Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря дозатор за сапун за вграждане?
Какви са някои идеи за декориране на кухня след премахване на великденската украса?
Къде мога да намеря плоскости, които приличат на чам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря дозатор за сапун за вграждане?
-
Какви са някои идеи за декориране на кухня след премахване на великденската украса?
-
Къде мога да намеря плоскости, които приличат на чам?
-
Как да се справя с водопровода и канализацията на мивката, ако изнеса кухнята на балкона?
-
Как мога да почистя молив от кухненски плотот?
Благодаря , благодаря на всички за милите думи. И аз се надявам по-скоро да се преместим там (само да стане готова и детската), че вече .......цяла година стана с този прословут ремонт. Като сложим и детската и махнем найлоните от другите стаи и там ще ви показвам

Ако не ти е проблем смени и мивката, така и така ще сменяш плота, има не особено скъпи полимерни на Фат. Тука доста хора ги плюха, аз имам, е не е красива като гранитните на Тека, обаче съм доволна.
Тази която си харесах е около 900 лева.
Ама мъжът ми рече и отсече: то кой ще ти мие чинии
! Плочките са много красиви и добре се е вързало всичко.
...
!
, честито!