''Велико Търново и региона''

• 36 725
  • 300
  •   1
Отговори
# 105

Добро утро, мами!

Почепен изпит - взет изпит, нали?  Grinning

Първият мина супер (с 6  bowuu), утре имам един по-гнусничък по Теория на редактирането, така че за там ще ми трябват повече палци  Peace

Щастлива мама, и аз се надявам всичко да е минало успешно и да нямате повече разходки по такива неприятни поводи  Praynig

Поли, къде се загуби, мъ жина?  Flutter

Иман, колега, как мина изпита с американеца?

Усмивчица, честито бебси на мама Деси! Много да я слушка и радва  Hug

Хубав ден на всички ( а той обещава да е такъв) !   bouquet

# 106
Добро утро,

Мартеничка - точно от това имам нужда - хубаво кафе.  Hug
Браво за изпита - ама никой не се е съмнявал, че няма да го вземеш, както и следващия  Peace
имаш палци от нас

Много е хубаво като имаме новини за бебета!

daniko, върви на доктор - може и нещо от кръвното да е... и аз пиех само парацетамол, а си спомням, че често ме болеше главата...

Сисе, кога щеше пак да ходиш в Плевен  newsm78  Май следващото ни бебе ще е твоята госпожица Simple Smile Нали имаш тук вестителка, че да знаем първи  Whistling
Оффф, изчетох ви, ама сега не помня какво исках да кажа...

При мен нещата с възпалението се нормализират - благодарение на смяната на сутиена, и компресите с реванол. Пуснах си изследвания - както ви казах- на всичко де що може. Засега повечето са добре. Утре ще изследвам някои хормони. Във вторник ще ходя на интернист да ме гледа на ехограф гърдата - значи можело  #Cussing out . Аз не знам как ме срязаха без никаква снимка на гърдата при положение, че в 21в можеш не само пола на бебето, ами и как ти се усмихва да видиш - не знаааммм
МНого дълъг  сутрешен пост стана...
Дано довечера имам време...

Целувки от нас   bouquet

# 107
Поли защо интернист, не е ли по-добре гинеколог да те прегледа на ехограф? Между другото пробвай да носиш, ако искаш,  от сутиените за кърмачки. Не са много секси, ама са практични и удобни и мисля че в твоя случай ще ти помогнат доста.
Мартеничка, Иман, стискаме  палци за изпитите ви момичета.
Сиска и на тебе ти стискаме палци и чакаме добрите новини.
Данико, Поли е права, ако нямаш други симптоми, върви на лекар за да видят да не е от кръвното.

# 108
  • При децата ми
Здравейте мамчета!   Hug
Днес бях на консултация и да се отчета и аз! Наддала съм само 2 кг. от предния месец до сега! newsm68 Бебешора се развива добре  Praynig само дето д-р Ангелов каза, че бебето е елегантно, в смисъл мъничка, но какво да се прави, той и баткото не се роди голям, само 2800кг. Важното е, да се роди живо и здраво! Praynig Peace Следващия месец съм на 9-ти на консултация и тогава ще ми издадат и болничния лист. А сега да се залавям за работа, че май все тук кисна! Wink
Честито на мама Деси! Да и е живо и здраво детето! Peace
Приятен и усмихнат ден ви желая!  newsm51

# 109
  • велико търново
момичета да ви споделя и аз днес  малката заспа по пътя за вкъщи и я пренесох в леглото ,но не след дълго се събуди защото поредните комшии си режеха дървата от рани зори сега реве спала е само 30 мин. и е много кисела.реве та се къса.оня ден същото никои не спазва че е 14.00 на тяхното бебе не пречел шумът и те не го чували казват ми всичките .А бе хора да не сте глухи как да не чувате резачки от 8 ч. до 14.00ч. как да се справя с това просто не зная.

# 110
Usmiv4ica, напълно те разбирам, защото ние сме в нова кооперация и комшиите около нас все още не са се нанесли, но пък майсторите им са....по-добре да нсе се изказвам. За детето зле, а на мен направо ми изпиляват нервите, когато се появят....Едни единствени от всичките пазеха тишина между 14 и 16 часа, ама Коки още е бебе, не му стигат 2 часа тишина. При хубаво време излизаме, ама при лошо....къде да ходим! Отделно, че в сградата има и доста апартаменти дадени под наем със студенти в тях, които си правят студентски купончета по нощите и моя мил съпруг ходи като цербер да прави забележки.... Един път даже полиция викахме към 2 през нощта, но никой не дойде да ги усмири....
Polinita, не знам какъв е бил проблема ти с гърдите, че си стигнала и до ножа.... При мен нещата са от тесни каналчета в крайна сметка и по-гъста кърма и нямаше оправяне, ама не знам при теб какво се случило. Дано да се оправиш бързо! Аз вкъщи си ходя без сутиен, така е по-леко и нищо не те стяга, а друго-може да си вземеш и от безшевните, ако не си ги пробвала вече...
Dаniko-и аз да ти кажа, че е най-добре да отидеш на лекар. Главоболие може да се получи от всичко, а не може да се тупчеш с парацетамол през цялото време..., а и не винаги помага.
На мама Деси-четито бебче. Живо, здраво и усмихнато бебоче!   bouquet
Благодаря за кафенцето!А на нашите мами-студентки....Само 6! Ако не в книжката, в душата...Полят изпит, взет изпит е изпробвана формула, почти винаги действа! Успех и занапред! smile3501

# 111
Добър вечер,

аз пия биричка, а Дамян сам се гледа около мен  Mr. Green От време на време с някое мое мучене как прави кравата или котката и до там.... Еххх, не знаех, че може да е такъв живот с малко дете  Crazy

Сега да кажа - аз съм пробвала с другите сутиени, но просто няма как - с кърмаческия не ми стои много елегантно, а с безшевните- още повече. Имам голям бюст и разлика в големината, така че- не ме питайте какво измислям да обличам сега, като всичките ми блузи са (бяха) по мене...  Sad  Сега ходя с едни тениски... ама....срам ме е ... и ...абе...ще се оправим. Важното е, че я няма онази болка и неприятно усещане...
Не знам защо интернист ще ме гледа - мен гинеколожката ме прати там  newsm78

Знаете ли някой гинеколог, който преглежда гърди на ехограф??

Момичета, кажете някое пожелание за разделяне с учителка. Братовчедка ми минава в по-горен клас, а в нета не можах да намеря нищо свястно....

пак се разписах.....

bouquet

# 112
Част от мен ще остане тук,
ще помни лицето и този звук-
глас нежен и добър за мен
е той във този ден!

Ох, съжелявам, ама нещо не ми идва музата и запецнах тотално..., пък и зависи братовчедка ти на колко е години...., 4 клас ли завършва? Идва ми наум песничката на Роси Кирилова...:"Прости ми(2) прегрешенията и болнките по другите и мен, ти хора ни направи, учитлеко любима, доър ден!...", ама ако е за малко дете, не знам доколко е подходящо.... Дано да измислите нещо! ХАйде, мами, насладете се на днешния слънчев ден...!

# 113
добро утро!
ние вчера посетихме фолклорния събор и много ни хареса-много настроение се създава там Party.само дето по едно време,тъкмо като се разпяха участниците,полъхна вятър и довя една особено позната миризма от Лили.тя ме погледна и рече "аки" Sickпопитах я иска ли да си ходим,тя каза че не иска.постояхме,помирисахме и тя явно се почувства некомфортно,защото си тръгна.ама много смешна беше-тръгне,спре,обърне се,потанцува,пак тръгне,пак спре и така Laughing
довечера пак ще я заведа и дано се позабавляваме-аз много обичам подобни събития и дано не се сбъднат прогнозите за следобедни валежи Praynig
нашите приятели от Белоградчик ни бяха на гости и подариха на Лили две блузки,които ги изработва една находчива жена във Видин.на едната блузка пише:
Когато мама и тате не ме слушат,аз се обаждам на 899-БАБА
другата е с още по-сладурски надпис:
Ако си мислиш,че съм сладурана,трябва да видиш МАМА
чао сладурски мами и весел ден!

# 114
Здравейте, мами!
Пак ви безпокоя с питане от далеко. Коко пристига утре в Бг и ще живее при баба и дядо. Триколката му остава тука, а те искат такава и за тях. Той е вече голям и бързо ще я надрасне. Интересува ме има ли в Търново детски оказион, за да купим от там. Или има ли по магазините колеленца с помощни колелца, на които се монтира и клечка като на триколките. Предварително благодаря за отговорите!  bouquet

# 115
iv4оk, не се притеснявай,но тук има голямо разнообразие.Вярно, че като качество не са кой знае какво, но вършат работа. В Търново има 2 по-големи магазина-Хиполенд и Лъки, но има и други, в които се предлагат триколки с управление от родителя...Ако искаш провери и на сайта на Хиполенд за успокоение...www.hippoland.net

# 116
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ехе, хубавото време явно не ви оставя време за писане  Laughing.

Весело изкарване довечера на мамите, които ще се вихрят из дискотеките! И достатъчно време за релакс утре  Mr. Green.

А на всички останали - приятни разходки през утрешния, обещаващ да бъде слънчев, ден!

# 117
Ако си мислиш,че съм сладурана,трябва да видиш МАМА

Тази я имаме  Mr. Green   подарък ни е, голям фурор предизвиква  Simple Smile

Някой път ако се срещнем случайно, може по тениските да се познаем  Mr. Green

# 118
От къде ги взимате тия тениски.Искам и аз.
Сиска не се е включвала,но искам да й пожелая безпроблемно раждане и най-здравото и красиво момиченце.

# 119
Интересува ме има ли в Търново детски оказион, за да купим от там.
Има един детски оказион - до поликлиниката,знам че в момвнта има такава триколка, за 45лв - на Chipolino   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт