''Велико Търново и региона''

• 36 724
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
mnogo blagofarq   bouquet

# 121
# 122
  • някъде там
и аз искам така тениска, кажете как да се сдобие с по една Wink

# 123
Ами на нас ни я подари една мама от отчетната ни тема, донесе я от София... мога да разпитам там къде се продават точно, ако искате  Thinking   Hug

# 124
Разбира се че искаме.Ама дали има в мъжки вариант. newsm78

# 125
има-има Peaceмоята приятелка,която ни ги подари,има момченце и той е с тениски с надписи от рода на:ако си мислиш,че съм готин пич,трябва да видиш татко
нашите са от Видин,но на етикетите нямаше посочен сайт или нещо такова.само телефон имаше,но аз ги изхвърлих Embarassed

# 126
Аз имам телефонния номер.Малката спи , не мога да вляза в стаята и да ровя из гардероба.Като се събуди ще пусна редакция с номера .

# 127
  • Велико Търново
Pepi111, време за релакс ли - нъцки! В 7ч бяхме будни и съответно 10ч парка беше наш! Само аз с Преслава и баби от събора...

# 128
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Pepi111, време за релакс ли - нъцки! В 7ч бяхме будни и съответно 10ч парка беше наш! Само аз с Преслава и баби от събора...
Наде, ако сте изкарали добре, емоцията е компенсирала недоспиването! Надявам се да е било така!
Иначе и ние бяхме в парка в 10, но на надуваемия замък  Simple Smile.

# 129
Как сте, мили мами? Тениските наистина са готини, може да пробвам да избродирам някой надпис на някоя тениска на НИки за майтап.... Simple Smile Ние се върнахме от ГАброво....не видяхме много от празника- 2 деца, 2 режима и в промеждутъците-разходки... Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378637
тук може да видите малко снимчици от карнавала... Лични не съм слагала...., но бях леко бясна на моето малко съкровище Никол, която категорично отказа да се снима с БАте Енчо(а пък иначе все ни уговаря да я заведем при него...), а след като аз поисках да се снимам с него, се вкопчи в баща си и категорично каза НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Ако можеше да се изпаря тогава или да се телепортирам, щчх да го направя с огромно удоволствие... Simple Smile С Коки се хранохме тъкмо в началото на карнавалното шествие, така че това е...чао за сега...явно всички са хукнали по разходки тези дни....Лек и приятен и слънчев ден!

# 130
Момичета,ето тел.номер на производителите на тениски - на етикета пише " Сима - 0899 892 836 "

# 131
Абе момиче,тези всичките деца в подписа ти твои ли са?евала-аз на второ не мога да се реша Sunglasses

# 132
Цитат
Абе момиче,тези всичките деца в подписа ти твои ли са?
  ДА! Mr. Green

# 133
  • велико търново
denitcheto много хубави снимки ,никога не съм ходила на празника в Габрово.ТАТЯНКА-Барборанка браво на тебе 4 деца направо ти се възхищавам.Аз съм с 2 и понякога ми идват в повече.приятна вечер и пишете

# 134
Цитат
Абе момиче,тези всичките деца в подписа ти твои ли са?
  ДА! Mr. Green

И как изглежда само, а? Браво, майче! Hug

Лека вечер, момичета! Чета ви редовно, но от хойкане с щерка ми нямам време да се разпиша.

Утре май ще чакаме ново бебе в темата. Сисе? Wink

Спокойна нощ!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт