Рапунцел, мерси

принципно един от любимите ми празници е...само времето да е хубаво....
добре си се завърнала, ...накоя снимчица няма ли да покажеш?
Столче сме взели, но още не сме го сложили в колата и го возиме в кошницата. Дени много обича да се вози и досега не е имало проблеми, седи си спокойно.
. Много е сладък...едното му краче стои свито отдолу за равновесие, а с другото си повдига дупето и така се придвижва напред. Снощи на няколко пъти измина по около метър и полувина- два по този начин и беше много уморен
. Изправя се сам и много обича да ходи, като се държи за нещо или за двата ми пръста, дори се опива да потичква
Съответно почнах диета, е , диета е малко силно казано. Ограничих общото количество изплюскана храна, ям не до освинване и пълно натъпкване, а докато съм гладна. Вчера наместо фитнес измих стълбите на целия вход, и то не през куп за грош, а мераклийски, с по 2 води на етаж, нараво светна и се скапах тотално.
Как успявате хем да редуцирате яденето, хем да имате кърма? Евентуално за отбиващите - какво ще въведете на мястото на кърменето - АМ, или нещо друго? 
И така, още не сме пътували самосиндикално извън града 

Я кажи как правиш плодовия шейк? Белинда, може ли пак да кажеш каква извара купуваш, може на ЛС, че забравих. Ще правя и аз на Дени плод с извара. Искам да разнообразявам менюто. В тая връзка днес яде макарони с масло и сирене за закуска, беше малко изненадан