BG-Мamma форумки в ЮАР - една весела компания!

• 51 239
  • 575
  •   1
Отговори
# 435
Nie mislim da hodim zasega. Dano vremeto da e hubavo i da ne vali.

# 436
до колкото знам ще има палатка... весело изкарване!!!

# 437
Edna poznata pak mi kaza che bilo golo pole i triabvalo da se nosiat stolove i chadar. dano da ima pone palatka. A sabiraneto v Kampton Park niama li da se sastoi? Ot kakto sam tuk vinagi e imalo sabirane v Kempton i mi e stranno che tazi godina niama da ima.

# 438
Привет момичета  Hug

Най-вероятно, и ние ще ходим на събирането.Но пак зависи от времето.Щото малкото терминаторче няма как да го спрем в палатката.

Хубав уикенд на всички   bouquet

# 439
  • Варна/UK
Здравейте, момичета! Повече от час чета вашата тема и се връщам години назад. Обземат ме много чувтсва и емоции, носталгия по ЮАР. В момента съм в БГ, но от 1996 до 2002 година живях в ЮАР. Първата година бях в Кейп Таун, а после се преместих в Йоханесбург, където срещнах и моя съпруг. Първо бяхме на квартира в Bryanston, а после се преместихме в Northwold. Съпругът ми е от ЮАР, но се премести с мен в БГ. Имам много, много хубави спомени от годините прекарани там, но причината да сме в България е голямата престъпност в ЮАР. Аз опитах, но не успях да живея по този начин - вечния страх, носенето на лично оръжие, оградите с ток, чувството че съм затворена в собствения си дом. Дом в който дори не усещах, че съм защитена. Като изключим това, всичко останало там е прекрасно. Липсва ми много тази красота, липсва ми зеленината, усмихнатите хора и т.н. Много пъти съм се питали, дали не направих грешка, като помолих мъжа ми да се преместим в България. Все пак го отделих от родната му страна, семейство и приятели.  Радвам се, че попаднах на вашата тема, защото по някакъв начин аз се пренасям там - в ЮАР. Бъдете здрави и се пазете! Ще ви посещавам темата, защото искам да бъда част от нея, приятно ми е. Ако мога да помогна с нещо, ще се радвам. Прегръщам ви и поздрави от България!  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 09:51 от luska

# 440
luska, добре дошла в темата.  Hug

Момичета, виждам, че добре сте си изкарали на събирането по случай 3-ти март - гледах снимки във фейсбук!  Flutter
Съжалявам, че не дойдохме.

Пожелавам ви честит осми март!   bouquet
Бъдете винаги обичани!  Hug

# 441
Хелоу, пак съм аз  Flutter

Чухте ли новината?
Стоичков не подновил договора си със Sundowns и щял да си заминава.
А аз вече се приготвях на 24 май да се снимам с него.  Close

Е, дано да му е излязла по-добра възможност...

# 442
Zdraveite momicheta Simple Smile) Ne sum vlizala vuv foruma ot ciala vechnost! nadiavam se, che vsichki ste dobre.. i che se naslajdavate na hubavoto liato!

bibi, chestita dushterichka da e jiva i zdrava!

Nasheto momchence Constantine se rodi na 28 dekemvri, veche si e goliam muj s pootminali koliki, no sus zeleni akita i dalgo noshtno napuvane... Simple Smile))

Oh, gledah, gledah i ne se orientiram kude e kirilizatora na sita? Niamam si kirilica na komputara Sad

bouquet Prekrasen den na vsichki!

# 443
Привет момичета  Hug

Одавна не съм писала и аз, но вкъщи ни отрязаха интернета, тъй като ни бил изтекъл лимита още в началото на месеца, а междувременно идиотите от Ibrust променили и условията на контракта ни  Close
Както и да е, сега пиша от фитнеса, когато имам време
ох, къде е точката на проклетата клавиатура

RALRTIF, жив и здрав да ви е малкия мъж Константин и много да ви радва!
Имам смътен спомен, че зелените акита се дължат и на храната
Ти кърмиш ли?
А бутона за кирилицата е малко над полето за отговор, там където са другите менюта, точно до бутона изход
Хубав ден момичета и весел уикенд  Hug

# 444
Благодаря ти, samuin   bouquet за поздравленията и за това, че ми посочи ценния бутон Grinning
За сега се храним смесено.. по-малко кърма и повечко формула.. За съжаление нямам много мляко и така стигнахме до зелените акита Laughing

Приятен уикенд!

# 445
Честита рожба и от мен, RALTRIF!   bouquet

Да ви е жив и здрав малкия Константин и да ви направи щастливи и горди родители!  Hug

Ето ти и линк къв вашата отчетна тема (ако ти се занимава):

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482392

Охо! виждам познати лица в темата!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 08:10 от Анонимен

# 446
Благодаря, cybercat  Hug

# 447
Zdrasveite na vsichki. Ne znam no i az ne moga da nameria butona za kirilizaciata. Po rano mi se poiaviavashe do menutata otgore no ot izvestno vreme otkakto otvorihte novata stranica izchzena i ne moga da go nameria.
Inache nie snoshti se varnahme ot Cape Town i sega se chuvstvam malko neshtastna pak na rabota i s tova mizerno vreme navan. Biahme na pochivka za 10 dena ama programata ni beshe dosta natovarena zashtoto iskahme da vidim vazmozno nai mnogo za kratko vreme. S netarpenie ochakvam "long weekend" da se vaztanovim.

# 448

Inache nie snoshti se varnahme ot Cape Town...

Е, супер!  Grinning
Дай снимки  Flutter  Flutter  Flutter

# 449
Здравейте момичета, как сте  Wink Венус била си по нашия край, а не си се обадила, ще те порицавам пред строя  Naughty И аз много несериозно пиша, но се побърках с този фармвил във фейсбук, а през останалото време съм заета с малките зверчета  Crazy Елма порасна много и е много забавна, по цял ден цвърчи и гука, но и си иска постоянно внимание. Крис ходи на градина и вече е много доволен, постоянно ми носи разни неща, които са правили там и е много горд от себе си. Това лято май нямахме много лято, чак Март месец дойдоха жегите и то за малко и сега пак е хладно. Моят мъж нещо се е размислил да се местим към Англия, а аз не знам дали съм много въодушевена от цялата идея. Тъкмо вече съм свикнала тук, имам някаква среда, всичко ми е познато и пак ще трябва да започнем наново всичко. Да сме живи и здрави ще видим как ще се развият нещата, дано да е за по-добро. Неговият основен мотив е престъпността тук, ако един ден са по-надеждни нещата в този аспект бих предпочела да живея тук честно казано, отколкото в дъждовна Англия. Както и да е, кажете сега приготвяте ли се за Великден. Аз мисля да боядисвам яйца в Събота сутрин за да включа и Крис в процеса, та да се радва детето, той много обича да помага.

Общи условия

Активация на акаунт