''Велико Търново и региона''

• 36 688
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
случката от статията е ужасна Sad незнам защо не я съобщиха по националните медии,а само по евроком и някои друг вестник Sad
дано този човек бъде наистина наказан,а не се потули случея,както много други Sad

# 211
Привет!

Пепи, не стъпвай при д-р Манолова. #2gunfire За първи път имам толкова ясно и категорично мнение за доктор и съм готова да го браня до дупка! Тя направи ОГРОМНИ поразии по лицето на най-добрата ми приятелка, лечението й беше абсолютно погрешно и последствията за нея бяха сериозни. Слава Богу, намерихме истински професионалист в Плевен (разбира се...то тук... Tired) и приятелката ми  се оправи. Нмяа да навлизам в детайли за грешното й лечение, ако искаш мога да ти разкажа на лични.

Статията и случката ...нямам думи. Колко още може да оскотее този народ? ooooh!

# 212
  • Велико Търново
hubavoto_f-4e, ще кажят - чух го и по Дарик, значи довечера и по новините. Ужасно нещо!

# 213
привет от Пловдив!
направихме си голямо пътешествие по женски до тук-аз,сестра ми и Лили с нашата кола!минахме през Шипка,а от там ни отбиха през Бузлуджа-да знаете,ако някой планира пътуване до Южна България Peace
първоначално се поядосах,но на Бузлуджа открихме страхотен хотел,в ресторанта на който обядвахме.поисках да останем една нощ,но сестра ми нямаше връхни дрехи и нямахме кеш,а там пък нямаха постерминал Thinkingиначе голяма красота и прохлада е в Балкана Grinning

# 214
Ей, тази статия ме потресе, но то и новините всяка вечер почти започват с нещо гадно...., да се чудиш как да се усмихнеш....Добре, че си имаме слънчица вкъщи да ни греят и да ни карат по-честичко да се усмихваме и да бъдем добри!
Dessy, аз нали съм си наполовина балканско-габравско чедо, та за Балкана-спор няма! Като си ходим там въздуха е друг...
Мамите за среща на Триъгълника, казвайте къде, няма да ни е зле, важното и децата да са добре! Simple Smile Аз с двете вървя комплект, но нямам претенциии. Даже тази вечер са напръскали за кърлежи под Стиви и бяхме на горната площадка(старата със скърцащите люлки), но на Ники и там й хареса, само дето вземаше от играчките на децата в пясъчника...следващия път трябва да вземем и нашите...)

# 215
Здравейте! Искам да попитам всички пишещи в тази тема дали случайно някой от вас се е включил в ново строителство в Зона В към фирма Метрон, тъй като тя излезе много некоректна / ръководи се от Цветомир Русев/. Ако има някой заинтересован може да ми пише на лични. Давам и линк към вестник Янтра днес. http://www.dnesbg.com/index.php?page=NewsDetailsPage&id=6371

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 20:41 от lucky77

# 216
Lucky77, съжалявам, ама ние сме в Триъгълника и добре, че инвеститора ни е приятел, а строителя е "Стима"....И въпреки това пак имаше много неща за доизкусуряване, които трябваше да платим от джоба си допълнително, но пък 800лв. си е направо обирджийство за нещо, което си влиза в цената....Стискам палци да успеете да се преборите и да получите Акт16, че се беше чуло, че започват проверки по всички нови кооперации без Акт 16 и ще санкционират инвеститорите, ако вътре има живущи, които съответно не плащат и данък, но нямат реално ток и вода.... newsm12

# 217
А, ето и едно кафенце и от мен...

# 218
Здравейте дами не съм влизала отдавна но в това хубаво време сме все навън с мъника.Аз съм за среща на триъгълника тоже  Wink, нищо че живея на Зоната, там парка си го харесвам, пък и нали преди живеех там слабост ми е квартала  Embarassed
Марта мерси за милите думи за Боби
Сисе честита ти щерка   bouquet
А за строителството май всички са некоректни - нашия блок е строен от Сиконко и е в гаранция още но въпреки всичко и след близо година чакане тази "велика"фирма отказа да плати ремонта по плочата, която капеше(блок на няма и 3 години), казаха съдете ни, но ние събрахме пари действахме сами защото ако се стигне до съд ще се точат с години нещата а на мен ще ми капе на главата
Май се отплеснах, хайде весел ден и приятни разходки, и за майките от парка в триъгълника аз съм със зелено Пуки и почти винаги ревящо бебе, което разнасям в кенгуру и си тикам празната количка  #2gunfire

# 219
  • Stuck in a moment
Привет!
Чудничко време е навън:)))),сигурно вече разхождате дечицата:)
Мерси за това весело кафенце:)
Има ли мами, коио ходят на фитнес или аеробика - от кой клуб сте доволни? Моето съкровище го родих със секцио и се чудя дали вече мога да почна да отделям време за аеробика  - опасно ли ще е натоварването?(а пък повече искам аеробика,понеже се доближава някак до танцуване, фитнеса ми е скучен)

# 220
Тефтече-моя син беше на 6-7 месеца,когато тръгнах на фитнес и за голямо учудване благодарение на тикането на количката,бях много по-физически издържлива от преди.
Мисля,ч като минат 5-6 месеца няма проблем за секциото.

# 221
  • Stuck in a moment
Камелия,
аз от количката също се справям сега с по-големи натоварвания, но ми се иска да си стегна стомаха, а пък точно нали тази област не е добре да се натоварва...Все още не се е прибрал напълно...да не говорим за стриите  Sad
Ще разуча аз въпроса с аеробиката...едно време ,но доста отдавна ходех в един клуб горе над пицария Ла Скала, но сега май ми е малко далечко. 

# 222
 Tefterche, и аз съм навита за аеробика, гимнастика или нещо подобно  Peace Даже май съм най-навита за йога, че хем стяга, хем действа отпускащо на психиката. Само че не знам нито кога, нито къде има. Принципно мястото не ми е от значение, нито времето (стига да не е след 19ч., че почваме процедурите с бебона - игра, гимнастика, баня, масаж и т.н.). Вече официално съм лятна ваканция (няма лекции, няма изпити), та мога да си разреша да се пошматкам повечко. Като разбереш нещо конкретно за дати и часове, свиркай  Peace

И последно да почерпя: днес голяяяямата ми дъщеря става на третинка от годинка  Party

# 223
Момичета,здравейте!
Можете ли да ми дадете някаква информация за прием в ДГ/ясли във Великот Търново или Горна Оряховица?

# 224
на 30 -тия ден след секциото бях в залата-стресирах леко инструкторката Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт