Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 317
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Белинда, аз писах, 4е носят само плодове или оризови бисквити Peace Досега не съм видяла нито зрън4о, нито вафли. Все пак това са деца на 1-2-мааааксимум 3г Peace

А за 4ерпенето - аз винаги питам, както и мен са ме питали за Ясмин.

Сори за 4-ките ама ми вирусоляса компа и ползвам кредора Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 13:41 от Майра

# 271
Анна е с температура smile3511
Защо като тръгнат да се разболяват тия деца е все по празници и почивни дни, може ли някой да ми каже Tired
Дано е зъб, а не нещо по-сериозно. Гледам, че от едната страна на венеца леко е променено, но да видим.

Дони, да не си сама, ето го и моят. Сори за калпавата снимка.

# 272
Дано да е само от зъб и да мине скоро. Hug

# 273
  • София
Аз пък днес забравих, че Вероника има с един час по-малко и закъснях да я взема от училище. Embarassed
Де що, Яна е страхотен катерач! От градината ли ги водиха? Браво на учителките, че се наемат. От нашата градина ги водиха на море и на Сандански, когато бяха на 5 години. За второто се включихме, но и аз бях придружител. Не можах да се престраша да я пусна сама. Тя пък взе че се разболя.
Пожелавам ви здрави дечица! Голямо наказание е да ги гледаш все болни.
От как съм родила не съм си купувала нова дреха  Rolling Eyes. Май е крайно време.

# 274
  • София
От как съм родила не съм си купувала нова дреха  Rolling Eyes. Май е крайно време.

Аз пък купувам и не ги нося. Трупам за по-добри времена ooooh!.

Всички сте на разходка, нали ... Аз кибича тук и чакам да дойдат да засекат парното Crossing Arms.

ДеЩо, къде са правени снимките, супер са...

# 275
Тук съм и аз. Превита на две на дивана, че ми дойде М и пазеща тишина, че и двамата спят.

# 276
  • Варна
Здрасти от мен  Grinning
До сега ви четох.На обед съм в къщи от 3 дни.Излизам сутрин в 10 взимаме кухнята в 12 и се прибираме.Павел отказва да спи навън повече от 40 мин.Свърши се..Тук на обед спи 2 часа и съм рахат.Към 16.30 ще излезем пак.Утре смятам да изкараме цял ден в морската,да видим как ще се представи със спането.Настоявам да спи на обед поне 1,5 часа защото иначе е отвратително крив.Видях много готини бебета и снимки - на Дуци,Мики на Юцка и на Яна на Дещо..дано не изпускам и други  Thinking
Съжалявам от все сърце за случаи кто приятелката на Юцка  Cry
Бельо и аз си купувам честичко  Embarassed май........................
После ще снимам последното -  кафяво - какаов цвят.Гърдите ми са по-малки от преди, не са увиснали поне  ooooh! ...но са по...мекички.. Laughing Embarassed
Какво друго щях да пиша - забравих ...
Павел се събужда...спи от 13.30, поне си починах и аз малко...

# 277
Елика, на аватара ти Капри ли е?

# 278
Бясна съм и ми се реве. Говорих с педката сега за Анна. Да не била болна от свински грип, така ми каза, представяте ли си?! Даже вече се и разревах, докато го писах. Баси идиотката Confused

# 279
офффф, каза ли й, че юни наближава  Tired

# 280
  • София
Елика, на аватара ти Капри ли е?

Да, любима дестинация  Heart Eyes.

Айде и ние изчезваме, че това време не е за изпускане...

Дуци, стига бе  ooooh!. Тази жена съвсем е изтрещяла. Данои да не е нещо сериозно...

# 281
Дуцка, гадно от нейна страна. Какво й е на Анна, не съм чела назад, ако си писала. Лекарите са много тъпо племе в голямата си част, да ме прощават близките и свястните/Ра Heart Eyes/. На такива откровения съм се наслушала, че ми е идело да им гръмна по един в носа Crazy Винаги е добре спокойно и разумно да се правят изследвания при съмнения за каквото и да било, но така да се изстреля нещо Naughty На наш близък, на възрастта на мъжа ми му бяха казали - абе така като те гледам и симптомите, които казваш - да не си болен от рак, а? Лекар Crazy

# 282
  • София
Aaaa, Дуцка, не е истина просто Joy Извинявай, знам, че сигурно ти се реве, ама тая просто ме разби! Е,нЕма таквоз чудо като българският педиатър, не-ма hahaha hahaha hahaha Идиотка ooooh!

Белинда, аз писах, 4е носят само плодове или оризови бисквити Peace Досега не съм видяла нито зрън4о, нито вафли. Все пак това са деца на 1-2-мааааксимум 3г Peace

Ххахаха, Майра, колко ти личи само, че не си гледаш децата тука, ако знаеш Mr. Green Че тука на по 8-9 месеца закусват обикновени вафли и прясно мляко и нищо им няма Mr. Green А зрънчото си е направо полезен, нали е царевичен, безглутенов демек Flutter Какво знаеш ти за здравите български стомаси...

Ние направихме супер разходка, Бобо и Габи на Пумичка голям флирт му удариха, то не бе държане за ръце, влюбено пискане и нежно поскубване на перушина, ех, младост Heart Eyes

Шада, е те такъв сутиен като на Дуци не си взимай! Вижадаш ли разликата с този на Дони, отпред, между чашките? Ей тия без лентичката са  Crazy

# 283
  • София
Сменяй я. Като не е добър лекар, поне добро възпитание трябва да има.

# 284
Привет, отговарям ви за екскурзията
В разни градове в страната - в градини и училища - работят съвместно с тази асоциация http://www.panevritmiyabg.org/aboutus/index.php?lang=bg - децата спортуват на основата на движенията на паневритмията на Петър Дънов, имат малко по-екологично обучение, движение сред природата и тн
От нашата градина бяха само 6 деца, само две от тях сами с госпожата, другите с родители - Яна беше с майка ми, 5 дни, спане в хотел - по 120 лв на човек, независимо дете или възрастен, возили са ги на каяк, катеренето и други екстри, храната обаче са я плащали отделно - по 30тина лв на човек, спяха в Хасково и сутрин автобуси ги возят до дестинациите, които разглеждат
Много минерали са си донесли директно от скалите - опал, ахат, аметист и други - ако намеря някой да ги ошлайфа мога да си направя бижута  Laughing
Гледали са ферма за лешояди, язовира е Студен кладенец, реката Арда, друго не се сещам, валял ги дъжд и не са разгледали всичко предвидено
От един детски дом също имаше деца с тях

Дуц, Яна е страхлива, едва са я убедили да се качи, но и харесало  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт