''Велико Търново и региона''

• 36 723
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.
Да знаете детски психолог в Търново?...

# 136
  • Велико Търново
abcxyz_vt, нямам никаква идея за такъв професионалист.
Мами, аз мисля скоро да почвам с покупките за бебчо. Освен количка май друго нямам. Приемам всякакви идеи за магазани, че хич не ги знам, може и на лични. Както и ако може отзиви за д-р Никитова, ама без да се карате Laughing

# 137
abcxyz_vt,д-р Казакова -старша,а може и младша вече да работи с деца.Те са психиатри,но могат да помогнат и да ви насочат.Ако те интересува повече пиши ми на ЛС.

# 138
Здравейте.
Да знаете детски психолог в Търново?...
в ЦОП има психологическо консултиране на деца и семейства Peaceнамира се в Пионерския дом Peace

# 139
Привет мацки Hug
 Знаете ли дали в Търново правят някъде имунологични изследвания?

# 140
Здравейте, мами!
Имам питане и се надявам да ми помогнете Grinning Трябва ми телефона на фризьорско ателие "ДАНИ" в Г. Оряховица. Може и на ЛС.
Благодаря предварително Hug

# 141
Здравейте, мами!
Имам питане и се надявам да ми помогнете Grinning Трябва ми телефона на фризьорско ателие "ДАНИ" в Г. Оряховица. Може и на ЛС.
Благодаря предварително Hug

ФРИЗЬОРСКИ САЛОН ДАНИ
Горна Оряховица, ул. Черни връх 5

0618 24814

# 142
Благодаря Grinning

# 143
Нахлувам в темата ви , за да ви съобщя, че днес Сиска роди своята втора госпожица с красивото име МИНА! 3550 и 50 см.
И двете са добре. Сиска си почива след секциото 

Да й е жива и здрава и много много да ги радва! 

# 144
АУУУУУ, ЧЕСТИТО, СИСЕ!!!

не съм влизала от няколко дена и сега ме посрещата с чудесна новина

почвам да чета   bouquet    bouquet    bouquet

# 145
Имаме си бебчееее   -  Сиска да ти е жива и здрава малката госпожица и много много да те радва    bouquet  

еййй,момичета как сте?Аз за първи път от три дена включвам компютъра все не стигам до него  Rolling Eyes    

в понеделник бяхме на консултация - мойто зверче е станало 5.500кг и 59см  #Crazy  след 2 месеца колко ли ще е  Rolling Eyes  ще си отглеждам гигант  Crazy  майка ми снощи му говори и му вика - "Майка ти май ще трябва да си купува кравичка - ти нямаш изхранване  Crazy  !"  

абе къде са сутрешните кафета???? Ей,мамчета с кафетата - ще ви се карам   Mr. Green  

хайде лека,мека и прекрасна  Flutter  

# 146
Честито бебе на Сиска! Да и е жива и здрава!

# 147
Честито на Сиска и от мен! Пожелавам й малката Мина е много слушливичка    bouquet

# 148
  • някъде там
честито слънчице на Сиска много здраве и радост и бързо възстановяване на мама, целувки за кака Божа

# 149
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честита радост на Сиска и семейството й!

Общи условия

Активация на акаунт