Кухни - 23та тема

• 42 856
  • 317
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте отново и от мен.Най-накрая след 3 месеца мъки и нашата кухня е сглобена. newsm81
Още не е в окончателен вид,но все пак я качвам ако някой иска да я види.До няколко дни ще кача и останалите неща,които още не са сложени. (Не  знам как да я снимам цялата на една снимка. Embarassed)

http://www.victoria1982.snimka.bg/album.php?album_id=377984

Много стилна кухня, браво! Скеф бих седнала да пия едно кафенце на плота  Heart Eyes Със здраве да си я ползвате!

Благодаря. Hug

# 76
  • Русе
victoria1982,определено е много стилна!Браво!  bouquet

# 77
Виктория, наистина кухнята е уникална. А дали лесно ще се поддържа черния цвят newsm78

# 78
Страхотна кухнечка,Вики!Струвало си е чакането,нали!Не се бях досетила за тази комбинация.Много добре изглежда,а от какъв материал е и колко ви излезе парички? Grinning

# 79
victoria1982, браво за смелостта ,този цвят трудничко се поддържа .
Много елегантна кухня Peace.

# 80
Страхотна кухнечка,Вики!Струвало си е чакането,нали!Не се бях досетила за тази комбинация.Много добре изглежда,а от какъв материал е и колко ви излезе парички? Grinning

Определено за мен си заслужаваше чакането.Материала е MDF,а боята е автомобилна сивата е на Toyota а черната е Nissan.По черното остават доста пръсти и следи,но лесно и бързо се забърсва засега а и чакам да ми донесат някаква восъчна кърпа която им придавала блясък и запазвала боята.Цялата кухня с уредите излезна 14000лв.

Пс Да се похваля вчера пробвах фурната и за 10 мин направих 3 пици включително със загряването на фурната.Поне тя със сигурност ще си избие парите от сметките за ток.Старата 10-15 мин й трябваха само да загрее.   newsm44

# 81
Вики, каква марка  е фурната?

# 82
Вики, каква марка  е фурната?

Gorenje от серията  Ora-Ito. Peace

# 83
Виктория и аз се присъединявам към мнението на другите, кухнята е станала много стилна наистина си е заслужавало чакането. С здраве да си я ползваш. И на мен много ми допадаше черното за кухня, но нашия майстор само като видя малката ми помощница и ми каза да си избера друг цвят, защото много оставали пръстчетата по черното и си личало.

# 84
Хайде и тук запис.момичета поздравления!!!много оригинални решения!!  bouquetхаиде и аз да се похваля и да търся помощ:(
ето част и от нашата нова  кухня, без миялната и хладилникаhttp://picasaweb.google.bg/gergana.leonova/FlatPics?authkey=Gv1s … 36763580807123250 сега имам сериозен проблем-къде да сложа контакти в кухнята-имам предвид такива за миксера, за ел.кана или ...първоначално бях видяла контакти за вграждане в плота, които са на някакъв интересен принцип и се измъкват от плота-включваш там каквото ти е нужно и прибираш пак в плота, но ...не успях да намеря фирма която да предлага такова чудо..някой ако е виждал-моля, нека да сподели...защото иначе ще се налага да се извеждат контакти по плочките, след като те вече са залепени и не го виждам да стане... newsm78

# 85
Бях гледала такъв разклонител вграден в плота на някакво изложение преди година, спомням си че струваше доста пари, май беше на Блум, но изобщо не съм сигурна, защо не попиташ фирмата, която ти е слагала кухнята

# 86
  • Бургас
arabela82 поздравления    bouquet

# 87
ето я и нашата малка кухня

# 88
Много красиво се е получило у Вас arabela82!

# 89
  • Балчик
arabela82, много хубава е станала кухнята ти. Но интересно кой е този идиот проектант, който не е предвидил и един контакт в кухнята.  ooooh! Аз щях да вдигна як скандал  #2gunfire. Всъщност аз си сметнах предварително колко и къде точно контакти ми трябват и особено внимателно следях за изпълнението. Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт