Ще го водят в полицията тичайки?!А детето реагирало ли е по някакъв начин?
Боже, направо останах безмълвна....

на твоите смели момчета,които макар и далеч от теб се оправят чудесно.

Решила съм и аз да си пооправя някой и друг зъб при този доктор пък де да видим докъде ще я докараме

Което ме подсеща че трябва да ги заведа отново моите. Аз ходя пролет и есен, есента ги водих с мен, промелтта има един отлаган 2 години зъб за смяна на пломба и имаше много работа по мен, та не ги взех с мен, но трябва да отидем специално да си ги види зъболекрката. И мен много ме е страх оттези кариеси и всяка вечер след като те си ги измият "проверявам", т.е. измивам както аз си знам, че трябва. Дано да е достатъчно.
Ели от вчера, по понеже първо се оплака от корем и имаше температура, та я заведох при доктора, повишени левкоцити. Право в Пирогов, там казаха, че със сигурност не е апендикса, така че викнахме пак доки вкъщи и този път прегледа всичко обстойно. Видя кървавите петънца по небцето и й даде антибиотик. Днес е Ники на ред. Но вчера голям екшън. Сутринта Ели с Т, обаче като й дадох панадол и й спадна, та ги заведох в зоопарка, през седмицата има малко деца и моите не се спират да играят. Тъкмо стигнахме до другия край на зоопарка и Ели се оплака, че не може да ходи, боля я корем, гърло, глава - всичко. Хайде на конче и през целия зоопарк
Такава мускална треска имам не е истина. Цял ден съм я разнасяла като маймунка. Даже един татко в парка каза на детето си да видело как голямо дете се лигавело и не искало да върви самО
Подредих го добре, в този зоопарк все такива умни татковци срещаме и все са по забележките
Вчера бях за късмет и без бавачката, та вече тръгвайки към Пирогов привиках мъжа ми да прибере Ники поне, ако ни приемат да мога да отида с Ели
Много беше забавно решението как възрастни хора да играят джуджета. Препоръчвам!
Последва рекет с две детски менюта, заради играчките от Ледена епоха, после рекет книжен пазар и така нататък.
Давам и ефизол и тантум верде и прополис с невен и алое и коластра и не знам какво още 

За късмет ни видяха доста познати с деца, та отдалеч подвиквах да не ни доближават. Мисля да ги задържа мишоците вкъщи тази и другата седмица, които остават до августовската задължителна ваканция. така или иначе тази седмица ще са на антибиотици, а после не си заслужава последната седмица пак да лепнат този аден вирус, явно оттам е дошъл така или иначе, и да си съсипем почивката.
До миналата седмица и двете ми бяха на АБ.За Адриана това беше сефтето,
но педката ме "успокои",че от тук нататък така ще е с кака и бебе.Пи Фромилид.Във вторник и Ади вдигна висока Т,че на моменти не я смъкваше а един ден и почти нищо не пи от АМ,предполагам я е боляло като преглъща.
На нея изписаха Оспексин.Дарина за първи път пи АБ на околко 2г,(малко след като тръгна на ясла и се запозна с бацилите) но Ади не устиска покрай кака си.Добре че не бяха заедно,че щях да лудна..така се бях притеснила,ама все някога ще мина "бойното кръщение",няма как. 

Има ли ги в нета да ги видя..?
Да не дава Господ скоро пак да се разправяме с тия неща, че имаше един период, може би около 2 месеца
, където беше so-so.

Но ми прави впечатление, че доктора ни дава антибиотици без да му мигне окото. Съжалявам, че и на твоите мадами не им се е разминало
Според мен не му давай толкова много неща наведнъж,няма смисъл.Просто организма му се натоварва от получаването на различни продукти и информация,която трябва да обработи.Хубаво е,че поне Ели се е подобрила,че ако и двамата бяха така...много неприятно! 

Препоръчани теми