Да са ти живи и здрави и двамата юнаци, много да се разбират и да са ви голяма радост! Много щастие и любов на цялото семейство!

А аз се подух от пържена рибка,полята с много бира. 

Радвам се заедно с теб на правите крачета, истински 
А Дари такава дълга коса има
Пу пу
Хубав уикенд сте изкарали 
Но суши обожавам 

Вие сменихте ли количката?
Ние още си се събираме наборите в нашия парк големи компании, ама нито веднъж не взех нашия огромен фотоапарат да снимам,
незнам какво ми става - много ме мързи да снимам напоследък, а толкова мило ми става като гледам снимки, те пазят такива спомени.
Какво ще майсториш?
Тогава му предписа доста силно лекарство - Фосфор, и то вече подейства. Всъщност, при него проблемът беше, че не се излекува на 100%, а показва временно подобрение и после се влошава. При хомеопатията обаче, когато се забележи признак на подобрение, лекарството се спира. При Максим обаче това беше погрешна тактика (според мен де, все пак не съм лекар) и след 2-3 дни подобрение всичко почваше отначало.
В началото това ми беше много странно, но с течение на времето свиквам и започвам да разбирам това лечение. Освен това доки каза, че ако не е било разтръскано лекарството, няма да окаже почти никакво влияние в/у организма.
Боже, егати фермана!
Като близначки са. 

Незнам защо толкова казвте че си приличат,та чак и близначки,ама лошо няма де.Междувпрочем да си призная една вечер разглеждах едни снимки от пролетта.Натъквам се на една на която една от двете е увита с хавлия и само личицето се вижда-очи,бузки,уста и нос и.......ха познайте коя е
Чудих се мислих,мисля че измилих де,има си хас да н си позная децата.
Мен като малка никой не ме е водил да ме преглеждат за криви зъби,може би не вежество или какво незнам от страна на нашите ама съм им супер благодарна че са ми спестили тоя ужас 

В България ли ще летувате на моренце?
.В моя клас имахме един Сашо,на който брат му беше с една година по-малък от него,приличаха си и всички си мислеха,че са близнаци.
Затова ми се иска по-рано да разбера,за да се настроя,ако е момченце,че като знам предния път какви терзания бяха,че не е момиче ,чак ми се иска да си плясна един
Но аз и преди съм споделяла,докато не се роди бебето,нямам сантиментални настроения. 

, според мен го усещаш бебо вече.

Препоръчани теми