Слънце грее,всичко зеленее ЯНУАРСКО чедо песни пее

• 23 009
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
 Shocked В пълен потрес съм. Не искам дори да си помислям, че е възможно, но явно все още е.  Sad Ще го водят в полицията тичайки?!
А детето реагирало ли е по някакъв начин?
Боже, направо останах безмълвна....  Confused

# 226
Привет по късни доби Grinning
Аз немога да се оргзнизирам да попиша малко.
Ние изкарахме добре морето,времето беше перфектно,децата слушкаха и така.Ще се постарая да сложа малко снимки в албумчето.

Ани,много  Hug на твоите смели момчета,които макар и далеч от теб се оправят чудесно.

Ох и аз настръхнах с тая история,пази Боже на никой да не се случва.А тия дето ще го водят в полицията тях да ги водят по добре #Cussing out

Вчера с ужас установих че Вяра има кариеси(дано да греша) на долните два кътника и утре сме си записали час за зъболекар.Много ми е притеснено да не пищи там,ама уж сме се разбрали.Незнам от какво се получи това нещо на толкова крехка възратс.Трябва да ви кажа че сладки неща тя почти не яде,а и като цяло с яденето е скарана де Thinking

Ами това е засега Hug

# 227
Хайде пак аз Grinning

Ходихме на зъболекар.Едно младо докторче,аз не бях ходила при него,но хич им нямам вяра на останалите ни тук практикуващи.Човека с влизането вика"как ще се оправя сега с толкова малко дете" и гледа едно уплашено.Прегледа я и каза,че да има проблем със зъбчето,но той не смее да я пипа.Било много важно първият път детето да не се стресира и каза да идем при колежка дето имала опит с деца.Даже и се обади,уреди ни за другата седмица.Съгласих се....Леко непрофесионално сякаш ми се видя това действие,но може и да греша Thinking Решила съм и аз да си пооправя някой и друг зъб при този доктор пък де да видим докъде ще я докараме Crazy

# 228
Деско, никак не е непрофесионално, че ви прехвърля при по-опитен. Много е прав. Детската стоматология е страшно деликатно нещо и наистина е важно лекарят да може да предразположи детето. Успех другата седмица, дано бързо да оправят зъбчето, каквото и да се прави на млечно зъбче.  Hug

# 229
Привет-мривет Grinning

Дес, наистина по-добре да не се стресира детето, по-добре така и да ходите пак, отколкото да хищи и да му остане неприятен спомен Wink Което ме подсеща че трябва да ги заведа отново моите. Аз ходя пролет и есен, есента ги водих с мен, промелтта има един отлаган 2 години зъб за смяна на пломба и имаше много работа по мен, та не ги взех с мен, но трябва да отидем специално да си ги види зъболекрката. И мен много ме е страх оттези кариеси и всяка вечер след като те си ги измият "проверявам", т.е. измивам както аз си знам, че трябва. Дано да е достатъчно.

Моите и двамата са с ангина. Стрептококова инфекция ooooh! Ели от вчера, по понеже първо се оплака от корем и имаше температура, та я заведох при доктора, повишени левкоцити. Право в Пирогов, там казаха, че със сигурност не е апендикса, така че викнахме пак доки вкъщи и този път прегледа всичко обстойно. Видя кървавите петънца по небцето и й даде антибиотик. Днес е Ники на ред. Но вчера голям екшън. Сутринта Ели с Т, обаче като й дадох панадол и й спадна, та ги заведох в зоопарка, през седмицата има малко деца и моите не се спират да играят. Тъкмо стигнахме до другия край на зоопарка и Ели се оплака, че не може да ходи, боля я корем, гърло, глава - всичко. Хайде на конче и през целия зоопарк #Crazy Такава мускална треска имам не е истина. Цял ден съм я разнасяла като маймунка. Даже един татко в парка каза на детето си да видело как голямо дете се лигавело и не искало да върви самО ooooh! Подредих го добре, в този зоопарк все такива умни татковци срещаме и все са по забележките #Cussing out Вчера бях за късмет и без бавачката, та вече тръгвайки към Пирогов привиках мъжа ми да прибере Ники поне, ако ни приемат да мога да отида с Ели Rolling Eyes Голям екшън Laughing

Поне това предимство имам с билзнаците, че второто като се разболее вече знам от какво е и направо действам Laughing От днес и Ники е на антибиотик.

Миналата седмица взех едни продукти с алое и ги наблъсках от вчера децата. На мен миналата седмица ми мина гърлото за 1 ден само със спрея с алое, а преди това лекувах цяла седмица с антибиотик и нищо. Така че сега пръскам в гърлото, давам и течна коластра и алое и мазах и Ели по нощите с концентрата, оказа се че за 5 минути сваля Т. Естествено давам и панадол или нурофен, но иначе чаках по 1 час да смъкне Т, а сега намазвам с гела и за 5 минути спада. Освен това ми направи впечатление, че като сложа гела първо на ръцете си и след това размажа по челото и по сгъвките, тя не го усещаше като нещо мокро и студено, а пък си действаше. Стана на опитно зайче детето, ама цял ден с 39, 39,5, 38,5 и вече бях решена да опитам всичко Laughing

Пепито, Ади оправи ли се вече? Пи ли антбиотик и ако да какъв? При нас Ели е на широкоспектърния клацид, защото е алергична към пеницилинови препарати. Ники на пеницилинов Оспен. Пиши за колко време се оправи, моля те Praynig

# 230
Здравейте,заведох Ади в майка и хайде с колежки на заведение.Сега се прибирам и пиша:
mishlentze ,Ади имаше херп ангина.Пак е ангина,с висока Т , до като избият автите,но не са гнойни,а само с бяла течност.
Т беше,37,4,39,1,после 37,8,и така 2 дни.Започнах с Там тун верде и Ефизол.
В понеделник я заведох на лекар,остановиха диагнозата,вече нямаше Т   и ни предписа само капки за уши,тъй като тя пищеше цяла нощ. Каза,че щом няма Т ,нама да изписва АБ, и така се разминахме.След 1-2 започна да яде и до сряда вече беше живнала.Иначе само лежеше и гледаше филмчета.В сряда док каза че е по-добре и лигавицата започнала да се изчиства,продължихме с лек до днес като ги намалихме малко.
Това е лягам си ,че Утре съм от 6 НА РАБОТА.

# 231
Пепито, браво че сте се разминали без антибиотик. Аз не посмях да рискувам, защото доктора е сигурен, че е стрептокок и каза, че ако се изчака 2-3 дни може и да избие скарлатинозен обрив Rolling Eyes Не знаех, че ефизол може да се дава на толкова малки деца, утре ще дам задължително, мерси Hug

# 232
  • Madrid
Мишленце,за стрептококи не се ли правят изследвания?Мисля,че се взимаше секрет за установяване,но може и да греша...
Сега как са децата,подобряват ли се?

# 233
  • София
mishlentze и аз съм давала ефизол, но не го харесва и си иска тантум на спрей.
Днес ги водих на театър и гледахме  "Снежанка и 7 джуджета" във Възраждане - очаровани сме. На мен ми беше забавно да гледам и реакциите на децата, някой помагаха и на мащехата със съвети как да премахне едноименната хубавица.  hahaha Много беше забавно решението как възрастни хора да играят джуджета. Препоръчвам! Peace Последва рекет с две детски менюта, заради играчките от Ледена епоха, после рекет книжен пазар и така нататък.
Болничките бързо да се оправят.
Дес чакаме да споделиш резултата и развитие на зъбния ви проблем . Честно казано не съм се сетила да гледам зъби - ще взема да ги заведа. Blush
Вивка къде си? Какво правите?
Има ли снимки нови в албума?

# 234
Илиндичка, по принцип се прави тест, но резултатите май излизат след 3 дена, а това много не ми върши работа защото бяха с много висока Т. А и нашия доктор по принцип никога не ни е назначавал, аз по мое усмотрение съм взимала 1 път носен.

Ели е по-добре, обаче Ники е целия в афти в устата. И още има Т. Звънях сега на доктора дали да сменя антибиотика, но засега сме на този. Ще наблюдавам до утре и тогава пак ще звъня да видим дали да не му спрем изобщо антибиотика на него. Горкия дори от водата казва, че му щипе Crazy Давам и ефизол и тантум верде и прополис с невен и алое и коластра и не знам какво още Rolling Eyes Барем поне от някое има ефект, че горкото днес почти гладно е стояло, от всечко му щипе. На една гризина, няколко кубети и една малко кроасанче е целия ден. И две хапки банан, но и от него пищи здраво. Каквото и да приеме през устата после духам след всяка хапка/глътка. Една чаша мляко я пи около половин час, а устата ми хвана мускулна треска Laughing Въпроса е, че поне смъкна Т. Според доктора и съпругата му, която също е доктор и първо на нея попаднах, щом две деца боледуват едно след друго, воруса мутира при второто и затова го кара по-тежко. Това не съм го знаела досега newsm78

Неда, браво за театъра, те как имат представления по това време? Хубава разходка си им организирала Wink

Аз Ели съм я разпределила при баба й, че тя е по-добре да не мешаме вече вирусите. А Ники днес се чудих къде да го водя, та за първи път от месеци купих списания и после пих дълго кафе, докато си разглеждаше Бърбориното. 1 час откарахме Party За късмет ни видяха доста познати с деца, та отдалеч подвиквах да не ни доближават. Мисля да ги задържа мишоците вкъщи тази и другата седмица, които остават до августовската задължителна ваканция. така или иначе тази седмица ще са на антибиотици, а после не си заслужава последната седмица пак да лепнат този аден вирус, явно оттам е дошъл така или иначе, и да си съсипем почивката.

# 235
  • Варна
Сложих 2 снимки в албумчето...за сефте...

Александър вчера вдигна Т за 1 ден, днес си е ок... Ккаво беше това нещо... но по-добре така.. само дето ни отиде пътуването до Румъния, ама друг път. Mr. Green

# 236
mishlentze пак голям екшън сте имали.. Crazy До миналата седмица и двете ми бяха на АБ.За Адриана това беше сефтето, Tired но педката ме "успокои",че от тук нататък така ще е с кака и бебе.Пи Фромилид.Във вторник и Ади вдигна висока Т,че на моменти не я смъкваше а един ден и почти нищо не пи от АМ,предполагам я е боляло като преглъща. Sad На нея изписаха Оспексин.Дарина за първи път пи АБ на околко 2г,(малко след като тръгна на ясла и се запозна с бацилите) но Ади не устиска покрай кака си.Добре че не бяха заедно,че щях да лудна..така се бях притеснила,ама все някога ще мина "бойното кръщение",няма как. Tired
Дано сега като спра Дари от градина,да не носи толкова вируси и поне тази зима са здравички.Пък и аз се сомоуспокоявам,че Ади така ще гради имунитет покрай кака си,и като дойде време за ясла/градина,ще боледува по-малко. Tired
Кажи повече за това течно алое и коя точно коластра даваш? Praynig Има ли ги в нета да ги видя..? Thinking

# 237
Ние, слава Богу, устискахме само с болестите на Максим. Преди 2 седмици Стефан вдигна Т, доста висока даже, но хомеопатичното му лекарство веднага подейства. май вече започвам да виждам при него ползотворното действие на хомеопатията, когато организмът вече успява и сам да се сбори с инфекцията. Докато при Максим всеки път му се назначава ново лекарство, което успява да го закрепи само временно. Последното го доизлекува най-сетне, но и то не е 'конституционалното' му л-во, та не знам още колко ще сменим.  Tired Да не дава Господ скоро пак да се разправяме с тия неща, че имаше един период, може би около 2 месеца  Tired, където беше so-so.  ooooh!
Та, искам да ви кажа, че споко, ще дойде време, в което ще боледуват независимо едни от други.  Laughing

# 238
Бодливка, давам на LR продуктите. Ето сайт - http://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=13348 Предпочетох да стана сътрудник, за да ползвам заводски цени. Моя приятелка ми ги препоръча, понеже отдавна си имаме тема за разговор с болестите на децата, та тя първа ги опита и остана много доволна. Определено ми направи впечатление, че като ги бях разделила по бабите онзи ден и вчера, дадох Алоето на Ели да я пръскат в устата, защото започна първа и уж беше по-зле. Сега Ники е по-зле, тя вече се оправи, яде си почти всичко. Ники обаче даже устата му се е подула, та от днес го почнах и него с алоето.

И аз съм се замислила пак за тази пуста хомеопатия. Много ми хвалят една педиатърка хомеопатичка в правителствена болница. Но много ме е страх предвид предишното влизане в болница заради неправилно хомеопатично лечение Rolling Eyes Ще поразпитам още малко и може да ги заведа.

Кити, радвам се, че сте по-добре Hug

Бодливка, и аз на същото се надявам, този път изкараха почти месец и половина почти без прекъсване в яслата и тъкмо се бях обнадеждила ooooh! Но ми прави впечатление, че доктора ни дава антибиотици без да му мигне окото. Съжалявам, че и на твоите мадами не им се е разминало Rolling Eyes

# 239
  • Madrid
Мишленце,предполагам колко му е зле на Ники и как го боли,те са болезнени тези афти,дано отшумят бързо и да не се тормози детенцето! PraynigСпоред мен не му давай толкова много неща наведнъж,няма смисъл.Просто организма му се натоварва от получаването на различни продукти и информация,която трябва да обработи.Хубаво е,че поне Ели се е подобрила,че ако и двамата бяха така...много неприятно! Confused

Аз мисля да ви почерпя леко,че имам имен ден Simple Smile

Хапнете си по нещо сладко и забравете лошото настроение,да ви е сладко
! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт