Юлчета лудуват,скоро с Гошковците ще празнуват!

• 9 368
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
НБМ, 60 мл. адапте и едно плодово пюре разбивам в шишето и ги гълта с голям кеф.
Ох, Трявна, да, нямам търпение и аз. А една седмица след Трявна сме на сватба във Варна, голямо пътуване ще ни се събере.

# 91
Добър ви ден и весел празник!
Аз метнах едно руло Стефани в печката, че не обичам агнешко. Пия си сутрешното кафе и се опитвам да си обърна режима, че вчера от цял ден спане, снощи стоях до 2. Умори ме тоя път зверски.

Дуци, чета те за този шейк и ми се струва много готина идея, обаче как да го дам да го пие? Боян ми отказва всички чаши, освен обикновена, но пък от нея се задавя. Да си правя ли труда да давам течности с лъжичка или да просто да го кърмя, както досега?

Цвети, изгледах снимките на Дени - ужасно е сладък. Напоследък забелязвам, че момченцата юлчета много се разкрасиха. Вчера Живко, днес и Дени ми се видяха такива страшни сладури!

# 92
Дони, с какво пътувахте?
Ние си легнахме към 3 и нещо, иначе в 2 си бяхме у нас, но докато пооправим багажа Tired

Давам й с магическата чаша на Авент или с шишето, имам и за двете накрайник, но махам силиконовото отдолу, направо да й се излее в гърлото Mr. Green
То е гъсто, не се излива, шегувам се. Идеята ми даде Десита, която дава вода така.

# 93

Анна и бебето й Mr. Green
На предната снимка беше на косъм да падне, обаче бебето не изпуска hahaha

# 94
Честито на именниците  Simple Smile И на всички празнували близките дни  Grinning

Ние сме си в София. Таткото го пратих на разходка с бебока, за да подредя  Laughing Сами виждате колко зор си давам  Rolling Eyes първо трябва да се навакса във форума  Joy

Дуци, ето  Simple Smile За вас е задължително да са след годинката  Whistling

НБМ, кисел давам за разнообразие в менюто. Бобо го яде, както аз ям течен шоколад  hahaha нямам си и на идея, защо толкова много го харесва  Thinking на мен ми е отвратен   ooooh!  Иначе аз с него въведох царевицата, а и е доста щадящ вариант за стомахчето. Други полезности у него не намирам  Peace

Амарантът е богат на желязо. Още не съм го въвела, но ще се поправя   Wink

# 95
И ние за малко бяхме извън града,ама тия почивни дни голям кеф.Караш си,няма коли,място за паркиране колкото искаш,така се живее във Варна!

Честито на именниците  bouquet

Дони  Hug стегнах се вече,почвам баницата Wink

# 96
  • София

Heart Eyes а снимката е точно като мечето на лентичката ти Heart Eyes

# 97
Дуци, що не кърмиш вместо да даваш плодови работи с АМ? Мн ми е странно това  newsm78 От една страна ми е неприемливо да мешам плодове и мляко и то кравешко, от друга да имам кърма и да давам Ам  newsm78
Според мен ако суче достатъчно пъти през деня, нощем няма да иска толкова много
Имам приятелка, която свекърва и гледа детето в София през деня и то като няма как да суче наваксва нощем, като си дойдат в Плевен суче на воля през деня и нощем всички си спят по цяла нощ
Забелязала съм същото и при Ели, ако суче през деня малко наваксва нощем, според мен Ам нещо не може да замести сученето
Вие си знаете де, просто споделям, че ми звучи странно при наличие на кърма да се дава АМ при неспешни ситуации

Елена пътува в една кошница, а кака и на седалка
Ужасно много мрънка Ели и не се кефи, иска да става и да пипа, но гледам да я държа седнала
Ние ползваме кола много рядко и затова, тия дни ни се наложи и опищя света, почти не си представям как ще ходим на море или пътуване повече от 20 минути, ако не спи
Кака и пък ни се разсърди, че отидохме да я посещаме на гарата с колата, абе мразим колите дружно всички

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 15:46 от ДеЩоВиди

# 98

Сладкиш малък Simple Smile))

Леле, хора влюбена съм в синчето си, т'ва майчинството нямало лимит на чувствата, баси. Не съм предполагала, че днес ще го обичам повече от вчера, дето го обичах безкрайно много и повече от онзи ден. До кога така?

# 99
Аз пък точно обмислям да ходя до сестра ми в Италия - 720км сама с 2 деца - луда съм, нали Crazy

# 100
Леле, хора влюбена съм в синчето си, т'ва майчинството нямало лимит на чувствата, баси. Не съм предполагала, че днес ще го обичам повече от вчера, дето го обичах безкрайно много и повече от онзи ден. До кога така?

Пърли   много добре си го казала  Peace И аз това си мислих тези дни. С всеки изминал ден стават все по- сладки, все по-бъбриви и не можеш да им се нарадваш  Heart Eyes ...колко бързо пораснаха

Майра   много смело решение да тръгнеш на толкова километри.

# 101
  • София
Оглупяла съм от преяждане smile3557 Салата с ракия, агне с картофи, две парчета пита с масло и кашкавал, две чаши вино и шоколадова торта със сладолед ooooh! Къде го събрах #Crazy

Пърли, аз се чувствам по същия начин. Иде ми да го изям това цвиче Simple Smile

Кисел давам, защото на бебетата им харесва, иначе не е кой знае каква полезност. Ако се прави млечно-плодов, има сериозна хранителна стойност, но във варианта който правя аз, си е мижи да те лажем. Обаче хлапето му се кефи, това е важното, пък и все пак някакви плодове са това, нали...
НБМ, изварата ми не е някаква специална марка, взеха каквато имаше, по принцип иначе ползвам млечните продукти на Маджаров.

А плодов шейк аз давам от едно шише Нуби, на което изрязах голяма дупка на биберона, така че плодът да минава свободно. Приема се доста добре Peace Досега съм пробвала ябълка, круша, банан, както и комбинации между тях. Разреждам с вода.

# 102
Добре де, толко го хвалите този кисел я някой да напише точната рецепта за кисел "с" и "без" мляко(кърма). Казвам точната, защото работи които никога не съм правила мразя да правя на око.

Иначе днес след обяд дадох извара с манго Rolling Eyes Мен изобщо не ми хареса, но Алекс си я хапна с кеф. Взех от изварата на Маджаров, в една опаковка като салам Peace

# 103
Амаринова ме е изпреварила Simple Smile. Точно и аз щях да помоля за рецепта за домашен кисел Praynig. Преди съм правела на Алекс, но хич не му харесваше и си мисля, че нещо не съм доизкусурявала.

Дени и Анна са много готини Sunglasses

# 104
  • София
Еее, сега, точна....Аз нищо не правя по точни рецепти, така че съм пас.

Бобо се закроти нещо преди малко, аз зареждах миялната...... че като го погледнах - той допълзял до килера и ми ближе чехлите, с които излизам да поливам цветята на стълбището Sick Гнууууус ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт