И аз чета с голям интерес за лекарите защото съм решила да си сменям моята.Насочила съм се към Д-р Тишкова.Някой случайно да може да изкаже мнение за нея?
Толкоз от мен по тоя въпрос.
Харесва ми идеята, дано да мога в уречения ден и час. 
Дано все пак спасиш кърменето. Ако не успееш - както казва Поли - на бебчо му трябва спокойна и здрава мама.
, релактирах се и оттогава си кърмя, та досега, а надявам се и още дълго... Ако имаш нужда от съвет за възстановяване на кърменето, мога да ти помогна 
пък за по-нетърпеливите нали ви писах ,че сега на 16ти приемаме форумлийки
а между другото и ние бяхме в парка
/ - може при Бонева да отида
) Та докторката ми изписа и Бромокриптина и го почнах след още 1 ден размишления и сълзи, и още куп приказки от страна на родата, че така не съм полезна нито за себе си, нито за децата си...И може би нямаше да се реша да спирам кърменето, ако от гърдата ми не почна да излиза този път жълто-зелена, а по-късно и кафеникава течност.... Направих едно последно изцеждане, взех хапчето, и край....много ми е гадно, все още... Но Коки ми вдъхва надежда, защото си пропи човека адаптираното мляко и започна да приема шишето нормално....даже ми раздава усмивки докато пие....
Ианче в момента проблема ми е, че въпреки, че пия Бромокриптина, гърдите ми се пълнят и през нощта ставах леко да ги поизцедя, че ме болят... Та, да ви питам, вие цедихте ли се, като взимахте Бромокриптин? 
Ударете една разходка и заради мен, а пък ако видите един самотен татко из парка да разхожда бебок, това ще е нашия тати, който стоически издържа на всичко и ме подкрепя, за което съм много благодарна, разбира се!
и
за вас! 

Минете някой път с бебока, да се запознаем.
тя е като пуканка бяла, на мама мишлето. 

много чете,дори ми е давала свое медицинско списание,за да прочета публикация по мой проблем.не е педиатър
) Та докторката ми изписа и Бромокриптина и го почнах след още 1 ден размишления и сълзи, и още куп приказки от страна на родата, че така не съм полезна нито за себе си, нито за децата си...И може би нямаше да се реша да спирам кърменето, ако от гърдата ми не почна да излиза този път жълто-зелена, а по-късно и кафеникава течност.... Направих едно последно изцеждане, взех хапчето, и край....много ми е гадно, все още... Но Коки ми вдъхва надежда, защото си пропи човека адаптираното мляко и започна да приема шишето нормално....даже ми раздава усмивки докато пие....
Ианче в момента проблема ми е, че въпреки, че пия Бромокриптина, гърдите ми се пълнят и през нощта ставах леко да ги поизцедя, че ме болят... Та, да ви питам, вие цедихте ли се, като взимахте Бромокриптин?