Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 315
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
ДеЩо, браво на Яна. Как се качи до там, не я ли беше страх? Много хубави снимки. Ти не беше ли, сама ли я пусна?

Ние не спахме много заради Пепи, беше нещо страшно, защо не му помага тоя тъп антибиотик Confused

Анна пък се е научила да крещи с пълно гърло "Не, не, нееее", защото от няколко дни и ние й го казваме. Снощи обърна купата със супа на брат си, бях ги оставила за 10 минути тримата сами в хола, най-голямото бебе обаче си е гледал в монитора. Влизам в хола и гледам всички се трудят много усилено над килима, масата и дребното с по една мокра кърпа Laughing Готина картинка бяха.

# 241
  • София
Да, най-големите бебета имат този навик да гледат децата с очите на гърба си Close

Деси, страхотни снимки. Много е луда таз твойта Яна Hug Ама верно ли сама я пусна? И от нашата градина имаше зелено училище в Родопите, но не посмях Confused Пък и като ми разправяше майка ми за условията на летния лагер, мерси Crossing Arms

Бобо нощес се събуди към 4, 4 и нещо и като почна една игра ooooh! Абууууу, агррррр, ммъмъмъмъмъмъмъмъ, прав по решетките на леглото, половин час поне, умори ме Tired

# 242
  • София
Днес яна се изака в гърненцето Simple Smile Бързам да се похваля.

А какво е хубаво времето! Само се чудя в Борисовата или в Заимов...

# 243
ха здрасти
моя синковец пак ме изигра тая сутрин, събуди се в шест, аз се разсъних, а той после пак заспа  Crossing Arms ама аз не
и сега аз  smile3507 а той  newsm32 ама нищо - бял кахър...
Дещо много хубави снимки, особено тази на която Яна е прегърнала орхидеята  Heart Eyes разкажи повече...
Юцка, много гадно за твоята приятелка.... spoko
за хрупанките - и аз почвам да се убеждавам че не е добре да се дават Много....не искам затлъстяло дете....аз на мойто му давам само солетки ама той повече си чеше венците отколкото да ги яде...и за успокоение когато мрънка в количката...ама не бива да се прекалява наистина....иначе за плодовете съм за, ама ....засега го караме на пюрета, дави се още и банан даже не мога да му давам.... Thinking
от вчера сме на детска кухня - положението е не идеално зле...ама...пюрето основното биеше на картофи и не се хареса, кисела беше със сливи - иди-дойди, а супата ме изуми-някаква бяла, не можах да разбера от какво е ,ама на Мати му хареса  #Crazy ще видим днес как ще е.....
за акането в гърне няма да пиша повече  Mr. Green само ще кажа че добре се справя умния ми той  Heart Eyes
айде времето се оправя, яхвайте количките    Peace
аууу и снахичката се справя добре  Heart Eyes браво на акащите бебета  Hug

# 244
Е то хрупането на нещо няма как да се избегне поне като почнат да ходят по площадките.
Ммм, това не е вярно. Абсолютно успешно опазих Никола до доста късно от яденето по площадките. Обяснявах му, че в тревата и пясъка има дребни същества, които после в коремчето му стават на големи зелени червеи/ тук рекламите на Доместос с гадните плужеци много ми помогна Laughing/ и затова, когато се играе, не се яде Peace

Колко голям беше тогава? Защото аз Ясмин я водя от малка и отначало не носех - но като почна да ходи и да разбира когато другите ядат - на 1г и половина не успях някакси на тази възраст да я убедя, че не се яде Wink 

# 245
Тони Барбарони, да не са ви малки?  newsm78 В интерес на истината по едно време бях минала на Хъджис. Това беше периода, в който Ния акаше течно заради кърмата и по много. Тогава Памперс ми пропускаха. От няколко месеца сме пак на тях и няма проблеми никакви.

Днес да не да има среща из Младост  Rolling Eyes?

# 246
Здравейте майчета!

От понеделник сме си в къщи обаче немога да стигна до компютъра. Имаме големи проблеми с Никол вече трета седмица. Никаква почивка не изкарахме в Ловеч. Ще разказвам като ми остане време. Да кажа че много ми липсвахте и   bouquet Hug

# 247
Има ли желаещи за Борисовата днес newsm78

Аз пък давам солети, когато искам да си почина, защото понякога Алекс прекалява с виковете Peace Като и дам да си ръфа една-две солети и настъпва тишина и спокойствие Wink Така че на ден и се събират не повече от 5 солети, което мисля че не е фатално. Е разбира се гледам да е доста преди ядене, че да не си разваля храната Confused

И за памперсите да кажа. Вчера взех Пъфис и днес сутринта се наложи набързо да изкъпя Алекс #Cussing out Имаше ако, чак на коста #CrazyТа така, първия памперс, първото ако и тотално омазване. Ще ги видя по натам как са. Иначе досега от Памперс съм мнооого доволна., то и единствено и само тях съм ползвала де Wink

# 248
абе пет солети са си баш изграждане на навик вече Simple Smile сега да си кажат и кои дават зрънчо  Joy

деян го опазих доста време, доволна съм. В резултат солети не обича, яде ги само като е със стомашно разстройство и е на диета. Чипс също не се сеща, че съществува. Шоколад прояде късно и яде рядко, в нормални количества. Само сокът ми идва в повече, но е на периоди, не е всекидневно. И пържени картофи веднъж седмично.
За съжаление това не е довело до ядене на плодове - на баща си се метнал, плод в уста не слага.

сисони, какво е станало?

Ясен за пръв път спа в отделна стая, два пъти мрънна, но си заспа без да му се показвам. Към 5 го накърмих и откарахме пак до 7. Наспах се!

# 249
  • София
Добро утро момичета !

Може ли да ми кажете ако от офиса не са ми попълнили правилно декларацията за 410-те дни, от НОИ ли ще дадат знак, че декларацията не е правилно попълнена или аз ще надам вой, че не съм си получила парите примерно повече от месец и така да стане ясно, че има нещо гнило в Дания  newsm78
Питам по повод на това, че се сетих, че нещо коментирахте за броенето на дните, че се брояли от датата на термина, а не от датата на раждане, а моите сладури от счетоводството ме питаха за датата на раждане, като им се обадих, че трябва да я подадат декларацията, защото казаха, че не знаят до кога е бил предишния болничен или нещо такова.

# 250
  • София
Колко голям беше тогава?
А сега де Thinking При всички случаи е било след година и половина, защото той дотогава така или иначе не ходеше стабилно и не ставаше за игра с други деца, после ни хвана зимата/ когато навън със сигурност не е ял, защото не е седял по сто часа/ и в крайна сметка мисля, че беше пролетта, значи на година и 7-8 месеца Rolling Eyes Сега, в началото може и да не ме е разбирал на 100% и нещата да са били просто на принципа "защото мама така каза", но в крайна сметка трябва да има и абсолютни забрани Laughing Боже, какъв цербер бях за тези неща ooooh! И в крайна сметка какво - до две години не беше опитвал захар и боклуци, и като тръгна на яслата, го почнаха с вафлите, пастите и кренвиршите ooooh!

тити, и аз искам отделна стая за Бобо, ама няма Crossing Arms

# 251
Дещо, разкошни снимки Simple Smile. Много ми хареса и природата, и планинарката Heart Eyes

За метрото ви завиждам, да знаете Crossing Arms. Те само са чакали да заминем от Младост и да го пуснат Simple Smile. А като се сетя колко срещи в Борисовата съм изпуснала заради тъпия превоз Confused.

Мая, браво на Матей Simple Smile. Аз тъкмо тази сутрин си мислех да те питам как вървите с приучването. Браво и на Яна Peace.

За "хрупанките" споделям мнението, че не бива да се прекалява и да се превръщат в навик Peace. Алекс много рано опита зрънчо, солети и тн. Просто детето на мойта приятелка е с половин година по-голямо и покрай него той разбра за всички изкушения. Зрънчото обаче не му понесе на стомаха и го повръщаше, така че не му се превърна в навик. Но добих нагледна представа колко е вредно Tired. По едно време ядеше чипс, сега сам се отказа от него, и аз не знам как. Последният отворен чипс го премятахме около месец вкъщи и накрая го изхвърлих. Единственото вредно нещо, от което не знам как да го откажа е шоколада и всички негови производни. Опитвам се да го намалявам и ограничавам, но без особен успех. При последното тръшкане в магазина, взехме кутия бонбони Мерси, с уговорката да яде по 1 на ден. Ами вечер се тръшкаше до посиняване за бонбон, а сутрин ставаше в 5 часа, за да си го получи #Crazy. Така че и тук ударих на камък. Илия засега яде бисквити, сухари, банани, ябълки и круши. Иска ми се така и да остане, но пак не знам как ще го опазя от шоколада по-нататък, при положение, че с брат му явно няма да се справя Rolling Eyes.

Юцка, много е тъжно това, което се случва с приятелката ти Cry. Не знам повече какво да кажа. Съжалявам и дано намери сили да опита отново и следващия път да роди живо и здраво бебенце Hug.

# 252
Малко се омешаха нещата - аз пак да си кажа - аз защитих хрупането навън примерно - но на полезни неща - плодове, зеленчуци, оризовите вафли без захар и сол и тн Peace

Амаринова, махай поне солта от солетите  Peace

...после ни хвана зимата/ когато навън със сигурност не е ял, защото не е седял по сто часа/
Ние излизахме от нас винаги след следобедната закуска - но въпреки това, като виждаше, че другите деца похапват и тя искаше и гледаше като гладно циганче Rolling Eyes Знаете как са децата ..чуждото винаги е по-сладко Wink

А като се хвалите - да похваля и нашия татко - понеже го е гнус да бърше наакано дупе Mr. Green и слага Ноеми всяка сутрин на гърне - винаги е вършила там акото Wink

# 253
Нинче, ако е объркана Декларацията, от НОИ ще я върнат на работодателя ти. За съжаление ти ще разбереш своевременно, защото и парите няма да ги има. С първата ми декларация след болничните точно такива ядове брах. Три пъти я бяха връщали за корекция и счетоводителката 3 пъти им я връща коригирана, докато накрая след като откачих и й направих скандал по телефона, тя се размърда да види за какво иде реч и се оказа, че е забравила да я пусне с код "корекция" и затова са й я връщали два пъти. Съветвам те да питаш счетоводителките ти кога точно ще я подадат и да се обадиш седмица по-късно в НОИ, за да попиташ наред ли е всичко Peace.

# 254
Следобеда сме на консултация и в близост до южния парк. Някой ще ходи ли натам по това време? Или мадарската градинка? Ине?
Другата седмица ще се надигна и ще ида на място в НОИ да проуча въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт