Нудистки плаж около София?

• 106 649
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
Идеята е страхотна!!! Остава да я реализираме, наистина нудистите имаме нужда от такова нещо. И не само за басейн, скоро ще се покажат първите пролетни топли лъчи и наистина трябва да си спретнем нещо около София. Най -малкото не може всяка събота и неделя да ходим на морето за да се наслаждаваме на слънцето и живота. Помислете на тази тема  Thinking и да си направим едно събиране на Железница ( примерно ).     

# 61
  • София
 Пролетта дойде, с нея се появиха и първите топли слънчеви лъчи. Не е далече средата на месец април - старта на новия плажен сезон! Можем да поставим началото на сезон 2010г на плажа в Железница с един обеден пикник! Желаещите нека пишат тук.

# 62
Ами хайде де ! Доколкото се познавам , ще спретна освен мен и жена ми , още поне две двойки . Имате ли приблизителна идея колко пари изкарват хората от такива начинания ? Един жокер - много Simple Smile))) .
Наистина е жалко да няма къде легално да се изпечеш без разлика и повечето хора да хихикат при вида на гол човек .
За мен е по - смешно да и свалиш гащите и тя пак да е с гащи .
Да не говорим за свободата и т.н. клишета за нудизма . Идеология на практика няма , аз поне за 15 години не забелязах . В контекста има само три актуални думи - комплекси , задръжки и освободеността от тях . Винаги ми е било смешно да се гради цяла идеология за нещо толкова елементарно и естествено . Все едно да създам идеология как да си разрежа динята - на резени или на филии Simple Smile. Както си искам , май ?
Дайте някоя снимка на тоя плаж , и мръсна ли е водата ?

# 63
Не мога да помогна с идеи,а се включвам за да напиша впечатления. Аз откакто се помня, съм по монокини на плажа. Разлика нямам отскоро ,защото банските който ползвам са такива.Не се отпечатват на тялото.Но друго исках да пиша  Party Живея във Виена и тук в самия град има километри плажни ивици само за нудисти. Дори съм виждала,как хора с ролери или колелета,като влизат в тази зона,просто се събличат голи и продължават.На никой не му прави впечатление. Това си е напълно естествено. Б България ходих по къмпинги с нудистки плажове,но в последните години всичко се е комерсиализирало и е  Sick За съжаление.

# 64
 Хайде , лятото идва Simple Smile)) .

# 65
Доколото съм виждала, плажът в село Варвара е много харесван от нудистите, както и плажът в Синеморец, този с високия бряг, до устието на река Велека, още като влезнеш в Синеморец, отляво.
Иначе защо не си ходите някъде на закътано сред природата, защо ви е на Витоша, там е толкова мръсно вече. Друг е въпросът, ако го правите за да ви гледат другите хора, тогава вече ви е важно да се бутате сред  други.

# 66
Здравейте, и аз много бих се радвала на такъв плаж около София, но да има басейн с чиста вода Simple Smile Аз не обичам особено да се пека, но с удоволствие бих поплувала без неприятните бански... Бих била благодарна, ако ми напишете дали съществува нудистки басейн наблизо.

# 67
Нещо се изгубиха посетителите във форума. Смятам този уикенд да направя един плаж. Та някой да каже как по-точно се стига до това място в планината Плана? Някъде из нета намерих, че се тръгва от автогара Гео Милев с автобус 3 и се слиза на ханче "Двата шопа". А после накъде? Благодаря предварително.

# 68
И аз съм навит за този уикенд и не ми се ходи сам.

# 69
Поляните покрай реката над Железница са идеалното място за плаж,включително и нудистки,в околностите на София-вирове,дебели сенки,слънчеви места за любителите на загара.И,разбира се бутилка бира в реката.Хубаво ли е времето,не пропускам да отида там и да хвърля дрехите.А вече няколко пъти,съвсем в духа на натуризма,се мятам гол на колелото и през гората слизам до Симеоново.

# 70
  • София
Сега е зима много хора си мечтаят за топлото и слънчево лято! Някой живеят със спомените от изминалото лято, други с планове за идващото!
Лично ние живеем и с двата - незабравимите спомени и новите идеи за бъдещите топли дни.
Мисля, че тук е подходящото място да предоставим с моята приятелка на нудистката аудитория в сайта една наша идея, че дори и оферта за предстоящия летен сезон на 2012г. Като заклети нудисти търсещи разнообразието, спокойствието и откриването на нови места за нудистки плажове и почивка, сме се спрели на едно много интересно, красиво и екзотично място - остров Крит и по специално нудисткия курорт Вритомартис. Бихме се радвали да споделим това пътуване и почивка с подходящи двойки или семейства нудисти. Според нас винаги е по-приятно посещението на подобни места (особено в чужбина) да бъде с повече приятели и съмишленици - казано просто -яка група. Готови сме да обсъждаме, даваме информация и приемаме конкретни предложения с наистина сериозни хора, знаещи добре за какво става на въпрос!

# 71
Аз искам да знам къде е този нудиски плаж? Железница или София, от къде се тръгва, дали е вече общо приет този плаж или маршрут?

# 72
В Железница е, но не знам къде. Имам приятели, които ни викат от 100 години, ама нещо не се наканваме (не сме нудисти, най-много горнище да сваля)

# 73
Имало нудиска тема и аз съм я пропуснала. Ние с мъжа ми също сме привърженици. Много обичам да плувам гола. Супер е. Жалкото е, че няма къде. Ако се съблечеш на плажа, те гледат като невиждали и те сочат с пръст. А да не говорим и за коментарите. За повечето хора това е нещо срамнно и ужасно. Още повече, че го насаждат и на децата като им казват, че тялото е срамнно. А за мен нищо в човек не може да бъде срамнно. Коментират възрастните нудисти и телата им, а все пак не сме на ревю и не сме се съблекли с идеята да ни гледат другите. Аз в повечето случаи изобщо не забелязвам кой е около мен и как изглежда тялото му. Та ще следя дали има хубави местенца далеч от хорската суета.

# 74
  • София
Имало нудиска тема и аз съм я пропуснала. Ние с мъжа ми също сме привърженици. Много обичам да плувам гола. Супер е. Жалкото е, че няма къде. Ако се съблечеш на плажа, те гледат като невиждали и те сочат с пръст. А да не говорим и за коментарите. За повечето хора това е нещо срамнно и ужасно. Още повече, че го насаждат и на децата като им казват, че тялото е срамнно. А за мен нищо в човек не може да бъде срамнно. Коментират възрастните нудисти и телата им, а все пак не сме на ревю и не сме се съблекли с идеята да ни гледат другите. Аз в повечето случаи изобщо не забелязвам кой е около мен и как изглежда тялото му. Та ще следя дали има хубави местенца далеч от хорската суета.
    Края на годината е, предстоят Коледни и Новогодишни празници! Като за миг ще се извърти този месец и ще започне новата 2013 година. Вече няколко години подред на 6 януари Йорданов ден по традиция правим едно нудистко къпане на Минералните гьолчета край Железница. Кръст няма кой да хвърля и да вади, но емоцията си заслужава! Ако има ентусиасти и желаещи за тази екстремна баня са добре дошли. Ееее.... после следва едно затопляне в селската баня с ракиика и винце.

Общи условия

Активация на акаунт