Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 342
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • София
 Hug  iucka , Шада        Благодаря ви за отговорите за лука!
Изнамерих един стар, готвих 100 часа и Магдалена не я уважи  Crossing Arms

Грацилке много сте готини  Heart Eyes Нали знаеш, че вече може да не качват, а дори и да свалят на кг. Wink

Аз по цял ден вися на двора с децата и не мога да седна на спокойсвие на компа  Rolling Eyes Едвам смогвам да изчистя, а да не ви казвам от кога не съм готвила  ooooh! Все аламинути ядем  Blush
Днес мъжо спретна една пейка на пясъчника на децата, да сядат като си играят  Heart Eyes Ей, много го бива значи това мойто мъжле! Почти ми се осъществи мечтаното ми кътче  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 00:38 от ketito

# 151
  • София
И аз съм се побъркала на тема бельо напоследък. Знам, че вероятно тази ще ми е последната година с цици/ съдейки по това какво остана от тях след като приключих с предното кърмене Sad/ и й се наслаждавам максимално! През седмица си купувам нов сутиен, а през ден гащи hahaha Сега съм на флорални мотиви и основно розовко Mr. Green Досега никога не бях носила розово бельо, готино е Blush
Да, в Триумф има големи намаления напоследък. Даже в един магазин на графа при закупени два артикула даваха подарък мъжки слип Crazy

Е, не, отивам да си лягам, моето вече на нищо не прилича!

# 152
  • София
Знам, че вероятно тази ще ми е последната година с цици

newsm62 Айде да се съберем повечко за силиконче, може да хванем нЕкоя прИмоция Joy

# 153
  • София
Дуци, и яна се роди 3350г и тя няма още 8кг. Миналата седмица я мериха съвсем гола и беше 7620г  Peace

# 154
  • София
Дуци, и яна се роди 3350г и тя няма още 8кг. Миналата седмица я мериха съвсем гола и беше 7620г  Peace

Лелееее  Blush Маги е 9 750гр Mr. Green
...................а се роди 2750гр. на мама дундата  Heart Eyes

# 155
Знам, че вероятно тази ще ми е последната година с цици/ съдейки по това какво остана от тях след като приключих с предното кърмене Sad

как бе, не знаеш ли, че кърменето не се отразява на гърдите  Crossing Arms прочети в кърмаческия.

# 156
  • София
Знам, че вероятно тази ще ми е последната година с цици/ съдейки по това какво остана от тях след като приключих с предното кърмене Sad

как бе, не знаеш ли, че кърменето не се отразява на гърдите  Crossing Arms прочети в кърмаческия.

Тити , отразява се ! Аз докато кърмя имам цици, като спра, пак съм си без цици Mr. Green hahaha Joy

# 157
Joy Joy Joy

А аз като и преди си бях с цици  Rolling Eyes ще се смалят ли?  Whistling

Е как така носите нормални сутиени  Rolling Eyes аз си позволявам само ако излизаме вечер без детето  Tired Миналата седмица се бях изтипосала с едни тантели и тоя като квикнааааааа, да не ви казвам как си измъкнах ци-то и естествено го скъсах  Confused

Повече да не съм чула някой да се оплаче, че детето му още няма зъби  Naughty от вчера следобяд се кърмим през 5 мин, той само реве, всичко различно от храна плюе, лекарства не приема...луднах, спи ми сеееееее  Tired Иначе мястото е кърваво червено и подуто, има и дупка, но още не е избило, а само го мъчи горкото  Cry

# 158
Шада, само ще увиснат  Whistling
ми аз никога не съм носила сутиен за кърмачки. Неудобни и грозни са ми. Вадя лесно Simple Smile

# 159
Знаех си аз , че така ще стане  Confused те вече висят  Laughing
Ще се ходи на лифтинг  Crazy

А бях млада, слаба и стегната......  ooooh!

пп....
Тити, спомням си с какъв сутиен беше в Заимов, точно преди да заминеш  Wink ама ако аз сложа такъв, наведа ли се ще изкочат  Laughing

# 160
Само аз ли ходя без сутиен?  newsm78 Blush
И хич ми не е, всъщност. Слагам едни бюстиета само от време на време, като излизам с някоя по-прозрачна блуза.

Аз съм на почти вегетариански режим, обаче Николчо се очертава стръвник - вчера яде агнешко с пресен лук и лапад от печеното на баба си като невидял, за огромно задоволство на майка ми и баща ми. Тези хора ядат месо сутрин, обед и вечер. Чудя се как съм живяла с тях 20 и кусур години  hahaha

Много готини гръциянски снимки, и аз ще пусна от Ковачевица и Долен тези дни.
Ние вчера най-сетне се спряхме на място за сватбата и съм много доволна!

# 161
Десита
ти какво хомеопатично един път ни рекламира за зъби че забравих...

Миличка, бих ти помогнала, но не съм аз тази, която ти го е рекламирала. Била е някоя друга мама. Нещо си се объркала.  Peace

Много хубави снимки видях.  Heart Eyes

Сутиени нося вече нормални, защото както е казала Тити кърмаческите са отвратителни и не стоят хубаво.

# 162
На пясъка

Устремена към пързаалката

Стиииииииигнах

Барабар Петко с мъжете

Захранвам се с пясък

Мммм, вкусно

# 163
Можете ли да обясните как кърмите с обикновен сутиен?

# 164
  • София
Можете ли да обясните как кърмите с обикновен сутиен?
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт