Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се лекуват децата, когато имат настинка?
Как да действам, ако подозирам, че детето ми има глисти?
Какви са възможностите за развитие на бизнес в Южна Африка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се лекуват децата, когато имат настинка?
-
Как да действам, ако подозирам, че детето ми има глисти?
-
Какви са възможностите за развитие на бизнес в Южна Африка?
В Южна Африка има възможности за развитие на бизнес, но икономиката в момента е в рецесия. Регистрирането на фирма е лесно, а данъчната система е добре организирана. Въпреки това, банките дават трудно кредити поради глобалната криза. За успешен бизнес е важно да се избере подходящ район и да се разгледа потенциалът за развитие на дадената дейност.
-
Кои са някои добри квартали за живеене в Кейптаун?
-
Къде да инвестираме 3,5 милиона ранда за къща в Южна Африка?

само да вмъкна че вече отчетните теми са по 20 странички да си ги изписваме до край и тогава нова. 
.Навремето мой колега ми се жалваше ,че плащал 30000 ранда за семестър ,и сега трябвало да даде още толкова за да може детето му да замине за Франция за ,трунира по ръгби.Но както писах и преди ,зависи от училището .

,трябваше да напускам площадката за съжаление. 
Но пък съм съгласна,че тук се отделят голямо внимание и грижи за малчуганите!Няма комерсиален център без специално място за децата,в един от всеки два ресторанта има детска стая,трамплини,катерушки.Има много красиви и на достъпни цени дрешки,обувки и още хиляди нужни и не чак толкова детски изкушения.Одобрявам и практиката в магазините да ти заменят или направо да ти връщат парите за закупени стоки! Не като в България ,където ,звънят на шефа; ще ти я заменят,ама ,но с хиляди уговорки и в крайна сметка ,човек се чувства като......
!
Инче ,аз предпочитам винаги или поне ,когато се отдаде възможност да е празник,не специално да чакам определена дата,че да се разпусна! А осми март винаги събужда у мен спомена за засмени лелки с карамфили (или лалета,ако е по-топло)
,наловени по три-четири под ручка,отиват с пружинирааща походка до кварталната кръчма да жулнат по 1 бадемов аперитив,та като вземат да понаправят главитe,стой та гледай игри,танци и задявки на народите!!!
ей такива едни работи ми се въртят из главата!
да отида там където е направена по горната снимка с талантливите младежи
хе хе... хайде там, къде е това?