BG-Мamma форумки в ЮАР - една весела компания!

• 51 413
  • 575
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер!
Не ме питайте защо не спя...
Така и така съм на линия, поне да свърша нещо полезно...
Какво ще кажете да започнем да се гласим за среща?  newsm03

Предлагам да бъде следващия уикенд - на 04.07 или 05.07.  Час - около 2 PM или 3 PM.
Място - Spur, Edenvale. По-късно ще публикуваме и точния адрес.

Много е хубаво за децата, има ОГРОМНА детска площадка да си играят. Трябва само да се облечем с по-топли дрехи, ако е студено. Ако не вали, ще е супер!
Кажете коя датa ще ви е по-удобна. Ако някой не го устройва часа или мястото, да каже от сега, за да го променим.
tiina, ще можете ли да дойдете с мъжа и децата, или трябва някой да ви вземе?

Е, имаме на разположение около една седица да се организираме, надявам се да се разберем по-скоро.  Hug

# 106
Охооо...срещичкааа  Party
Аз мога да дойда в неделя 5ти.  Часът ме устройва.  Хайде решете в кой ден и кога!

cybercat Много си ранобудна мадам!

Hug

# 107
Добро утро на всички, денят датата, часьт и мястото ни устройват. Дано само времето да е хубаво. Този weekend го дават много студено. Spur  наистина има хубава детска полштадка но мястото е сенчесто и ако е студено няма да е много приатно.

# 108
venus1, тъкмо щях да те помоля да напишеш точния адрес на Spur, Edenvale, тъй като идеята беше твоя.   Laughing Hug
Хайде, ще стискаме палци другият уикенд да е топло.  Peace

# 109
http://www.spur.co.za/locator.asp
Spur v Edenvale se kazva Oklahoma Spur. Adresat e na web sita.

# 110
Oklahoma Spur
Phone: 011-0213834 

The Willows
2 Main Road
Eastleigh
1600

Fax: 086-551 0872
Email: okspur@oklahomaspur.co.za

--------------------------------------------------------------------------------

# 111
Благодаря!   bouquet

Всъщност, съм съгласна, че ако времето е студено, ще ни измръзнат Д-тата  и всички ще си тръгнем рано.
Ако някой знае заведение с голям детски кът на закрито, нека напише предложение.
Аз знам едно със средноголяма детска стая, но е чааааак в Мидранд, затова отпада.

# 112
http://www.kidswonderworld.co.za/index.htm
Това място е в Boкsburg до East Rand Mall. Бяхме на рожден ден там миналата седмица. Хубаво е но за някои форумки може да е далеч

# 113
Здравейте момичета, чета, че се организира среща, супер, устройва ме датата и часа, а за мястото вие преценете, важното е да има къде да играят децата.

# 114
Имам малко колебания за мястото, тъй като напоследък е адски студено и ако се срещнем в Spur, Edenvale, направо ще замръзнем. Естествено, можем да седнем вътре, но децата ще искат да играят навън, а едва ли някоя ще се съгласи да си остави детето без надзор.
Днес ходихме на Greenstone и забелязах, че там има Spur на закрито. Пак е навън (от към закрития паркинг), има таван и няма да духа. Поне не толкова (имам чувството, че в тази държава вятърът не духа на право а си заобикаля покрай стените). Обаче има друго неудобство - ние, пушачките, ще се оцъклим от зор.  Е, има smoking area на близо - до входа на МОЛ-а.
Все пак не съм много сигурна дали в зоната на Spur може да се пуши, тъй като нямах никакво време да огледам добре. Просто предполагам, че не може, защото е закрито. Ако греша - поправете ме.
Това е за сега. Очаквам отзиви.   Grinning
Лека нощ!  Hug

# 115
Здрасти на всички. Нямам ништо против мястото за сабиране. Кадето и да решим е добре. Ако решите за открито място няма ли да е по добре да се саберем кам 12 часа тъй като по обяд времето се стопля и до 3-4 предполагам няма да е толкова лошьо. Ако не духа и е слънчево мисля че ще изкараме добре. Други 2 места за които се сештам с детски площадки ж района на Bedfrodview, Edenvale sa Pied Piper do Galuli Farm v Bedfordview i Linksfield Nursary. Хубавото тука на зимата е че почти не жали тай че мисля че няма да е толкова зле ако се саберем на открито. Проблемът със събиране в 2-3 часа съшто може да е и че децата понякога спят на обяд. Моята поне спи.

# 116
Добър ден!  bowuu

Има ли Пепита да почерпят? Май нямааааа...
Ади, добре, аз ще почерпя, защото имам рожден ден.  dance
Ето една малка почерпка като за начало, а после ще донеса и тортата.

# 117
Ето идва и тортатаааааааааа:

ura

# 118
Честит рожден ден cybercat !!!  bouquet Желая ти много здраве и щастие, бъди много обичана!

# 119
Благодаря, tiina (и всички останали, които ми се обадихте по Скайп)!!! Hug

Как сте, момичета?
На мен нещо ми е мързеливо и криво тия дни.  #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт