Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 808
  • 440
  •   1
Отговори
# 150
Привет момичета,да се похваля че вече от седмица съм в отбора на непушачите и страшно много се гордея със себе си.Преди една вечер беше критично положението,бяхме на заведение,около мен всички пушеха и много ми се допуши,но издържах,и аз не знам как...истината е обаче,че бях на границата да запаля.Мисля,че известно време ще трябва да избягвам такива места.Хубавото е,че навих и моята колежка на работа да ги откаже и от 3 дни и тя не пуши,подкрепяме се взаимно.Успех на всички тук и никакво отказване,да не сте си помислили да пушите Naughty

# 151
Здравейте момичета !
И аз до скоро бях във вашия отбор(19.04-15.05) ,но от 3 дена отново пуша....!!! Но това до тук ...реших днес окончателно да спра да пуша!
Записвам се 17.05..... и да видим до кога!
А как мислите да се справите с нервите и стресовите ситуации? Това беше причината да ги почна отново....

# 152
Здравейте момичета !
И аз до скоро бях във вашия отбор(19.04-15.05) ,но от 3 дена отново пуша....!!! Но това до тук ...реших днес окончателно да спра да пуша!
Записвам се 17.05..... и да видим до кога!
А как мислите да се справите с нервите и стресовите ситуации? Това беше причината да ги почна отново....
Не мисля,че цигарите ще ти помогнот в стресови ситуации,нито пък са хапче за нерви...ти си постигнала голям успех,не си пушила почти месец,това значи че сега ще успееш да ги спреш за винаги,аз лично вярвам в това и съм с теб HugУспех и помни,че който иска нещо много силно,може да го направи!

# 153
През този месец беше ужасно.....бях много нервна и за всяко дребно нещо избухвах....Ама да си кажа честно то и периода е такъв - напрегнат.
Дано да успея Peace
Толкова е хубаво да не пушиш!!!

# 154
Как сте момичета. Аз тия дни нямам много време да пиша но ви чета редовно.  Hug Hug

# 155
Първо да се похваля, че успях да издържа повече от 24 часа без цигара...такъв рекорд мисля, че и като бременна не съм имала... Embarassed
Обаче снощи се изкуших...бяхме на заведение, наоколо всички пафкат сладко, сладко...и си купих цигари Embarassed. Казах си - по една-две, сутрин с кафето или вечер навън...не е като кутия на ден. Обаче и днес на работа се изкушавам - до тук са 4 Confused. Как да се справя с навика да пуша в определени ситуации? Вие как успявате, когато сте на заведение, например? То беше чудо снощи - поръчах какво ли не за ядене, само и само да има какво да дъвча, но се оказа, че толкова не мога да изям  ooooh!....и пак опрях до цигарките. Дайте идея за заместител.
Между другото - установих с огромна изненада, че при мен такова нещо като физическа зависимост не се забелязва - нищо, ама нищо подобно не усещам. За сметка на това, обаче, психическата много ме дърпа към навика...

# 156
Lib да ти кажа и при мен е психическа зависимост.....най - вече като остана сама без децата за пет минути и започва да ми се пуши.....преди така си взимах " моите 5 минути".
Когато ги спрях и после пак пропуших осъзнах ,че имам нужда да съм пристрастена към нещо!!!!Така се чувствам по спокойна ....когато знам че ще имам "моите 5 минути"....
Сега не пуша ...нямам време за любимите си занимания  и малко ми е трудно .
 Но знам , че ако много го искам ще успея . С всеки човек е така....... Успех на всички Peace

# 157
makami , разбирам те много добре, и аз така си взимам "5 минути" вечер, когато вече ги настаня по леглата и разпускам, а и през деня, ако искам просто да остана за малко насаме със себе си. Трудничко ще е явно...

# 158
Lib браво на тебе че си издържала толкова време но не е трябвало да палиш както и да е.Аз като съм на ресторант точно гледам пушачите не ям повече а ги гледам как се тровят и си мисля боже колко е хубаво че не пуша и те горките още не знаят колко е хубаво да не пушиш. Заместителят е в главата ти намери го и ще ти е по лесно. Според мен фразата СЛАДКО ПУШЕНЕ НЯМА.  Hug Hug
На Додуники, Викунчето, Нинч ще пропуша да знаете ако не се вкючите да ми драснете по някой ред Hug Hug

# 159
Здрасти на всички виждам че се справяте добре и аз запалих една цигара бях ме поканени на предбал .Всичко е супер само където всички пушат около мен и аз се поддадах вярно беше само една но ме е яд защото след като я запалих разбрах че не ми е сладко.Че е въпрос на нагласа сигурно мисля само затова че всички пушат,вместо да се забавлявам.Гаден навик не ми липсват но аз самата тайно си казва само една какво толкова и се започва всичко на ново.Трябва от раз и никога повече да не се пали.Успех на всички мисля че   love001се справяме много добре.

# 160
Аз вече 6-ти ден съм без цигари, но днес запалих и то не защото ми се пушеше. Момичета само при мен ли е така или и на някой друг се е случило. Имам ужасен запек откакто ги спирам. Днес си взех хапчета, че да отпушвам положението, че не се търпи. Като изпуших сутринта една с кафето и пак поне малко "потръгнаха" нещата. Към отказалите ги: До кога трае това? Мен ми е най-големия пролем именно това е момента, абсолютно съм решена да ги спра и за сега удържам фронта. Всичко е нагласа. Simple Smile

# 161
Пробвай с овесени ядки за закуска ,две три лъжици с малко прясно мляко и мед всяка сутрин Peace
Полезно и много ефективно.

# 162
Rennie и при мен е така. Сега гледам да пия повече течности. Пия докъм два литра че и повече вода на ден. Активия и пак не помага. Ама се надявам скоро да се оправя аз проблема си го имах и преди това. Взех си и майчин лист от аптеката имам сушени сини сливки, които накисвам във вода и овесени ядки. Заредена съм със всички неща за отпушване.

# 163

: Hug
На Додуники, Викунчето, Нинч ще пропуша да знаете ако не се вкючите да ми драснете по някой ред Hug Hug
Миме ти само посмей ...до Варна ще дойда да се разправям с теб  Party
Rennie аз не бях ходила до тоалетната 2 седмици , но вече нямам никакъв проблем  Peace

# 164
Аз пък си мислех,че като не пуша ще имам проблеми с WC-то,ама нямам никакви за сега.Вече 8 дена не пуша и съм много горда със себе си и даже казвам на всичките си приятели и познати,които чак не вярват...Момичета за редовно изхождане ви препоръчвам чаша топла вода с лъжица мед сутрин на гладно или още по-добре супена лъжица зехтин пак сутрин на гладно,ефекта е гарантиран PeaceДръжте се и никакво пушене Naughty

Общи условия

Активация на акаунт