Хайде да откажем цигарите завинаги!-2

• 20 803
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
  • Кьолн
Здравейте мили момичета! Аз съм върла пушачка, но много искам да ги откажа. Но съм страшно слабоволева Embarassed А и имам доста излишни килограми и не знам дали няма да стана още по-дебела. Ще ви чета редовно дано успея! Това ще бъде най-големият ми успех в живота. Но ще ви моля да ми отговорите с какво си залъгвахте навика да държите нещо в ръцете? Извинете ако вече сте писали ,но с тия бебчета нямах време да ви чета назад!

# 301
Много е просто!Пробвай първо да държиш цигарата без да я палиш!Само си я дръж.Ако не устискаш и я запалиш,значи ...не е навик да държиш нещо.Но,ако не я запалиш и те успокоява само това,че държиш нещо в ръцете си...дръж я,но не я пали!!!
Иначе ще помагаме с каквото можем-давай сега бъдещето ти е в твоите ръце!От теб зависи дали ще продължиш да пушиш или не!

# 302
  • Кьолн
dodyniki, благодаря ти за отговора! Ще се съветвам постоянно с вас. И особенно когато ми се пуши адски. Благодаря още веднъж!

# 303
mozila стискам ти палци. Добре си дошла при нас. Ние сме с тебе не го забравяй.

# 304
Добър вечер дами,някой да не си помисли,че днес няма да се отбия тук Wink,няма такова нещо,нали сме тук да се подкрепяме и да си говорим.Аз все по-рядко се сещам за цигара,а и мъжо се старае да не пуши около мен,че вдигам една гирултия ooooh!,но така ще е докато не ги откаже и той,няма да го оставя на мира,човек трябва да проявява воля понякога.Като се замисля какви страшни болести,катастрофи и какво ли не има около нас всеки ден,трагедии,а ние да не можем да се справим с едни миризливи хартийки,ами срамота е направо Naughty

# 305
  • София
Здравейте и от мен и аз като Мамамиши,все по рядко се сещам за цигари...не вярвах че ще го кажа  Grinning но е факт  Mr. Green

mozila ,ще успееш,ние ще помагаме!  Hug

# 306
Добро утро,хубав ден пожелавам на всички,че и много слънчев и без цигарен дим да е :peace:Mozila,дръж се,всички тук сме с теб и ще успееш със сигурност,трудното е първите няколко дни да устискаш,повтаряй си че можеш и така си решила и пиши редовно тук,това наистина помага Flutter

# 307
  • Кьолн
Добро утро момичета! за мен не е много добро. Издържах снощи без цигари и то защото влизах да ви чета като ми се припуши. Но тази сутрин с кафето не издържах EmbarassedЗапалих една. Но вече не. Много съм ви благодарна за подкрепата!

# 308
Добро утро момичета! за мен не е много добро. Издържах снощи без цигари и то защото влизах да ви чета като ми се припуши. Но тази сутрин с кафето не издържах EmbarassedЗапалих една. Но вече не. Много съм ви благодарна за подкрепата!
Браво,имаш все пак някакъв напредък,продължавай така и утре се помъчи да пиеш кафе без цигара,не е толкова трудно и ще усетиш вкуса на кафето по-добре.Просто трябва истински да повярваш,че можеш Peace

# 309
Аз пък се сбогувах с кафето именно защото го свързвах с цигарата.Докато още пушех спрях да пия кафе и установих,че пуша много по-малко.Сега изобщо не се и опитвам да пия кафе,защото ...казах-асоциирам го с цигара и за това.Нещо да кажа за електронните цигари.Свекър ми вчера си е купил-цял ден нея е пушил и снощи пуши,пуши от нея и накрая си запали обикновена...Каза,че задоволяването на никотиновият глад не е осъществено с нея...За това ви казах,че е бошлаф работа...Най-добре е никаква да не се пуши!

# 310
Ехх отдавна не съм ви писала - от срам, естествено.
Как се провалих и аз не е истина. Защо съм толкова слабохарактерна не знам, но чувството е ужасно.
Намалих ги, хубаво, но не това ми е целта.
Предстои следващият опит.

Hug за всички и много се радвам за всички, които са убили чудовището в себе си.

# 311
Lia срам тука няма. Не е казано, че като не съм пушила толкова време и няма пак да почна. Днеска се видях с една позната не била пушила една година и пак ги почнала.
Явно отърване няма.

# 312
така е, mimi_msm, но на мен хич не ми се иска да е така. В момента съм в процес на анализ, кога пуша, кога ми се припушва много, кое ме кара да си наруша обета и м... му защо изобщо ги пуша тези смотани цигари. 

# 313
Аз пък си мислех,че най-трудно ще ми бъде да пия кафе без цигари,а то се оказа че не ми е толкова голяма болка...пия си кафето и без цигари,но пък бях свикнала винаги след хранене да пуша и сега ми е най-кофти тогава,но устоявам и се радвам на волята си.На работата също повечето хора пушат,но това като че ли не ми пречи толкова,защото съм сама в канцеларията и откакто не пуша колегите взеха да не влизат с цигара при мен,за което съм им благодарна.Абе номера е да вярваш,че можеш и без цигари и го правиш заради себе си и с воля се получава Peace

# 314
  • София
Здравейте,аз също не съм се отказала от кафето,дори и без цигари!
Лиа,давай втори опит,ние сме с теб!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт