Къде в София продават боя за текстил?

• 11 525
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Интересува ме къде има магазин за бои за текстил,но не само за цялостно,а такива които могат и с четка да се рисува по дрехите,след това с ютия се запечатва боята  Rolling Eyes .Една позната преди 1 година си беше купувала такива боички и си мацаше фанелките,та ставаха много оригинални.За съжаление ми откраднаха телефона и единствения ми контакт с нея изчезна и немога да я питам. По спомен май,някъде около патриярха или нещо такова. Някакво "хитро" магазинче ,за най различни неща беше.
Много ще съм благодарна,ако някой се сети и ми помогне в издирването....   Hug

# 1
  • Бургас
В "Слънчоглед"!  Peace

# 2

Май това беше наистина  Hug Къде се намира?
  bouquet благодаря за бързия отговор   bouquet  Heart Eyes

# 3
  • Бургас

Май това беше наистина  Hug Къде се намира?
  bouquet благодаря за бързия отговор   bouquet  Heart Eyes

Моля, няма за какво!  Hug
Адресът е ул. "Иван Вазов" 13.
Ето линк към сайта: http://slanchogled.com/sunflower/contacts.aspx
Може да се поръчва и онлайн.

# 4
Освен в Слънчоглед, има и в Импресия, на сайта има цени и тн.Аз оттам си ги купувам, персонала ми харесва повече,а специално за текстилни бои имат и много интересни комплекти-имат бои с триизмерен ефект, мисля да ги пробвам в най-скоро време,изглежда зашеметяващо Simple Smile
http://www.impresia.bg/products.html?category=30
ето списък с продуктите за текстил, адресът е Кракра 26 Simple Smile

# 5
Едно време си купувах от Шипка 6 и от Миско на Христо Ботев, но в книжарниците, които са показали момичета сигурно има по-голям избор.

# 6
Здравейте!
Ако не ти се обикаля по магазините можеш да се обадиш на един телефон - не знам на кой tv shopping беше, ама съм си записала телефона. Там се продават много готини боички с брокат, с които можеш да си рисуваш всичко - дрехи, чаши. Аз направих дрехите на дъщеря си много шарени. Хубавото е, че те са в тубички и с тях рисуваш като с маркер, а не с четки. Така нищо не цапаш.
Телефонът е 809 2000. Моят съвет е да ги пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт