Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 337
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Ами много лесно. Изваждам цицата от сутиена и готово.  Laughing Mr. Green

# 166
Добрутро!

нищо им нямаше на моите цици след първото кърмене, ще видим сега, сто про ще има по-големи поражения

Не нося сутиени аз, едни безшевни потничета, много добре ми ги прибират и ми е удобно, всичко друго ми убива - евтино, скъпо, марково, немарково - не мога да си намеря удобно и това е

Да ви кажа Яна как вече действа в защита на сестра си  Laughing
Вчера сме с приятели навън, тяхното тригодишно момиче не иска да си даде куклата на Елена и тя съответно пищи та се къса, тия раци са големи драми, Яна никога не е пищяла тъй за играчки, та Яна се отдалечава малко с момиченцето и му казва - Или даваш куклата на сестра ми или няма да си играеш с мен - и детето дойде и си даде куклата, кво да прави  Mr. Green
Не бих я насърчавала да прави така, но на нея и дошло от вътре, а на мен ми стана много смешно

# 167
Хахаха, Дещо, кефи ме Яна Mr. Green

С нормален сутиен кърмя, като си извадя гърдата, а него го свия леко под нея. Не е някаква философия Crazy

# 168
 Я да се запиша и аз.  Rolling Eyes

Кисел и аз не давам, правя каши с плод и това е. Солети, бисквити, вафли, кебапчета- далеч сме от тея неща. Евентуално бих давала Оризовки за гризкане.  Peace

Аз също движа с безшевните бюстиета, много са ми удобни. Извън къщи кърмя само когато пътуваме, в колата. Кърменето в Ловеч е нещо като екзотика, малкото пъти когато съм го правила, на една доста скрита пейка са ме гледали все едно коля детето, да не говорим ако кажа на някой, че още кърмя и е захранена в 6- ти месец...Ужаса в очите на околните е неописуем, добре че случих на педи, която ме подкрепя и разбира  Peace

# 169
Е, пак обърнахте темата към хранителните нужди на кърмачето. Тюх! мислех си, че сега ще почнете да показвате модели бельо, да споделим кой какво кога, а то....

# 170
Хайде покажи твоето, дай тон Mr. Green

# 171
Е, пак обърнахте темата към хранителните нужди на кърмачето. Тюх! мислех си, че сега ще почнете да показвате модели бельо, да споделим кой какво кога, а то....

След теб,Дони  Mr. Green

# 172
  • София
Яхууу пуснаха метрото и в нашия участък  newsm44 Борисоватаааааа дръж сеее  bye

Шада, опита ли с свещичките? Миличкото Бобче  Hug

# 173
Чакаме тееееее  Laughing
Пух, той до сега спа  Rolling Eyes навакса си за снощи  Crazy Вижда ми се по-спокоен, обаче не ще да яде  Thinking След малко излизаме и ще купя свещичките  Hug Имам проблемация със скайпа  Wink да се надяваме, че довечера ще ми го оправят  Mr. Green

# 174
  • София
Аре, че липсваш  Mr. Green

Купували ли сте обувки от продавалника  newsm78

# 175
Донето взе  Wink
Айде аз изчезвам  Mr. Green

# 176
И аз съм взимала. И съм продавала. Какво те интересува? То си е до продавач, всички са различни Rolling Eyes

# 177
  • София
Дуци, в голяма драма съм, за пръв път ми е  Blush Най-основния ми проблем е че пише, че са обувани веднъж и това да си призная ме притеснява. То може и грам нищо да им няма ама  Sick А са най-ужасно страхотно уникалните обувки  Crazy

# 178
Така интензивно започна зъборастежа, че никнат като гъби. Снощи беше кошмарна нощ, такова нещо не ми се е случвало никога с Алекс. Будеше се на 15 мин. с рев и пищене. Накрая реших да го разсъня, нямаше смисъл само да заспива и да се буди горкия, пуснах си филм, него го оставих да си играе около мен, по едно време баща му го прибра в спалнята и съм заспала... за около 1 час. При поредния рев си легнах там и така до сутринта на пресекулки.

Поне от вчера сутринта няма температура вече, едно денонощие го държа висока, пареше ми на зърната чак като засуче. Но мина без медикаменти, убедена бях, че не е болен. Сега отново е доброто ми дете, надявам се да не се мъчи така и довечера.

# 179
  • София
Спахме до 12.30 #Crazy Чувствам се невероятно, неописуемо, баси кефа newsm44

С нормален сутиен с банели и на мене ми е леко неудобно да кърмя, особено ако е с неизрязана чашка - нема вадене ooooh! От тия с изрязаните чашки, пуш-ъп моделите нямам проблеми. Шада, за жени с по-голям бюст е важно долу между чашките да имаш лента, а да не са само чашки, разбираш ли какво казвам, ча аз самата не се рабрах Crazy Като има такава лента, тя поддържа добре и няма да ти изскачат, като се наведеш или поне по-малко Wink А иначе какво ще ти остане от циците - ми до жена си е. На майка ми не й личи да е кърмила някога примерно, а от моите още след като отбих Ники нищо не беше останало. От преливаща чашка С на незапълнена Б  Cry Между нас казано, мисля, че килограмите са основния виновник, не кърменето, тити Twisted Evil Няма как да качиш и свалиш 15-20 кила и да се надаш циците ти да не мръднат...Не че и такива случаи няма, както казах - основно си е до жена - но при повечето играта в теглото им е..ва м..та на хубавите гърди, понеже са основно мастна тъкан Confused

Нещо още щях да пиша, ама като се разпищовя за сутиени, забравям всичко друго hahaha

Общи условия

Активация на акаунт