Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 350
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
мамоиви, Катче ще ходи в Лондон  Wink аз възнамерявам да се задържа тук точно един месец още.

Ясен идея си няма да се изправи, да стои и да ходи. Гъне се като жената-каучук. А натрошените бисквитки си ги разчиства старателно с ръка, вместо да се учи да ги слага в устата.

# 16
  • София
А Бобо загребва с цяла шепа и после се мъчи да си сложи в устата откъм китката hahaha Естествено, безуспешно.

оф, ходи ми се на плаж Confused

# 17
мамоиви, Катче ще ходи в Лондон  Wink аз възнамерявам да се задържа тук точно един месец още.
smile3555 чела,недочела.Така е когато Катето пее с пълно гърло на сестра си аз не си чувам мислите в главата даже Laughing
Ти къде ще ходиш?

# 18
Добро утро  Hug
 Моя звяр от 2 дни ми прави номера с яденето  Twisted Evil  (явно го мъчи прословутия зъб), което ме подсеща, че е крайно време да се похваля....от няколко седмици си имаме точица на венеца, която вече се оформи като зъбче и макар че не е пробило нацяло-  newsm44 newsm68 зъб, зъб зъб имаме си зъб.............ех най-накрая........... Mr. Green

# 19
  • София
zapis

# 20

мисля да ви досаждам известно време Simple Smile

ето го това глупаво нещо, с което Ясен няма да се научи да ходи , но пък вече не чака аз да го заведа до прозореца, за да зяпа колите

# 21
Разгледах снимките на Пухтулка от срещата. Ади, Бобо и Бобо са много сладки, майките им са се разхубавили още повече Heart Eyes.

Сакси, аз това направо си го броя за прохождане Peace. Браво на пъргавелката Яна! Ти кога ще признаеш, че Яна ходи newsm78? Като започне да тича и да не можеш да я хванеш ли hahaha?

И на мен ми се ходи на плаж, на Алекс също Simple Smile. Точно вчера ме врънка за морето. И за детска градина рева, та ми стана мъчно, че го разделихме с приятелчетата му Tired.

Щях да забравя, честит имен ден на празнуващите днес Ирини под прикритие  bouquet! Майра, честито  bouquet!

И накрая да споделя нещо (не знам за радост ли е, за ядосване ли е Rolling Eyes). Чакаме си вече цял месец тук в Швеция персоналния номер, с който да "легализираме" престоя си. Той се бави и бави, аз си представям как вече си стягам куфарите за наобратно (с голяма доза радост Mr. Green). И вчера получавам писмо, с което ме канят да гласувам на изборите за Европарламент, понеже съм постоянно пребиваваща в страната ooooh!. Оказва се, че номер са ми издали, но писмото е някъде по трасето. И това се случва в Швеция, не в България! Така че абсурдите не са само у нас Confused.

# 22
  • Варна
Добро утро  Grinning
Павел спи ужасно от 3 дни, направо не съм на себе си ..........
предполагам пак някакви зъби никнат  Close
отиде ми добрия сън ....
Яна е страхотна, вече е за ясла готова

Режим нямаме,яде,спи и ака  Crazy когато си поиска

А салатите с майонеза дето ядаха вчера децата не си споменала  Joy newsm09

# 23
Тити, сега видях снимките на "онова нещо" Simple Smile. Ясен е толкова щастлив и доволен, така че спри да се ядосваш, че си изневерила на принципите си, а се радвай, че ръцете са ти свободни от време на време Mr. Green.

# 24
  • Sofia
И на мен ми се ходи до Лондон Crossing Arms И без това имам да взимам подаръци на Дени, дето още си седят там Sunglasses Катче, вие на шопинг ли ще ходите? Whistling

Честит имен ден на Майра smile3525

Всеки път установявам, че незнайно как пропускам снимки, а уж всичко чета newsm78 Може би допълвате по-късно Rolling Eyes

Мерси на всички, споделили за храненето. Като гледам всяко бебе плюска различно Party

# 25
Добро утро  Simple Smile от вчера сме на вилата  Party
Нета е ужасно бавен и нЕам нерви да чета назад  Crazy

# 26
  • София
Добър ден !

Аз мисля днес с децата да отидем до парка Света Троица, за да проверим дали вече става за срещи, че до скоро му правеха основен ремонт  Simple Smile

Кетито - аз съм за ХИП-а : розовата серия  Peace

# 27
Здрасти банда

Пак супер снимки гледах  Mr. Green

Честит имен ден на Майра и от мен!!!

Явката наистина много радостен изглежда в туй забраненото нещо  Mr. Green

Режима и на нас ни е променлив... до някъде при избора на яденето.. със спането обаче съм твърда  Mr. Green

Яна
е супер!!! айде честито Сакси  Mr. Green

# 28
  • София
Нинче,градинката е готова,обаче половината пейки липсват Tired
За режима
9.30ч-210мл.мляко
1ч-голямо пюре
4ч.-каша
6ч.-плодово пюренце
8ч.-210мл.мляко Thinkingчудя се как да махна това плодовото в 6ч.,къде да го сложа newsm78

# 29
  • София
Майра, честит имен ден, ако го празнуваш Simple Smile
Честито зъбче на Мики!

Белинда, ние не сме на нокти, ние сме в щастливо очакване на Яна  smile3533 Тъкмо и мъжът ти е сдал фронта сега  hahaha
Катче, приятно пътуване и хубаво време!
Астарта, радва се за номера! За кого ще гласуваш  Mr. Green И все пак са добре организирани - когато мъжът ми си сменяше личната карта и адресната регистрация, 6-7 месеца по-късно имаше някакви избори. Съответно обясниха, че за да гласува в София, трябва да подаде специално заявление, понеже още го водели в Добрич. Нещастници.
Тити, той просто се е прехласнал пред френския прозорец  Party Имало полза и от проходилките  hahaha

Дари гладува - само дебне да докопа тоалетна хартия или салфетка и да си я натъпче в устата  hahaha Joy Сложа ли я върху губера, го скубе и яде, събира и от пода, ако има паднали  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт