незнам защо не я съобщиха по националните медии,а само по евроком и някои друг вестник 
дано този човек бъде наистина наказан,а не се потули случея,както много други
За първи път имам толкова ясно и категорично мнение за доктор и съм готова да го браня до дупка! Тя направи ОГРОМНИ поразии по лицето на най-добрата ми приятелка, лечението й беше абсолютно погрешно и последствията за нея бяха сериозни. Слава Богу, намерихме истински професионалист в Плевен (разбира се...то тук...
) и приятелката ми се оправи. Нмяа да навлизам в детайли за грешното й лечение, ако искаш мога да ти разкажа на лични.

иначе голяма красота и прохлада е в Балкана
Аз с двете вървя комплект, но нямам претенциии. Даже тази вечер са напръскали за кърлежи под Стиви и бяхме на горната площадка(старата със скърцащите люлки), но на Ники и там й хареса, само дето вземаше от играчките на децата в пясъчника...следващия път трябва да вземем и нашите...) 
, нищо че живея на Зоната, там парка си го харесвам, пък и нали преди живеех там слабост ми е квартала 

Даже май съм най-навита за йога, че хем стяга, хем действа отпускащо на психиката. Само че не знам нито кога, нито къде има. Принципно мястото не ми е от значение, нито времето (стига да не е след 19ч., че почваме процедурите с бебона - игра, гимнастика, баня, масаж и т.н.). Вече официално съм лятна ваканция (няма лекции, няма изпити), та мога да си разреша да се пошматкам повечко. Като разбереш нещо конкретно за дати и часове, свиркай 

Препоръчани теми