''Велико Търново и региона''

• 36 692
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
препоръчвам дамски фиънес клуб При Люсинамира се в Дом за услуги,в центъра,над енегрото.предлага се степ-аеробика,боди-шейпинг и пауърйога.атмосферата е страхотна,цените са достъпни,тренировките са по график,като има часове през деня и вечер в 17.30.аз ходих там цяла зима и страхотно се разнообразявах и разтоварвах Party
на нас днес ни вдигнаха колата Пловдивските тиквеници с паяка ooooh!първо рекоха,че сме спрели в зона на кръстовище,после,че сме били след знак,забраняващ престой и паркиране и накрая ми обясниха,че колата ми е с русенска регистрация,та да не се учудвам,че са ми я вдигнали без нарушение ooooh! #Cussing out #2gunfire
подадох жалба и ако не бяха толкова любезни и мили в деловодството на Общинска охрана,щеше кръв да се лее #Cussing out
като знам как в Търново под носа на Полицията има знак за автобусна спирка,забранителен знак за престой и паркиране и табела за паяк и там най-нагло спира кой ли не,направо изумявам Shocked
ето затова още не мога да спя,въпреки,че след всички негативни емоции имахме страхотни преживявания край една рекичка в подножието на Родопите и весела роднинска среща на вечеря Simple Smile
утре май ще ме оправи шопингтерапията-тук,в центъра на Пловдив има страхотни намаления по магазините и цените са като в кварталните магазинчета на Търново Crazy

# 226
  • Велико Търново
Добро утро Mr. Green

МОМИЧЕТА,ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА РД НА БОЖИ!ПОЖЕЛАВАМ СИ ЗА НЕЯ ДА МИ РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВА!НЕ УСЕТИХ КОГА МИНАХА ТРИ ГОДИНИ Blush

# 227
Сисе, да ти е жива и здрава малката, вече голяма госпожица!
нека има безоблачно детство, най-прекрасните родители и най-добрата сестричка  Hug

Симона, Надя, reme, и други ми се губят...то това, че не пиша, не значи че не ви следя всеки ден  Mr. Green

pepi111
,сега в събота се надявам за ретро в Дийп, ама....май няма да огрее..,  Confusedама ще видим...

някой може ли да помогне с отговор на Грозното Пате , защото скоро и аз ще бъда пред тази дилема. КОлко по-рано се подават молбите, че да не изпусна срока - става въпрос за Април 2010 Simple Smile или е рано да питам

ХУбав ден, мили мои, мама отива да си пие кафето на прохлада   bouquet

# 228
Хелоу  wavey
Честит рожден ден на Малката-голяма Божа.Искам да ти пожелая да си много здрава,щастлива и само късмет и хубави неща да се случват през твоето детство.Сиска и да им родиш на момите едно братче  Mr. Green
Полинита ние сме записани на ясла от април месец за догодина Април.И сме 122 молба  WhistlingТака че хич не ти е рано а напротив.

# 229
ехааа, Щастлива мама ....още днес отивам да питам....е като сте толкова голям номер, имате ли някакъв шанс?? вие за коя ясла се борите?
аз днес ще отида до Мечо Пух до Строителния - някакви отзиви за там?

# 230
честит рожден ден на Божа и от мен,само хубави неща и пожелавам и да бъде послушна кака да помага на мама  bouquet

# 231
Добро утро   bouquet
Поли, аз по-рано много исках да запиша малкия в "Мечо Пух", но сега въобще не съжалявам, че не стана. Имам приятелки, чиито дечица са там и като сравняваме,нашата "Слънце", е с по-добри условия. Аз  съм много доволна от персонала - директорката е много симпатична и лъчезарна жена, лелите са много мили с децата, храната е хубава, чисто и просторно е, а и ги извеждат навън ( площадката на " Мечо Пух" не се използва). Побързай да си подадеш документите, че наистина няма много места. За " Мечо Пух" също има голям наплив, но ми се струва попрехвалена ясла. Това са моите впечатления - дано и други се включат със съвети  Hug
Грозното пате, за тази година ли те интересува приема или за догодина?
Деси, съжалявам за това, което ви се е случило, но важното е ,че са преобладавали положителните емоции  Grinning
Tefterche, бих ти препоръчала фитнес клуба "Мания" в кв. Бузлуджа, но там аеробика няма.

Честит рожден ден на Божидара! Много радост и щастливо детство!!

# 232
Сисе, аз пак засякох твоите слънца-тати и Божа...този път на Марно Поле на замъка... Simple Smile
Да ти е жива и здрава,
винаги да помага,
по малко пакости на ден,
това е от мен....
А за мама Сиска добра,
много усмивки и топлина!

# 233
  • пяната на дните
Честит празник на Божидара! Шарено детство и желая
и всички хора, които среща - много да я обичат
!

А най - хубавия подарък вече го е получила...

# 234
  • Stuck in a moment
Честит Рожден Ден на Божидара !!!
Да е жива, здрава, усмихната и много послушна  bouquet!

Деси Енчева, този боди-шейпинг ми звучи интересно, какво представлява по-точно (оформяне на тялото е ясно де), но по-скоро като аеробика ли е,като фитнес ли е...?
Степ аеробика съм пробвала,обаче е мнооого натоварващо,поне за мен.
Аз май ще им намеря телефона да ги питам направо.

# 235
Честит Рожден Ден на Божидара! Пожелавам и много здраве, щастие и усмивки!

За яслите- подала съм молба в "Мечо Пух" и в "Слънце" за септември като предпочитам  "Слънце" . Тези дни говорих с двете директорки. В "Мечо Пух" още не е излязло класирането. В "Слънце" директорката каза да разчитам, че е приет и да и се обадя към 20.08, за да се уточним точно на коя дата през септември ще тръгне.

# 236
Честит Рожден Ден на Божидара !!!
Да е жива, здрава, усмихната и много послушна  bouquet!

Деси Енчева, този боди-шейпинг ми звучи интересно, какво представлява по-точно (оформяне на тялото е ясно де), но по-скоро като аеробика ли е,като фитнес ли е...?
Степ аеробика съм пробвала,обаче е мнооого натоварващо,поне за мен.
Аз май ще им намеря телефона да ги питам направо.
ами бодишейпингът се състои в упражнения както на земя в изправено положение,така и на постелка в легнало положение-има доста упражнения за коремни мускули,има и упражнения с гирички за ръце и като допълнително натоварване Peace
пауърйогата съдържа упражнения най-вече за стягане-крака,корем и дупе.има упражнения за дишане,концентрация и равновесие,релаксираш цялостно.аз започнах с йога,пробвах шейпинга,а когато усетих,че тялото ми е готово,започнах и степа.накрая започнах да редувам йога със степ,а съвсем накрая тренирах само степ,понеже можех да издържам на натоварването Wink

# 237
Грозното пате, за тази година ли те интересува приема или за догодина?
За тази.  Rolling Eyes

# 238
  • Велико Търново
Поли, тук сме си, ама като сме все по разходки все не остава време за компютъра. А пък и да не говорим, че нашия не е в моята стая и съвсем се усложняват нещата Simple Smile Ама днес каквото е дъждовно, предполагам, че и други момичета ще се включат.

За яслите и аз знам, че една година напред се записват децата, за по-сигурно. Имам лични (и ти хубави) впечатления за ясла "Слънце" и мисля догодина да дам Преслава там. Предполагам, че скоро ще подам и молба.

# 239
ехоооо здравейтеее   Hug  

ей,от този парк нямам време за форумчето ни / само ви прочетам,но не ми стига времето да пиша  Rolling Eyes /  

ами при нас нищо ново - ядем,растем,спинкаме и от време на време ядосваме мама с едни ревове и дранета / започна да прави номера "рев преди сън"   ooooh!  /

днес с това време само се въргаляме по леглата и сега детенце пак заспа ама след малко ще се събуди да яде  Crazy  голям гладник си отглеждам еййййй   Crazy   ако не му се даде на секундата в която е усетил глад настава един реееееееееввв и като му дам шишето така захапва все едно не е ял от 3дена  #Crazy  

и аз искам да си постегна шкембелаците ама нещо не виждам как ще тръгна на тренировки  newsm78  а вкъщи да правя упражнения все се каня ама засега нищо  Rolling Eyes

за яслите/ДГ - голям ужас ще е  ooooh!  ще се записваме година преди това  Tired  

ех,как щях да забравя - снощи мойто дете го бях оставила да се дондуркат с майка ми докато аз се облея и вечерям и след това влизам в стаята - малкия на плота ,майка сгъва прането и започнахме да си говорим ,обръщам се след 30сек и какво да видя - Валерчо спи на плота  #Crazy  направо ме разби / ей сега ще кача снимка в албумчето да го видите моя хубостник   Flutter  /

хайде чао засега   Hug  

Общи условия

Активация на акаунт