Отговори
Здравейте,
питането ми е относно второто нощно ядене на дъщеря ми, която е на 1г. и 1 месец почти. Whistling Може ли такова мляко, преди това държано в хладилник, да престои за 3-4 часа на стайна температура без нищо да му стане? Защото вече ми идва нанагорно това второ нощно ядене и искам максимално да сме улеснени с мъжа ми. По принцип той става и отива в кухнята да прави АМ, аз през това време дундуркам бебка. Но не всеки път се събуждаме веднага и понякога тя вече е събудена и после следва 30 мин.-1 час в приспиване наново! Crossing Arms Crossing Arms #Crazy
Можем ли да сипваме преходно мляко (от това в бутилчиците) и да го държим в стаята, където спи тя (е не повече от 21-22 градуса е)?
Дано да дадете зелена светлина, защото иначе #Crazy #Crazy #Crazy

# 1
Когато синът ми се будеше за мляко съм приготвяла АМ в спалнята (зимата приготвях водата в термос, лятото стайна т.). От млякото за директна консумация също съм давала - сипвам преди да легнем в шишето и като се събуди - давам. Не се имали проблеми. Зимата не става този вариант, че нямам микровълнова в спалнята.  Laughing
п.с. при нас температурата е била същата като при вас.

# 2
Аз правя така, вечер си стоплям водата в шишето и го слагам в термочантичка, а АМ в дозатор за АМ. Ставам само вадя си шишето и сипвам млякото става за секунди  Peace

# 3
  • UK/София

ЛУРДЕС , подразбирам, че говорш за малките разфасовки АМ които са от по 200м. в малки кутии и шишета.Ако става върос за тях, спокойно можеш да ги държиш в стаята до теб.Във всички магазини тук ги виждям при продуктите със стайна температура, не в хладилниците.Аз бях взела две кутийки със сламка и доста време ги съхранявах в кухнята където е доста топло.След като Калин ги изпи му нямаше нищо.

# 4
    ЛУРДЕС , подразбирам, че говорш за малките разфасовки АМ които са от по 200м. в малки кутии и шишета.

Да, точно за тях. Те така се съхраняват преди отваряне обаче. В смисъл почти винаги имам вече отворено шише в хладилника, от което трябва да се отсипе за нощното мляко.  newsm78  То и бебка винаги пие различно количество, един път няма да се повтаря! Tired

# 5
Тези може, а и има някои млека, на които си пише, че могат да се съхраняват, да речем в хладилник, като Фризо3, да речем.

Общи условия

Активация на акаунт