Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 311
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Амаринова, махай поне солта от солетите  Peace
взимам само то детските, те са без сол Peace

# 256
  • София
Ние излизахме от нас винаги след следобедната закуска - но въпреки това, като виждаше, че другите деца похапват и тя искаше и гледаше като гладно циганче Rolling Eyes Знаете как са децата ..чуждото винаги е по-сладко Wink
Е тогава как успяваше пък да я убедиш да яде ябълка вместо чуждата вафла, примерно, а не успяваш да я убедиш, че не се яде навън Rolling Eyes Или при вас всички ядат ябълки по площадките? Защото тука няма такъв филм...Аз сега като се замисля май съм карала на принципа на простата забрана без много обяснения в началото Laughing Помня примерно, че са го черпили обикновени вафли, царевични пръчици, бисквити и пр., при което аз такъв вой надавах - ама как така давате на хорските деца, без да питате?! - сигурно са ме мислили за луда Joy Ама права ли съм? Ами ако детето е болно - с цьолиакия или диабет, не дай Боже? Как така черпиш чуждо дете, без да питаш майката може ли, никога не ми го е побирал акълът Rolling Eyes

Сега давам плазмонки за почесване на венци, по 1-2 на ден макс/ чиста глупост е това, никакво чесане, ами направо си яде хлапето Embarassed/ и веднъж вземах Хип, с тях въведох пшеница, но вече няма да взимам, защото са отвратително сладки и не искам да свиква. От плодовете с ръпане засега може да яде само банан, а той е по-калоричен и от бисквитите Laughing

# 257
При Гала дават за Мазнейкова и зачестилите инфекции след манипулации в нейната болница...

# 258
  • Варна
Гледате ли На кафе?
С Пърли сме писали заедно.

# 259
  • София
Благодаря ти Астарта  Hug Те я подадоха преди празниците, така, че както ме съветваш ще се обадя да питам НОИ другата седмица. Просто нашето счетоводство е такова, че за такива неща все аз трябва да ги подсещам и "бутам".

Ние след 13 ч. ще сме в парка Света Троица. Ако има някой в тази посока, да свирка  Simple Smile

# 260
  • София
Аз пък никога не съм давала солети, бисквити и т.н. Даже не ми е минавало през акъла, мислех че са малки още за такива неща newsm78.

Аз съм ЗА среща в Борисовата, но имам един ангажимент и не ми се иска да подведа някого. Затова ако се организирате, ще помоля някой да ми прати мобилен на лични и ако сколасам ще се присъединя Peace.

# 261
  • София
Аууу, на това момче жена му ли са уморили Shocked Sad

# 262
# 263
офффф това от "на кафе е ужасно"  Confused     

какво и има на Гала на ръката?  newsm78

# 264
Изпуснах му началото. Нещо бегло хванах, че имала бактерии в урината. Явно е, че е имала възпалително огнище преди секциото, ама не ми стана ясно къде. От бъбреците ли? Друго- не дадоха хистологията на матката след изваждането й. (или поне съм го пропуснала), т. е дали е вследствие задържани плацентарни части или вторична инфекция от секциото. Иначе те се впечатляваха от съсирека, ама цвета на мускула беше  ooooh! и това е, което показваха всъщност. Месото е розово-червено нормално, (мактата, както и всеки друг мускул) а на снимката се виждаха бая големи участъци с почти бял цвят. Никъде не чух изрично провеждано ли е антибиотично лечение при Мазнейковица, преди или след секциото. то на мен, дето ми нямаше нищо притеснително ми правиха 1 седмица антибиотик конска доза, и ми го вливаха и си кърмех, но аз си го бях поискала  настойчиво и си го получих. А на жена с фебрилитет, при спомената някаква инфекция да не правят....Иначе нататък е ясно - ДИК синдром.

# 265
  • София
Нямало остатъци от плацента уж.

Гала при някакви игри в Къщата се контузила, сега ще носи превръзка много време.

# 266
Здравейте!

Юцка, пукнала е ръката си при падане във "Вип Брадър". Нещо не успявам с писането, но чета.
 Много теми засягате, но да се отчетем: Сами е наддал 500гр. и е пораснал 3 см. Изненадвам се от постиженията му в растежа. Сега е 9.200 и 73 см. Вчера му сложих а и противохепатитната ваксина и вечерта беше кошмарна. МНого плака, запуши му се нослето, беше зачервен, но янмаше температура. Едва към 10 часа заспа. Е, мъчат го и нови зъби.
 По темата за гризанките подкрепям Белинда. Аз също говоря на Момчил и това пръчици и други производни не яде. Солети съм давала само на път. Все пак утоляват глада. Обяснявам и повтарям вредите от тези и др. храни /напр. салами, прекалено много захар/. Налагам забрани, иначе няма оттърване. Понякога се правя, че не виждам, че е омахал няколко бонбона, но гледам вкъщи да няма дразнители. Със сладкото ни е трудно, защото другите не мислят като мен. #Cussing outПри баба хапва простотии. Ако ще е чипс - гледам аз да му го направя.
   Скоро останах изумена от майка с дете като нашите, която се похвали колко обичал синът й пуканки. Такава лекция й дръпнах, защото това си е наистина опасно. Лежахме с МОмо с едно бебче, на което баба му му дала семка. Вадиха я от дробчетата му след 5-6 ренгенови снимки и лечение на пневмония. И като чуя релика от рода "Колко искало детето, колко обичало" много се ядосвам.

Дещовиди, много се радавм, че възпитавате по този начин дъщеря си. Аз съм от този тип - всяко предизвикателство да се опита, баща ми много ме е водил из гори и язовири. Мъжко момиче бях Grinning

Изказвам съжалението си към майчето, което е загубило бебето. SadИмам позната, която има много спонтанни аборти в напреднала бременност и се надявам всички да успеят скоро да задържат бебетата си.

# 267

деян ..........Само сокът ми идва в повече, но е на периоди, не е всекидневно.

Пепи го отказах от сока, като просто спряхме да купуваме. Мамо, искам сок, няма има само вода. Мръщи се, мръщи се и сега само вода пие. Сутрин цедя сок и това му е сока за деня. Ако сме на заведение му пускам аванта. Или като сме навън, взимам му бебешки обаче.

# 268
  • Добрич
Аз пък не давам нищо между храненията. Embarassed Той си хапва добре и не виждам смисъл. Бисквитките на Плазмон много ги обича и от време на време му разнообразявям следобедната закуска с тях. Изяжда по 3-4 и след това към 120 мл. АМ. Не давам солети и зрънчо на детето и според сестра ми съм зла. Разправя ме на ляво и на дясно и хората които ме познават ме гледат учудено и ме подпитват отдалеч Mr. Green. Налага се да казвам, че детето има алергия и за това не му давам, но да сикажа честно на неговата възраст ядеше хамбургери и банани по улиците ппо простата причина, че беше злояд и аз опитвах всичко само и само да яде ThinkingПо детски площадки още не ходим и малкият няма как да види какво ядат другите деца. На скоро една майка ни предложи зрънчо, но аз деликатно отказах и тя не настоя. Според мен всеки сам решава как да храни детето си. Има написана достатъчно информация за това.  Peace Тук също доста обсъждаме това и да си кажа честно много ми е полезно, но сама решавам всъщност кое да приема и кое не. Hug Много ме е яд обаче, че на есен малкият ще тръгне на ясла и  там ще яде мекици и кренвирши Mr. Green

# 269
Ха добър ви ден
След като вчера ошетах къщата, днес беше ред на сготвя на децата. Навъртях едни манджи да има за цяла седмица, че събота и неделя да не се спираме на едно място.

По въпроса с джънка мога само да кажа, че аз не съм наблягала толкова на това, какво не може да се яде, а на това какво може да се яде. И сега Самуил може да яде почти всичко, но ПРЕДПОЧИТА нещата, които съм му втълпила за вкусни.
Единствено ме е яд, че в градината го научиха да яде солено и с това не мога да се справя.
Макар че децата са на фази. Сигурно в продължение на две години, Сами яде боб, леща, пиле с ориз, пиле с картофи и сандвичи. Отскоро взе да залюбва зеленчуците наново и се надявам, че ще разширява предпочитанията си.
За Боян какво да кажа - с моята скорост на захранване скоро няма да яде нищо пакетирано.

Дуци, мерси. Никой друг не показа снимки обаче.  Crossing Arms

Сега отивам да водя децата на лекар. Ако всичко е ОК и в аптеката ваксините не са свършили, довечера ще треперя над втория Пентаксим.

Инка, ще направим среща непременно. Ще ти пиша ЛС тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт