''Велико Търново и региона''

• 36 718
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Честито бебче, Сиска! Да е жива и здрава малката госпожица!

Хайде на кафенцето и първата глътка е за Симона  Laughing Hug :

Мони, не се притеснявай за теглото на малкия. Аз съм виждала и бебче на 4м - 10кг  Grinning. Твоят човек си е направо манекен - да е жив и здрав  Grinning
Ние сме отново на ясла, но на Тарик хич не му се ходи  Rolling Eyes. Свикна пак да сме неразделни и плаче като го оставя.
Как са изпитите ,колежки?  Grinning Ние и днес имаме - дано минат, че да ми се махнат от главата  Crazy
Лек ден на всички   bouquet

# 151
  • Велико Търново
Прекрасна сутрешна новина! Здрава и послушна малка фъстъчка, да прави мама и тати много горди родители  Heart Eyes Леко възстановяване   bouquet

# 152
честита радост на Сиска много здраве и бързо възстановяване. newsm07

# 153
Добро утро и честито ново бебе на Сиска!след всички пожелания мога само да допълня-много кураж,здрави нерви,мъдрост и позитивизъм на майката и таткото при отглеждането на вече 2 дечица  bouquet

# 154
  • пяната на дните
Много хубава и очаквана новина, много хубаво име!
Пожелавам много щастливи мигове на трите дами, на кавалера им стискам палци  Grinning

# 155
Сиска,честита ти радост!
Нека Мина да расте здраво,весело и безгрижно детенце! 
Heart Eyes

# 156
Сисе-честита радост!!!!Бързо възстановяване и дано Божа приеме положително новия член на семейството Hug

Късмет на студентките по изпитите!!!

Моя син има днес имен ден,та черпя скромно:

# 157
Честита радост на Сиска! Нека Мина бъде здраво и добро бебче, да радва мама, тати и кака Божа!
Hug

Ками, честит имен ден на Косе! Да е здраво и щастливо детенце! Hug

# 158
Честито Сисе! Добре дошла при майките на деца с малка разлика! Дано бързо се приспособи семейството към новата кофигурация!  Grinning

Косе-Босе да си живо и здраво, да ти е послушна майката  Simple Smile и много да се обичкате!

# 159
здравейте Hug
отдавна не съм влизала а сме имали ново бебче - честито на Сиска да е жива и здрава малката госпожица, много радост на цялото семийство  bouquet  bouquet  bouquet

# 160
Iman - благодаря за кафенцето   Hug 

Ками - честит ти именник    bouquet

Ние днес пак бяхме в парка - на сенчица мммммммммм голям кеф   Crazy 

оффф,ами то сега няма нищо интересно при нас ,че да споделям ама нищо живот и здраве да е   Laughing 

хайде лека,мека и приятнааа

# 161
  • някъде там
Ками да ти е жив и здрав именика Коце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
Добро утро и от мен
Честита рожбичка на Сиска.
Скъпо дете, нека жизненият ти път бъде обсипан с усмивки и щастие!
Нека крепко здраве те съпровожда през всеки твой ден!
Нека късметът не те оставя

# 163
не съм писала скоро,но ви чета редовно....
Честито бебе на Сиска - да е живо и здраво!   bouquet  baby_neutral  Peace
и честит имен ден на патерици на всички празнували вчера  Hug

тези дни нищо интересно не се случва из града...вече запознаха баловете,а тази година за разлика от миналите е доста тихо...
имате ли си абитуриенти вкъщи?

# 164
  • Велико Търново
Сиска, честито бебе Simple Smile Нека Ви радва и бъде живо и здраво Simple Smile Simple Smile Simple Smile
hubavoto_f-4e, как тихо ве.. Не ги ли чуваш как показват на всички до колко могат да броят Laughing Аз си имам племенник абитюрент, ще го "изпращаме" в неделя, мисля, че много преекпонират сега неща. Какво като са завършили 12 клас? Да не е докторска степен newsm78

Общи условия

Активация на акаунт