Пролетни придобивки/11

• 51 095
  • 447
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  Купих си страхотно черно комплектче,сутиен и прашка и черни няколко чифта чорапки,много готини,но не мога да ви ги покажа,защото за мен са лични точно тези части от покупките ми.
  Иначе милото за да ми угоди ми купи 3 телефона за 3 дни,първите два не бях доволна от тях и вече последния ми хареса много и оставам с него.Снимах ги,но заедно и трите не можах,защото днес вече единия беше продаден.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12144478 продадохме белия,а самсунга ми е стария телефон,този с който бях до сега
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12169863 оставам със червения

Имам същото LG от около 6 месеца. Не искам да те разочаровам, но за мен този телефон се оказа ужасен. Толкова много го исках, а не можах да му се порадвам и 3 месеца, на 3 месец ми се пукна на едно място дисплея, сега вече има нова по-голяма черта, която тръгна от първата, а телефона го пазя - постоянно е в калъф. На всичкото отгоре понякога отказва да набира и трябва да го изключа и включа отново за да проработи. Приятелят ми имаше LG Shine, който подари на леля му, наскоро ми каза, че нейния дисплей бил напукан по същия начин. Надявам се при теб да не се получат тези проблеми, тъй като е много неприятно да си дал 600лв за телефон, който на 3 месеца вече не става за нищо.  Peace

# 107
Mаxi -Да, часовникът е същия както на снимката, само че жълт. Когато бях в БГ преди два месеца го видях в един магазин за 1160 лв и ми хареса, и от седмица обикалям тукашните магазини и хоп го намериххх.

за бижутата, искам да е нещо стилно и да са комплект, затова се спрях на тези, които ви показах от каталога на "Doroteum 2009", наистина са с диаманти, общо излиза към2000евро, а и вече имам един пръстен с диамант и затова се ориентирах към подобни бижута, ..., само да не са тенекийки, в крайна сметка трябват ми за бал. Затова попитах дали би могло да се намери нещо подобно, семпло в БГ за да видя когато идвам това лято.

mickey_82  - на мен ми е ясно, че в БГ цените на зап.евр.стоки са драстично завишени, и от тази тема също се убеждавам в това  Peace

panterka -роклята е супер, аа опред как изглежда?

# 108
Le Soleil,покупките ти са невероятни PeaceАко ти е възможно да споделиш от къде си закупила двете ризки.Благодаря предварително.

Едната риза е H&M, а другата Vero Moda. И двете не са купени от БГ. И аз чакам с нетърпение моментът, когато и тук ще ги има тези фирми  Wink

Така си и помислих. Колко пари даде за тях, ако не е тайна?

# 109
# 110
  • USA, Steak State
enamorada Имам същия телефон, но в черен цвят, купих го преди година още като беше излязъл... Понеже е първия телефон с тач скрийн на Бг пазара, доста се тачеше... Лично за мен е ужасно дървен.. след като ползвам Iphone 3G в Щатско...
Преди седмица като бях с него в Бг /ползвах Л Джи-то/ и ми беше малко трудно да му свикна.. иначе не ми е правил проблеми де... но определено ако мога да се върна назад не бих го купила  Peace

# 111

Така си и помислих. Колко пари даде за тях, ако не е тайна?

Тази на H&M е 19 евро, а другата 25 евро  Wink

panterka сандалите и чантата са много хубави, типично мой стил  Wink  Поздравления!

# 112
Да питам Флори,от къде си купи черната жилетка и за колко париички ?Много е готина ,да си я носиш с здраве.

# 113
Le Solieil suglasna съм с теб,че един камък с даден карат е по-скъп отколкото много малки равняващи се на същия карат.Също съм съгласна,че в София има магазини с много хубави бижута от много висок клас,но и цените им са нереално високи.Абсолютно същото качество и клас съм ги гледала в Италия,Англия и тук в САЩ на много по различни и нормални цени.
На мен идеята ми беше,че комплект бижута като този , които си е избрала Глиммен може да се намери и с други камъни, но пак с много добро качество.А за сумата от 2000 евро тя може да си купи нещо,което ще е с един камък,но наистина ще личи, че е диамант.
Разглеждала съм много бижута с диаманти,защото тук са много по достъпни и ако наистина не си наясно няма как да различиш малките камъни дали са диаманти или не.
Но в края на краищата избора си е на Глиммен...единствения ми съвет е ако иска такъв комплект с диаманти да си го купи от Виена ,защото в Бг ще е мнoгoооооо по-скъп.

# 114
Glimmen , ако не ме лъжат очите...цените на "диамантените" бижута от снимката се движат в порядъка 500-600 евро....Което лично на мен ми се струва сравнително ефтинко за толкова мн камъни по бижутата. На тази цена според мен няма как да са диаманти. А и да са  newsm78 в България едва ли ще намериш на по-ниска цена...За пример - мерих на Galdini едно мъъъъничко пръстенче с 10ина миниатюрни брилянтчета и беше 3 000 лв  Whistling Whistling Whistling  Ама хубавко беше де  hahaha hahaha hahaha
JaMbaLaQ, "еФтинко" се пише с "в" - еВтинко. Впрочем, на дребните брилянтчета цените са си такива, за справка- "Херцогинята" на Кърджалийска, където от няколко години се лансират бижутата на Роберто Браво, в които са вложени точно такива дребни брилянти, но изработката и дизайнът компенсират този недостатък, за да го превърнат в предимство-  изтънчени мозаечни фигури.
И...класните дами носят класни брилянти - тук вече можеш да прочетеш за карати, цветове, различни типове шлифовка. Та мисълта ми беше, че пръстенчето беше наистина само "хубавко", както си го определила, но не и прекрасно, великолепно, смайващо... Защо да се задоволяваме с "хубавки" неща ,за които само можем да си мечтаем  Wink, след като със същия успех можем да си помечтаем и за разкошните неща?! Пък то, нали знаеш, основното качество на мечтите е, че се сбъдват, ако действително ги мечтаеш. Ключът към бараката е "действително", което произхожда от действие, дейност, нали знаеш какво означава етимология- "в началото беше..."  Kissing Heart

# 115
Благодаря ви много моми4ета за мненията за LG-то,но толкова много го харесах,4е смятам него да си оставя,поради простата при4ина,4е другия Toshiba-та,е цял компютър и не мога да се справям с него,а и тези вси4ки програми които има няма да ги използвам сигорно никога,а моя приятел е със нокия 5800 и си свикна с него и не иска друг телефон.А белия vegas,е с толкова опростено меню,4е накрая реших да си оставя 4ервения.

# 116
Да питам Флори,от къде си купи черната жилетка и за колко париички ?Много е готина ,да си я носиш с здраве.
От Telly Weijll в Мола на Стамболийски. 30 лв. е.

# 117
Le Solieil suglasna съм с теб,че един камък с даден карат е по-скъп отколкото много малки равняващи се на същия карат.Също съм съгласна,че в София има магазини с много хубави бижута от много висок клас,но и цените им са нереално високи.Абсолютно същото качество и клас съм ги гледала в Италия,Англия и тук в САЩ на много по различни и нормални цени.
На мен идеята ми беше,че комплект бижута като този , които си е избрала Глиммен може да се намери и с други камъни, но пак с много добро качество.А за сумата от 2000 евро тя може да си купи нещо,което ще е с един камък,но наистина ще личи, че е диамант.
Разглеждала съм много бижута с диаманти,защото тук са много по достъпни и ако наистина не си наясно няма как да различиш малките камъни дали са диаманти или не.
Но в края на краищата избора си е на Глиммен...единствения ми съвет е ако иска такъв комплект с диаманти да си го купи от Виена ,защото в Бг ще е мнoгoооооо по-скъп.

Абсолютно съм съгласна!  Peace Глиммен, ако имате път към САЩ, Дубай или Индия, съветвам Ви да купите бижутата именно оттам! Качеството е страхотно, а цените са повече от поносими / в сравнение с тези в Европа/. Успех!

# 118
  • USA, Steak State

за Mother's day

# 119
 Peace
да за Мутертаг, всичко добро   bouquet  супер колие Мелиса thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт