши тогава Laughing
А на тебе Елена, пожелавам бързо възтановяване

Дедко Хаджи прав- дей мястото за почерпка newsm78 smile3503

# 107
Добро утро, нещо полезно и зравословно от мен http://www.bfeedme.com/wp-content/uploads/2009/04/breakfast.jpg, и http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/12/1e/03/yummy-breakfast.jpg

така... сега да кажа че аз закусвам овесени трици, че днес си ги хапнах и в офиса  hahaha Tired Tired

??? това въпрос ли е, Рози24?

аз бягам да работя, и на всички ви   bouquet Hug  bouquet Hug, скоро пак Whistling

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 20:23 от Ghosn

# 108
Честито бебенце на Елена!!!   bouquet
Много здраве на мъничкият шехзаде! Да ви расте усмихнат и спокоен и много послушен Wink)))

# 109
Бз, благодаря за изчерпателната информация Hug.
В Техеран има интернет, само че има ограничения на някой сайтове. Като цяло е ок. Животът тук е доста скъп.  Кофти е, че и чужденките са задължени да са с шалове и дълги дрехи. Трафика е ужасен, тия хора нямат никакви правила за движени, да пресечеш някоя улица си е екстремен спорт, няма значение, червено, зелено, зебра...
kaigi Иран е на светлинни години изостанал в сравнение с Турция.

# 110
  • Казанлък of all places
Радвам се, когато се раждат бебета! Особено втори ( да, да, правилно разбрахте намека....Simple Smile)
Абе , моми шуменки, някоя от вас нещо общо да има с колегата Джевдет Айар , който също се понесе към Шумен на балове, годежи и сватби?
Аз на 30.05.2009 съм абитурент ...след 20 години. Сладка, в Стара загора ще сме , в "Езерото"- ти като един специалист-гурман какво ще кажеш? Душата ми се е свила, някак си тези 20 изминали години не мога да ги приложа към лудата си глава и към сърцето си.
Иначе тези дни ми е едно гневно и нервно и затова не пиша, само чета, но като ми мине, смятам да споделя . Сега ви черпя по едно следобедно кафе  и ви желая успешен ден на всичките !

# 111
Аз "Езерото" не го харесвам, ама това не е пречка да си изкарате перфектно.
Анджи, не се ядосвай!

# 112
ioli, много ми хареса начина на размяна на телефони в Техеран Mr. Green   Joy /Подхвърлят си бележчици през прозорците в трафика/ Тя и България в доста отношения е по-изостала от Турция, но народа не е на това мнение, нали ни прибраха в ЕС.
Като турска комшийка продължавай да ни навестяваш  Wink Hug Успех с пътуването!

ange, ти си третата за деня с подобен намек, да знаеш  Thinking
Има една  поговорка: Оти да се косиш, като че ти мине.  Wink

# 113
Честито бебче на Елито ! Да е живо и здраво и дете с много светло и хубаво бъдеще!

Йоли радвам се да видя и мама от Иран.  Hug От кога на сам и в арабската тема все сме в очакване на иранска мама, за да ни сподели за кхейли кхубе Иран  Heart Eyes
Имаме зетове иранци и останах с много добро впечатление за тях.  Simple Smile
Ако имаш време разкажи ни повече, ще ми бъде интересно да чета.

П.С. Момичета намалете ги изображенията или ги дайте като линк, че ще има пак чистка и забележки от модовете.

# 114
Викам се, где нашата тема  newsm78 Whistling...а то къде била работата , на'що D.P. си сменилo ника  Mr. Green...а аз по ника познавах темата....ааааа  hahaha Joy

Слагам вкусна манджа за гладни душици  Heart Eyes Mr. Green Hug Peace (не мога да реша кое от двете..дилема  hahaha Mr. Green)

ps; Ange -  Hug Heart Eyes Hug ...нЕма 'а се косиш, нЕма 'а се плашиш  Wink

# 115
  • Истанбул
Елена, честита рожба!  bouquet Да сте живи и здрави и двамата!
Такъв е светът, идват нови на мястото на заминалите!  Sad

# 116
  • до вятърните мелници
Много се радвам за вас, Ели! Hug
Да ви е живо и здраво бебчето!  Heart Eyes  bouquet
Много да ви радва и на много неща да ви научи!
Николай е много хубаво име!

Много благодаря на всички за честитките. За съжаление нямам възможност да пиша толкова често, колкото ми се иска, но ви чета, да не мислите че съм ви забравила като Дризевите  Laughing?!
При нас е весело hahaha малкият разбойник става все по-забавен с всеки изминал ден. Вече седи самостоятелно, обаче сега това не му е достатъчно. Иска да стои прав и да "крачи" на едно място. Като маршировчик е, но ние гледаме да не му даваме много-много. 
На работа също е забавно, само препускам напред-назад, но поне вече влязох в крачка  Mr. Green

Снежи, гледам че ще си ходите за пръв път до БГ с Дени, изкарвахте ли му ТР паспорт или само с лична карта може да мине? Ние вече имаме БГ свидетелство за раждане, обаче за да си отидем ще трябва да му вадим пасаван на Тео  ooooh! Взехте ли час за консулството? Лесно ли беше? Колко по-рано почна да звъниш? Все същата гадост ли е?

Та кой щял да ходи на Полонезкьой в понеделник  Mr. Green? Или са само слухове  Thinking

# 117
Джорди здравей. Скоро си мислех за вас. радвам се, че сте добре и се забавлявате.  Heart Eyes

Значи за ходенето до Бг с бебетата има два варианта. Единият е с виза и турски паспорт, НО с покана от Бг. Вторият вариант е с бг акт за раждане и пасаван. За жалост не може да се изкара вече паспорт от роднини и детето да пътува с изкарания паспорт от Бг. Така се заобикаляше консулството, за жалост вече не може да се избегне. Това е ново "улеснение".

Аз ако знаех за пасавана да сме пратили документите за бг акт за раждане по-рано, но уви... сугурно още не са пристигнали при нашите. Знам какво разтакаване е за покана и реших, че мога да изчакам за акта за раждане, но осъзнавам как изобщо вече не ми се седи в Шишли.... Tired няма как ще чакам... Tired

И да те питам нещо за виза Д на мъжа ти искаха ли му покана?
Ти до кога си на у-ще? Кога смятате да пътувате?
Щом имате Бг акт за раждане, от там е лесно, според мен. Аз за първи път звънях до консулството, чувала съм от вас че е трудно да се свържеш, аз се свързах за 30 минути. Незнам това много ли е малко ли е. И жената отсреща беше учтива.  Party

това е което се сещам, ако има друго питай, ако мога да ти отговоря   bouquet

# 118
Снежи, покана се изкарва много по-лесно от акт за раждане. Прави се на едно и също място в общината.
Защо не могат да се изкарват паспорти от роднини вече ?  newsm78  Ама, че глупост. В турските консулства паспорти и лични карти издават, без пълномощни, без да ги изпращат в Турция, за 1 ден. Нашите само се скътават, човек ще реши, че имат много работа.  #2gunfire #Cussing out

# 119
Кайги незнам защо не може вече, питай тези които са го измислили. Това ми го каза жената от консулството, преди се е правило така, а сега вече с детето и двамтата родители или единият с пълномощно от другия. помолих брат ми да пита в паспортното, те му казали с двамата родители... Е ние ще сме с пълномощно от таткото, надявам се да не правят проблеми.  Whistling

За поканата знам, че като време става по-бързо, ние нали планувахме за юни и викам като се върнем само паспорта да остане, по лесно е, но изведнъж тука стана много горещо времето и не ми се седи на едно място...ама вече избрахме този вариант.  Rolling Eyes

А турските кимлици и паспорти са много елементарни за направа, а българските нали са със сканирана снимка, специални други елементи, правят се със скъпи технологии... и сигурно оправданието им е че няма парички да обзаведат всички консулства с необходимата апаратура...

Общи условия

Активация на акаунт