LaRedoute.fr - 113 - Всичко за поръчката!

• 39 744
  • 691
  •   1
Отговори
# 345
Питам Rolling Eyes
На имейла и в суивито ми е отбелязано, че съм избрала друг адрес на получаване и друг получател естествено, това означава ли, че ще си изпълнат обещанието?
Профила е на мама ми, а получатела съм аз.
Или гаранция - Франция....
НЕ #Cussing outИмам същия проблем!!! Идва на посочения адрес, но с името на изпращача.

Аз съм пускала веднъж на друг човек с друг адрес и си пристигна точно както трябва.

# 346
  • близо до морето
Моля, дайте телефон на митница Варна.  Praynig

мисля, че е този 60-41-43
Аз съм звъняла, но са ми казвали че не дават информация по телефона.

# 347
Имам въпрос-мога ли да отворя калъф за дълга възглавница с размер 85/185? То може,де, но пробвал ли е някой, с какъв размер чаршаф ще се получи?

# 348
  • Варна
някой да има тези панталонки 94 или 102 за размери или въобще отзиви, дали стават за пухкава мома

# 349

мисля, че е този 60-41-43
Аз съм звъняла, но са ми казвали че не дават информация по телефона.

преди време даваха, но мисля, че от намаленията насам спряха. ако искаш Pepsilight, пробвай след 17.30 ч, котаго не са много натоварени Peace

# 350
[/quote]Заповядай телефон за Варна. 60-41-43    Peace

# 351

Заповядай телефон за Варна. 60-41-43    Peace

# 352
Днес взех поръчка за сестра ми от 21.04. за поща - 3 чифта бански, единият цял, вече го няма, иначе е много хубав , този е хубав

Този е плетен, не знам тя какво му хареса, на мен не ми допада - поне да беше бял, а той един мръсно бял, уж екрю

# 353
  • Пловдив
Аз чакам поръчка от 28.02 . Ходих няколко пъти в пощата и няма, 2 пъти им писах - без отговор, вече се чудя дали въобще ще пристигне, а ми е фактурирана и всичко си е поръчано както трябва.
Има ли някой който чака поръчка от 2 мецеца?

Аз чакам от 18.03. Писах им на имейла. Отговориха ми, че съжаляват за забавянето и че би трябвало вече да съм  я получила. Пратили са ми и формата за попълване при загубени поръчки. Ще изчакам и тази седмица, ако случайно вземе да дойде....  Rolling Eyes и ще им я пратя след това.

# 354
  • Варна
Като кисела краставица ме отрязаха.  Mr. Green

# 355
  • Sofia
Да се похаля и аз с колетче от 13.04. Слагам снимки, ето и линкове какво съм поръчала (предимно детски неща и няколко неща за мен):
Това гащеризонче за племенничката, размер 74
Тази туника, пак за племенничката, размер 81
Тези панталонки, размер 81
Тези блузки, размер 86
Тази блузка, размер 86
Това комплектче, размер 81
Това комплектче адидас, страхотно, размер 81
Това комплектче Адидас, също разкошно, размер 81
Това бяха детските. Някои неща не успях да намеря като линкове.

За мен:

Сандалите, размер 36
Този панталон, много приятен летен, размер 36, за съжаление не м …  в Продавалника:(
Прословутият панталон с копчета, размер 36 в черно, страхотен, много хубав, перфектно ми пасна.

И прословутият бански в кафяво, който е умален, размер 36, разкошеееен, ще умра от яд, че не ми става Cry Заминава  в Продавалника. Weary Не мога да го открия на сайта.

Снимки оттук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314513&pid=12090300

Ако имате въпроси моля на лични, че не успявам да следя темата!

# 356
Аз чакам поръчка от 28.02 . Ходих няколко пъти в пощата и няма, 2 пъти им писах - без отговор, вече се чудя дали въобще ще пристигне, а ми е фактурирана и всичко си е поръчано както трябва.

Аз чакам от 18.03. Писах им на имейла. Отговориха ми, че съжаляват за забавянето и че би трябвало вече да съм  я получила. Пратили са ми и формата за попълване при загубени поръчки. Ще изчакам и тази седмица, ако случайно вземе да дойде....  Rolling Eyes и ще им я пратя след това.

На мен дори и форма за изгубена поръчка не ми пращат, сега даже им писах за трети път, да видя дали ще ми отговорят, получавам само автоматичния отговор, че запитването е спигнало до тях. Взех да се притеснявам вече.

# 357
  • пловдив

Аз чакам от 16,03 и след едноседмична комуникация със Сабине се разбрахме в понеделник да ми пусне номера на ваучера на имейла.Относно бланката за изгубена поръчка в тази от първи пост има някои неточности ,най-отдолу където пише Je demande le remboursement не се чеква ако искаш ваучер и там където пише Fait a.... се пише града Le....датата на попълване на бланката-това според Сабине

# 358
  • Русе
Цитат на:  link=topic=394131.msg11132437#msg11132437 date=1241700485
Момичета,имам един въпрос.Дано някой да може да ми помогне. Не знам какъв р-р сутиен да си поръчам,защото се оказва, че от различните марки нося различен номер имам 75B,имам и 70B.Съответно на тях пише 90B и 85B по френската номерация. Моля някоя от вас,която има като моите мерки -г.о. 85 ,подгръдна-75 да ми каже какъв р-р си взема 90 или 85? Благодаря предварително!
имам този http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-wonderbra … 1&prodcolor=2
взех си 90Б, с погръдна 75 съм, точно ми но го закопчавам на най-вътрешната кукичка за да ми е лепнал, успех при избора!

irim,благодаря и на теб!  bouquet

# 359
  • Там....където всичко е възможно ....
Да попитам тези които са попълвали и пращали тази бланка  http://geocities.com/ina_bg/blanka  .Имам 3 пъти дублирама поръчка и за да ми върнат парите от тях ме молят да я попълня.Въпроса ми е долу в полето бон де команде трябва ли да изброявам артикулите които които са в поръчката или не.И също така като го попълните го изпращате по пощата на адреса на ларедута или го сканирате и го пращате пак като фаил?
Ще бъда много благодарна ако някои се е сблъсквал с този проблем и ми отговори Hug

Общи условия

Активация на акаунт