Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 349
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Евридика, пропътувах повече от 1000 км(само вчера 700) на задната седалка, вече не издържам Crazy Mr. Green

Рапунцел, мерси Hug

# 76
хъх, аз пък си спомням като правехме бременните срещи в пица хът и после деян като не искаше да си ходи и се тръшкаше, та го влачех с големия корем до колата, а бабичките ме пустосваха, че не мога да се справя с едно дете.

аз пътувам отпред засега, а и много шофирам, така че нямам варианти. Но Ясен сега гледа или спи. Имах известни проблеми с Деян, не помня на каква възраст, та сума ти солети съм дала и книжки, и играчки, и театро. В колата имам комплект кукли за пръст/икейските рибки, който ги знае/, но засега не се е налагало да ги вкарвам в употреба. Детето не бива да знае, че има вариант да пътува извън столчето, защото това го кара да протестира. На мен например ми е некомфортно да пътувам без колан дори отзад.

уф, Дуци, и тук само плодови пюрета останаха, тук пък са с ананас, банан... месо сигурно чак в България ще  дам.
този пък амарант за какво ви е, не разбрах Simple Smile

# 77
Да, и това щях да питам - майките отпред ли пътуват? Аз откак се е родил Никола, съм все отзад в колата. Подавам му какво ли не, чеша го, закачам го, пея, галя го по главичката, ама то си е магаре мойто... ooooh!
Аз все отзад съм пътувала, но сега като ходихме до Несебър седнах отпред, тя Лили спа почти през цялото време. Та като я гледам каква е спокойна в столчето си мисля да почна пак отпред да седя.
Иначе според мен сложи стола, може там да му е по-удобно. Лили си гледа навън отвисоко и й харесва.

# 78
Честит Гергьовден на всички! Пожелавам ви много лични победи, които да ви правят щастливи!

Честит празник на всички именици днес! Да е свято името ви и да ви носи много късмет и щастие!

Днес е чудесен празник и почитаме един от любимите ми светии, затова побързах да ви го честитя. Сега се връщам да чета изписаното от вчера Simple Smile

# 79
Честит празник на всички именници!!!
Всичко най-най им желая!!!

И чакаме снимки от пристигналите  Mr. Green

Аз не си спомням за миналата година... но щом Дуци да ... значи е вярно  Wink принципно един от любимите ми празници е...само времето да е хубаво....
Голям дъжд и клинчар по нашия край...

Днес захраних с кисело мляко... от начало се мръщеше.. но после й се услади май... надути са венците и две нощи квичи и писка и на сън ...

Десита
ти какво хомеопатично един път ни рекламира за зъби че забравих...

# 80
Честито на днешните именници!!! Честито  и на Майра, за вчерашния празник !

Дуци    Hug добре си се завърнала, ...накоя снимчица няма ли да покажеш?

Аз винаги седя отзад при децата, когато не карам де  Simple Smile Столче сме взели, но още не сме го сложили в колата и го возиме в кошницата. Дени  много обича да се вози и досега не е имало проблеми, седи си спокойно.

Да ви се похваля, че от 2-3 дни Денис се опитва да лази  Wink . Много е сладък...едното му краче стои свито отдолу за равновесие, а с другото си повдига дупето и така се придвижва напред. Снощи на няколко пъти измина по около метър и полувина- два по този начин и беше много уморен  hahaha . Изправя се сам и много обича да ходи, като се държи за нещо или за двата ми пръста, дори се опива да потичква  Joy

ето малко снимки от нас  http://www.facebook.com/profile.php?id=1416533876&ref=profil … amp;id=1416533876

Днес ще ходиме на имен ден на баща ми, дано Дени се държи прилично

# 81
Честит празник на всички! Иззимихме и тая година, обърнахме се в лятното полугодие. Пък да вземе и да се стопли, ама вече окончателно!
Гледам, повечето от споделилите за режима, кърмят средно 2 пъти дневно. Появи ми се проблем. Качих се на кантара и щях да получа удар! почти съм на килата, на които влязох да раждам! smile3515 Съответно почнах диета, е , диета е малко силно казано. Ограничих общото количество изплюскана храна, ям не до освинване и пълно натъпкване, а докато съм гладна. Вчера наместо фитнес измих стълбите на целия вход, и то не през куп за грош, а мераклийски, с по 2 води на етаж, нараво светна и се скапах тотално.
Откакто промених обема на храненията, кърмата намаля, осезаемо. Сутрин изкарва по-малко време след кърмене и си търси яденето, оная вечер пак след кърмене се скъса да пищи и докато се усетя, че е гладна, та да дам ядене, мина доста време. Ще опитам тия дни да увелича леко яденето, без освинване, дано помогне, дали? Thinking Как успявате хем да редуцирате яденето, хем да имате кърма? Евентуално за отбиващите - какво ще въведете на мястото на кърменето - АМ, или нещо друго?

# 82
ра, течности? Вода, айряни, фреш, супа вместо манджа?

# 83
  • София
Аз си пътувам отпред при мъжа ми, не ме пуска той отзад, че няма да има кой да опипва по крачката hahaha

Майтапът настрана, наистина е по-добре децата от самото начало да си знаят мястото в колата, иначе трудно свикват. Боб го слагам отпред само ако съм сама с него, иначе отзад, при батко му, да няма хър-мър. Скоро ще махаме кошницата, така че трайно си минава отзад. Но на дълъг път още не съм се опъвала сама с двамата. Все имам страх, че насред магистралата някой ще почне да драйфа или да крещи истерично за изпусната биба и няма да има къде да спра, и ще стане мам си джейс ooooh! И така, още не сме пътували самосиндикално извън града Simple Smile

Не се плашете от дивотиите, които пиша за Никола, такива диванета като него не са чак толкова често срещано явление, вашите ще са добрички Grinning Hug

Бобо вече и сяда сам от легнало положение. Егати, в рамките на три дни се научи да сяда, да се изправя и да пристъпва Rolling Eyes А, да, и да яде непасирано без да му се гади. Нещо сме в период на бурно развитие. Утре очаквам да проговори и да започне сам да си бърше дупето Mr. Green

Ра, ако поемаш достатъчно течности, супи и плодове, уверявам те, кърмата няма да намалее от това, че не ядеш приемрно тестено и сладкиши Peace

# 84
Честито на всички именници, да са живи и здрави и само хубави неща да им се случват!

Йоана от много време е в столче за кола. Много е доволна. При нашето непрестанно пътува няма много избор милата. И аз пътувам отзад с нея, само когато някоя от бабите е с нас или пък аз карам е самичка, но засега сме нямали инциденти. Ако я усетя , че започва да протестира започвам да й пея и се успокоява.

Когато беше по-малка много често се случваше да я кърмя докато е в кошницата за кола, даже е заспивала така. Не съм я вадила, не смея. Добре, че колата ни е със затъмнени стъкла иначе сме много странна гледка за околните коли.
Моето дете започна да се храни, но не смея да се похваля, за да не спре. Доволна съм. Бабите се справят много успешно в мое отсъствие newsm44

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 20:22 от sela_wi

# 85
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ !   bouquet 

# 86
Благодаря за идеята.  Hugнали съм си склери, бях забравила за течностите Embarassed Почвам да изпълнявам

# 87
Белинда, те хубаво ще си го знаят мястото в колата, ама помниш ли иначе спокойната Анна как изпадаше в истерия, ако карам и не ме вижда. Така започнах да я возя отпред.
Иначе като е карал баща й аз си седях отзад с нея, за да я обслужвам, съвсем малко новородено бебе не съм си мислела да оставям само на задната седалка, не ми е спокойно някак. Сега вече е свикнала да ме вижда до нея и докато кошницата не бъде сменена със стол, все така ще е.

Храненията на Анна са:
сутрин към 7-8 кърмене(зависи кога се събуди)
към 9-10 плодов шейк с адаптирано мляко
към 12-13 зеленчуково с адаптирано или месно пюре
към 3-4 кърмене и така поне два пъти до вечерта
към 7-8 млечна плодова каша
през нощта поне 4 кърмения

# 88
  • София
Ами, Дуци, не знам, до дете си е, Бобо не е изпадал в истерии май и от новородено си се вози отзад. Както вече писах, на предната седалка е бил само, ако сме само двамата, за да ми е удобно на мен, не на него. Аз под място в колата имах предвид не отзад или отпред, а в столчето, винаги в столчето.

Оф, айде, бегам, че гостите ще дойдат, аз още питата не съм почнала да пека Laughing

# 89
  • Sofia
този пък амарант за какво ви е, не разбрах Simple Smile

Тамън да питам същото, гледам Тити ме изпреварила hahaha

Дуци, да са ти живи и здрави именниците! Hug Я кажи как правиш плодовия шейк? Белинда, може ли пак да кажеш каква извара купуваш, може на ЛС, че забравих. Ще правя и аз на Дени плод с извара. Искам да разнообразявам менюто. В тая връзка днес яде макарони с масло и сирене за закуска, беше малко изненадан Wink
Някой прави ли кисел и има ли смисъл от него?

Ей, след 1 месец ще си препичаме дупетата в Трявна на басейна Mr. Green Вече нямам търпение Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт