BG-Мamma форумки в ЮАР - една весела компания!

• 51 414
  • 575
  •   1
Отговори
# 120
Здрасти на всички. Надявам се че сте добре въпреки гробното мълчание във форума от няколко седмици Simple Smile

# 121
exooo! kak сте мадами??? аз умирам от студ! искам пак в БГ!!! Много хубаво си изкарахме но още неможем да се климатизираме! Вие как сте? Какво ново при вас?
Много целувки на малките пакосници!

Г

# 122
lelu, върна ли се?!!! Добре дошла!!!  Hug

Добре сме, тука на всички ни е студено.
Караме я някак си, в момента режа бюджета от всякъде.  Tired
Мъжът ми ходи на работа почти всяка събота и направо откачам вкъщи.  Confused
Мога да се похваля, че имам напредък с шофирането - вече не ме е страх, шофирам с удоволствие, но все още съм далеч от мисълта да тръгна сама с колата.  Laughing

Разкажи как беше в България. Много ще се радвам да видя и малко снимки от почивката.  Heart Eyes

# 123
Добре дошла Lelu. Надявам се да си изкарала добре в бг. Тук наистина стана малко студено макар че последните дни не беше чак толкова лошьо. Дано времето да почне да се оправя че ми омразна да ходя на работа с палто и ботуши от бг.

# 124
В Бг беше много готино и топло, пообиколихме бая и разбирасе най ни хареса на морето и при бабите! Laughing
Снимките още не съм ги свалила но като ги сваля ще ви дам линка.
Кога пак ще има среща да се видим?

# 125
То никой не пише напоследък, надявам се поне да четете.

Пак ще направя предложение за среща:

19 юли, неделя, 11 часа, Greenstone, Spur.

Моля, който ще дойде, да потвърди присъствието си във форума. Поемам ангажимента да се обадя на Мариана и Ирина.

Tiina, да разчитаме ли и на вашето присъствие?

Прегръдки на всички!
  Hug

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 15:05 от Анонимен

# 126
здравейте на всички,пиша за първи път в този форум,още не сам станала мама,но много го искам и се надявам да стане по-скоро,ще се радвам да си говорим,по принцип сам била бременна,но за сажаление нямах късмет и сега сам малко наплашена,надявам се да ме окуражите малко...... Simple Smile

# 127
Здравейте, настанаха трудни времена за нас, чудя се да плача ли или да се смея, мъжът ми започна да работи нон стоп, нямам капка интернет, ужас. Чудя се и тия с поршетата ли търпят това унижение, тая мудност и това безумиес този интернет. Рекох си като ме е хванало мрънкалото поне да помрънкам и тук Embarassed
Venus не мога да ти пратя лс, отново кутията е пълна. Ще се опитам да ти се обадя.
cybercat ако бях на теб се мятам в колата, оставям мъжа на работа и си джиткам навсякъде. Как издържаш да стоиш вкъщи не знам, аз предпочитам да си отвися в кафето или да тръгна пеша. Обаче евала за това твоето търпение  bouquet
lady_freya Стискам палци да стане по-скоро и този път всичко да бъде о.к.
А за студа през деня поне днес беше екстра аз изгорях на слънцето. Вечер е студено, но хайде момичета май сте забравили що е то истинска зима. Онзи ден откачената ни чистачка изхвърли на двора водата с която ми пода, във водата имаше много пяна и малката понеже чувства че е студено реши, че това е сняг. hahaha Оф гледайте с кви глупости ви занимавам, оттеглям се чао.
П.П. по всяка вероятност няма да успеем за срещата, ама още храня надежда да се получи.

# 128
Tiina, ние сме с една кола. Докато мъжът ми е на работа, колата е в него. Но и да не беше, все още не ми стиска да тръгна да обикалям сама.

Не мога да се свържа с lelu, Мариана и Ирина.  Sad

Очертава се да сме: аз, dyvaromi и venus1.

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 09:47 от Анонимен

# 129
Ами... хайде нищо - другия път.  Rolling Eyes

Септември месец, живи и здрави, в пълен състав!  Hug

# 130
Привет момичета   bouquet
Жалко ,че не се е състояла срещата.Скоро очаквайте включване и от нас

А ето и малко снимки ,на местата които посетихме
http://www.flickr.com/photos/31378210@N05/?saved=1
Хайде, няма да разбунвам отново духовете ,но страната ни найстина е много красива,и ако сте решили това лято да почивате по българското Черноморие изберете Южното ,където кристално чистата вода на морето къпе полите на  мистичната ,зелена Странджа

# 131
Samuin добре дошла  Hug Няма страшно ние не сме се карали само дискутирахме тема, която за всички ни е емоционална. Кажи къде бяхте на море, на Созопол ли? Аз проучвам за догодина да сме живи и здрави. Много ми се иска да е нещо тип бунгала, къщички, защото хич не сме за хотел с мойто диване, а и с бебе ще бъдем другата година. Братовчед ми са били на едни бунгала на Арапя и е много доволен. Аз предпочитам да е място без много туристи, ако въобще има такова, че мразя тълпите от хора и набучените чадъри по плажа, които няма начин да не използваш. Абе с две думи колкото по-диво, толкова по-добре. Иначе снимките са страхотни, ще кача и аз наши от миналата година и ние бяхме на много красиви места.

# 132
samuin, вие направо не сте се спрели на едно място! Няма скука.  Hug Laughing

# 133
Биби благодаря ти   bouquet
Не бяхме на Созопол ,а между Приморско и Китен ,ако си чувала за ММС.
И двамата с мъжа ми бяхме очаровани ,а малки си пееше "Ах морето ,ах морето" Grinning
Хотела ,не е голям ,с голяма детска площадка ,пързалки ,люлки ,голям пясъчник ,място за волейбол ,тенис на маса ,бадминтон ,дартс .Хотела е заобграден от малка горичка и детето ти няма как да изскочи на улицата.Плажа е на 200 м ,но пътя не се усеща ,докато вървиш през дюните.Плажа беше страхотно чист ,спокоен ,нямаше музика ,само семейни двойки с деца.
А в хотела беше пълно  пак семейни двойки с малки деца ,и беше такава тишина и спокойствие.
Казваха ,че не е много заето ,тъй като българина си взима отпуск през август,а и кризата си оказва влияние.
До хотела се намира къмпинг "Лес",който е в горичката по пътя за Китен .Може там да отидете,но съм чувала ,че по на юг е още по спокойно и по красиво -Синеморец ,Ахтопол .Братовчедка ми мислят да ходят това лято на Ахтопол ,така че ще има отзиви.
Един ден бяхме на плаж в Созопол ,стария град ,също беше доста спокойно -никаква музика на плажа или врява.
На Приморско ,централния плаж -гледката беше коренно различна -от едната страна поп музика ,от другата чалга  ooooh!
Очаровани останахме от Китен ,хубави ресторанти с хубава кухня и добро обслужване ,уютна обстановка и то на много сносни цени.В стари град на Созопол ,рестораните също не отстъпваха по тези критерии на Китенските.
Мъжа ми тръгна към морето с доста песимистични очаквания ,но остана очарован.Неговото мнение коренно се промени
Момичета ,пак ще се включа по късно сега отиваме на Аква парк в Овощник -ще пратя снимки ,чухме добри отзви
Хубав ден имайте  Hug

# 134
Мерси Samuin за интересната информация за почивките на море в бг. Трябва да си призная че много повече предпочитам бг черноморие пред тукашните курорти. Наистина не сам ходила до Cape Town и може и да има места тук които си заслужяват. Тука и и океана и плажьовете са много rough. Наистина ми липсват нашите плажьове. Като гледам снимките още повече се навивам следваштата година да се приберем за по дълго време и да по разгледаме. Просто има много места кадето не сам ходила в бг. То човек като си отиде само за 2-3 седмици и времето толкова бързо лети че не смогваш да направиш и половината неща които ти се искат.

Общи условия

Активация на акаунт