ГАЗ, МАС И ОЦЕТ

• 142 481
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Благодаря ви за информацията ще си купя газ но по това време се чудя дали ще мога да намеря свинска мас,Нали за такава мас става въпрос,и още един въпрос ако може след като се измие маската от косата мирише ли на газ после,

# 16
Това е много полезна маска за коса. От време уно знам за нея и преди години съм я правила - ефекта и е страхотен Simple Smile осата става по здрава, по красиви и жива.

# 17
Това е много полезна маска за коса. От време уно знам за нея и преди години съм я правила - ефекта и е страхотен Simple Smile осата става по здрава, по красиви и жива.

А на мазна коса как се отразява? Май ще трябва миене всеки ден известно време, препоръчайте ми шампоан подходящ за ежедневно миене на косата  bouquet

# 18
Знам, че маската е страхотна, но знам също колко трудно се измива и колко много мирише/правила съм я на дъщеря ми против въшки/, искам да попитам трябва ли толкова често да се прави за да има ефект да изглежда косата добре? Ако се прави примерно веднъж месечно или на два месеца, или ще е безсмислено?

# 19
Както казаха момичетата .. слагат по равни части от всичко ,може и капки газ може и 2с.л зависи кой както си реши  Peace
С нея можете да седите и 30 мин. и колкото можете да издържите - 3-4 часа , а кой както иска и може да си я правите 1-2 седмично най-добре 

Най-добре 2-3 часа, увити с найлон и кърпа. Hug
Газта я има и в Бриколаж и практикер , както и в железарийте
А газта не изсушава косата  Naughty ,а и придава блясък и лъскавина  Peace

# 20
Нали за такава мас става въпрос,и още един въпрос ако може след като се измие маската от косата мирише ли на газ после
Да за такава мас става дума ,а след като се измие косата НЕ мирише  Peace Mr. Green

А на мазна коса как се отразява? Май ще трябва миене всеки ден известно време, препоръчайте ми шампоан подходящ за ежедневно миене на косата  bouquet
Моята коса е мазна и ми се отразява много добре маската  Peace
надявам се да съм била полезна  bouquet

# 21
Благодаря, а измиването после?

# 22
a.stefi аз ползвам елсев - розовия или жълтия Peace и съм много доволна .. друго не слагам  Peace , а и се измива много добре косата от маската

# 23
Добре, не мирише ли това чудо Rolling Eyes
Аз помня,че като бяхме въшлясали и майка ми мажеше главата с газ след това като изсъхнеше косата ми пак мирише,а да не говорим да ме навали дъжда Sick
Много искам и аз да си я направя,но единствено това ме спира. Thinking

# 24
Добре, не мирише ли това чудо Rolling Eyes
Eми мирише... ConfusedАз затова не я правя.

# 25
В предочилищната ме мазаха с такава като имах въшки! Хихи. Преди години се заредих да си правя такава маска плюс едно мазило за коне  Laughing Обаче много трудно се отмива, много време ми отнема и малко понамирисва, затова се отказах. Иначе е супер за косата ама не е вълшебна. Не си заслужава услията според мен...

# 26
И аз имам покъртителни спомени от маската и въшките, когато бях в училище. След този период никога не съм се замисляла да си я правя, ще отключи дълбока травма Simple Smile
Иначе наистина много хора казват, че е ефективна, в което съм склонна да вярвам. Но за себе си си падам малко по-модернистично настроена към подхранването... Иначе бабините рецепти са си класика, но разни хранителни и нехранителни продукти по косата ми и след това миризма...  Sick

# 27
Бабините рецепти са класика,дааа Peace
Ама туй чудо много вони хора. NaughtyСпомням си и аз преди,като дете баба ме е мазала няколко пъти,ама газта задушава,едва не се натрових от миризмите тогава,така,че бъдете внимателни!
A ефекта наистина е добър...

# 28
Незнам,до колко ще ти помогне,но знам,че със сигурност въшки няма да хванеш!  Mr. Green
Майтапа настрана,но имах една позната,която си правеше същата маска,но слагаше в нея и бадемово масло....след 5-тата процедура,косата и стана лъскава и гладка,а и косопада и намаля.Аз съм я правила 3-4 пъти въпросната маска-наистина косата става страхотна...още повече ,че моята е много дълга и трябва да полагам много грижи за нея,това определено ми хареса! А и ще споделя още една изпитана от мен ...как да го нарека...всъщност името му е тинктура за "жива коса".Тя също е страхотна и дейвствително прави косата лъскава и "жива".
Рецептата:На пролет се бере коприва,заедно с корените /скубе се/Корените се измиват и се отрязват листата.Накълцвате корените само и  ги /не на много ситно/ и ги поставяте в бутилка,след,което ги заливате с 500-600 гр домашна 40 градусова ракия.На 300гр корени-600мл ракия.Така киснат 40-50 дни на тъмно.После без да прецеждате,направо от шишето с памучен тампон се напоява и се мажат корените на косата и по цялата и дължина,след измиване......
Няма страшно,няма да миришете на хоремак,защото ракията се изпарява бързо...,но ако все пак имате някакви съмнения...може да се намажете с балсам след това.Ефекта идва на втората седмица.А при всекидневно мазане /независимо дали сте мили и косата си-/-може да забележите разликата на 5-ия ден още!

# 29
А тази маска дали има положителен/доказан ефект против косопад?
вече 9 месеца се боря с косопад, пробвах всичко що има, сега се спрях само на маски и тинктура от коприва+репей. Чета, че някои от вас споменават, че става против косопд  newsm78 но мен си ме е страх да лепна газ на главата си, да не опада още повече.

dodyniki - а тази ракия не пречи ли на корените на косата. /където и да съм чела по нета пише да се внимава с алкохола за втриване в корените/

Общи условия

Активация на акаунт