''Велико Търново и региона''

• 36 683
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Момичета незнам дали сте гледали снощи по Нова телевизия за двете деца но искам да ви помоля да ги подкрепим
Копирам от нашата Отчетна тема
можете да копирате и изпратите този мейл:

В полето "До" или "To" копирайте следното:
press@president.bg , n.markov@prb.bg , infocenter@prb.bg , gospodari@gospodari.com , tazi_sutrin@btv.bg , 1x1@kanal3.bg , 5za4@kanal3.bg , neudobnite@kanal3.bg , zdravei_bulgaria@ntv.bg , story@slavishow.com , e.akcia@gmail.com
В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето
И накрая текста на самото писмо:

Писмо до Държавната Агенция за Закрила на Детето

Копие до:

Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
Господари на ефира
Полско посолство

Уважаеми г-не/г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията,

Потресени съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата й. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, ни би ги подложила на това психическо изтезание. На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не Ви би потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, и каква защита им усигорява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се,ще остави неизлечими травми в децата,кой помисли за това?!?! Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление. http://vbox7.com/play:dab7d60b................( Facebook и Форумът на БГ МАМА )

# 241
Щастлива мама  - тъкмо го изгледах - ако искате ми вярвайте, но се разревах,даже съм със сълзите в очите в момента и си гушкам съкровището - такава ужасна гледка    Cry 

# 242
потресена съм и изпратих писмото.в началото мислех,че е твърде емоционално и неуважително агресивно,но след като видях как полицията и служителите на ОЗД безучастно гледат какво се случва,просто не можех да повярвам ooooh!
в моята работа имах случай преди време-майка бе отвела детето си в Швейцария без съгласието на бащата и той полагаше всички усилия поне да успее да се види с детето.а този човек,който легна под колата направо ме разплака Sad
дано случая скоро се разреши Praynig,защото това си е направо престъпление и аз,ако съм на таткото,ще осъдя държавата за престъпно бездействие #Cussing out

# 243
  • велико търново
Направо нямам думи това само тук в нашата държава го има.Да отведе на сила детето.АЗ съм за децата това е огромна травма за тях.Тази не е майка.Гледах малко и тази сутрин с Лора и Милен Цветков казаха ,че в понеделник ще е с бащата в студиото продължението.А относно детските градини кога се записват децата и какви са изискванията дали да е ходило на ясла е предимство или района на местоживене е от значение,че май деца от селата идват в Търновските градини ,а техните са по празни.Нямам нищо против никой,да не ме разбере някой погрешно.

# 244
  • някъде там
ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН НА БОЖА, расти здраво и усмихнато детенце

за щастливата мама

Peace подкрепям писмото /между другото в него има правописни грешки/, това което са направили е безумие, нечовешко е, просто си нямат и ни най-малка идея каква травма са нанесли на дечицата, а за майката ...........  #Cussing out дано само всичко да приключи добре
http://www.bgpetition.com/dvetedeca-asenovgrad/index.html

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:22 от renyto

# 245
  • велико търново
Мили мами къде ще заведете детето си за 1юни в нашият град?какво да подаря на 7г. си дъщеря?На 24 май по случай завършването на 1 клас с ОТЛИЧЕН и подарихме федер бал ,книга и нова рокля с сребърно синджир че разбира се по дараците не са само от мен, а и от баба и дядо.Ами на малката и сестра на 1г. ?

# 246
  • пяната на дните
Ето една идея за Първи юни. Аз съм там  Grinning.

# 247
  • Велико Търново
verte,прекрасна инициатива,ама аз за съжаление най-вероятно няма да се класирам Cry

# 248
Не е важно дали писмото има правописни грешки,а е важно неговото послание. Naughty
Това е българска работа.Просто го публикувах за да помогнем.Нито съм го писала аз нито нищо.Пък то било с правописни грешки.За една буква може ли да ставаме дребнави ooooh!

# 249
  • Велико Търново
Още сутринта го изпратих, дано да има ефект!

# 250
  • някъде там
Не е важно дали писмото има правописни грешки,а е важно неговото послание. Naughty
Това е българска работа.Просто го публикувах за да помогнем.Нито съм го писала аз нито нищо.Пък то било с правописни грешки.За една буква може ли да ставаме дребнави ooooh!
нещо не сме се разбрали май  Thinking никого не съм обвинявала нито искам да съм дребнава, просто ги видях и реших да обърна внимание следващия като го праща да се коригира  Peace така че недейте да сте толкова докачливи  Hug

# 251
 Щастлива мама, аз също щях да посоча правописните грешки. Това е прекрасна инициатива и аз я подкрепям, но би говорило много зле за грамотността ни, ако в Президентството пристигнат 60 000 писма с правописна грешка, не мислиш ли? Разбира се, че посланието е важно, но начинът по който е поднесено е показателен. Съгласна съм, че вината е в мамата, която го е съчинила, а не в теб, но това не прави грешките по-малко неприятни.  Peace

# 252
аз да се намеся с моя проблем  Mr. Green

коя беше яслата с име "Слънце" ?  newsm78
и какво е това за кандидастване по район по местоживеене?? аз искам да ми е по-удобно до работата, не до вкъщи...

и аз ще пратя писмото - честно - правописните грешки хич не ми направиха впечатление, но не защото съм неграмотна, ами заради яда, който ме заслепи, особено като изгледах клипа  #Cussing out

и така....

# 253
Не си мислете че искам да се заяждам,но в този миг просто наистина не се забелязват тия грешки.Като знаем че най голямата грешка е в държавата. #Cussing out
Трябва да се помогне,а не да се проверява за грешки.

# 254
Ох знам, че тези неща се случват лошото е , че в България няма добри специалисти които да посредничат при този процес.

Общи условия

Активация на акаунт