Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекуват децата, когато имат настинка?
Как да действам, ако подозирам, че детето ми има глисти?
Какви са възможностите за развитие на бизнес в Южна Африка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекуват децата, когато имат настинка?
-
Как да действам, ако подозирам, че детето ми има глисти?
-
Какви са възможностите за развитие на бизнес в Южна Африка?
В Южна Африка има възможности за развитие на бизнес, но икономиката в момента е в рецесия. Регистрирането на фирма е лесно, а данъчната система е добре организирана. Въпреки това, банките дават трудно кредити поради глобалната криза. За успешен бизнес е важно да се избере подходящ район и да се разгледа потенциалът за развитие на дадената дейност.
-
Кои са някои добри квартали за живеене в Кейптаун?
-
Къде да инвестираме 3,5 милиона ранда за къща в Южна Африка?

) Ne sum vlizala vuv foruma ot ciala vechnost! nadiavam se, che vsichki ste dobre.. i che se naslajdavate na hubavoto liato! 

Венус била си по нашия край, а не си се обадила, ще те порицавам пред строя
И аз много несериозно пиша, но се побърках с този фармвил във фейсбук, а през останалото време съм заета с малките зверчета
Елма порасна много и е много забавна, по цял ден цвърчи и гука, но и си иска постоянно внимание. Крис ходи на градина и вече е много доволен, постоянно ми носи разни неща, които са правили там и е много горд от себе си. Това лято май нямахме много лято, чак Март месец дойдоха жегите и то за малко и сега пак е хладно. Моят мъж нещо се е размислил да се местим към Англия, а аз не знам дали съм много въодушевена от цялата идея. Тъкмо вече съм свикнала тук, имам някаква среда, всичко ми е познато и пак ще трябва да започнем наново всичко. Да сме живи и здрави ще видим как ще се развият нещата, дано да е за по-добро. Неговият основен мотив е престъпността тук, ако един ден са по-надеждни нещата в този аспект бих предпочела да живея тук честно казано, отколкото в дъждовна Англия. Както и да е, кажете сега приготвяте ли се за Великден. Аз мисля да боядисвам яйца в Събота сутрин за да включа и Крис в процеса, та да се радва детето, той много обича да помага.