Кухни - 23та тема

• 42 865
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
  • Балчик
ето я и нашата малка кухня

Кухнята може ид а е много хубава, но след като си и сложил парола как смяташ, че ще я видим?

# 91
victoria1982-много ми допадна черното в кухнята ти,макар че аз не бих си сложила-заради почистването Tired пусти мързел.Да ти е честита!!! Hug
Я сподели от къде са тези страхотни бар-столове? newsm78

arabela82-честито  Hug много е стилна кухничката Peace
А що се отнася до контактите -по проект имаше тук-там и аз отделно исках два пъти повече Grinning така че контактите ми са преди шпакловката Peace

Обадиха ми се че тази седмица започват да ми монтират куФнята Praynig.....нямам търпениеее Twisted Evil

# 92
arabela82, много хубава е станала кухнята ти. Но интересно кой е този идиот проектант, който не е предвидил и един контакт в кухнята.  ooooh! Аз щях да вдигна як скандал  #2gunfire. Всъщност аз си сметнах предварително колко и къде точно контакти ми трябват и особено внимателно следях за изпълнението. Laughing 
Благодаря ви  Джемма, dimitroff_d ,kalinikol,gicka,papi6 .така като гледате тези 3 квадрата кухня, така умножете по 5 проблемите, с които се сблъскахме.то не бяха неточни размери, то не беше окачване за гипсокартон,с незнам си какви лайсни, то не беше покриване на тези лайсни с друг гипсокартон, то не бяха поръчване на нови врати за шкафовете, след като първите се намокриха от протекла тръба...пълен ужас.та  кухнята ни я прави семеен приятел, за да ни излезе уж по-евтино!!! ooooh!.май ще се окаже че ще разбиваме тези плочки, Cry за да сложим контактите, трябват ми поне 6.та моят съвет е :използвайте фирма за проект и изпълнение на кухнята ви, защото по-евтиното може да ви излезе много соленоооо...и да ви коства много нерви и... едно приятелство...
 #Cussing out

# 93
  • София
arabela82, кухнята ти е просто прекрасна!!!!!

# 94
здравейте  Mr. Green отдавна следя темата  Crazy довършваме проекта и почваме скоро  Whistling надявам се, имам следното въпросче, да ми препоръчата магазин за осветителни тела с по голям избор и по точно тъся от квадратните луничке за окачения таван  Crazy но ще ми трябват и висящи за кухненската маса  baby_neutral

# 95
arabela страхотна кухня,със здраве да си я ползваш  bouquet

# 96
  • Countryside
Арабела, супер е кухнята и най-много ми харесва поставката за вина под плота, страхотна идея. Аз не се осмелих да направя бяла кухня, сега като гледах твоята взех да съжалявам малко, но ти си се справила блестящо.  Hug

# 97
victoria1982-много ми допадна черното в кухнята ти,макар че аз не бих си сложила-заради почистването Tired пусти мързел.Да ти е честита!!! Hug
Я сподели от къде са тези страхотни бар-столове? newsm78

arabela82-честито  Hug много е стилна кухничката Peace
А що се отнася до контактите -по проект имаше тук-там и аз отделно исках два пъти повече Grinning така че контактите ми са преди шпакловката Peace

Обадиха ми се че тази седмица започват да ми монтират куФнята Praynig.....нямам търпениеее Twisted Evil

Учудващо,но след много обикаляне и търсене на идеалните столове ги намерих случайно в Praktiker където въобще не съм очаквала.

# 98
victoria1982  - Hug

# 99
Момичета, извинявам се, че е малко встрани от темата, но не знаех къде да си задам въпроса. Тъй като си правехме сами кухнята и когато ни донесоха плотовете, всичките бяха отбелязани на от към лицевата страна с молив. Някой знае ли как мога да изчистя този молив, тъй като пробвах с обикновена вода, но не става  newsm78

# 100
Момичета, извинявам се, че е малко встрани от темата, но не знаех къде да си задам въпроса. Тъй като си правехме сами кухнята и когато ни донесоха плотовете, всичките бяха отбелязани на от към лицевата страна с молив. Някой знае ли как мога да изчистя този молив, тъй като пробвах с обикновена вода, но не става  newsm78

Пробвай с гъбичката на Сано Peace

# 101

Аз ги чистих с MEGLIO. Нищо има няма  Peace

# 102
  • Countryside
Аз изчистих с гъба и веро, ама си беше обикновен молив. Този какъв е? Ако е химически трябва да стане с обезмаслител.

# 103
Аз изчистих с гъба и веро, ама си беше обикновен молив. Този какъв е? Ако е химически трябва да стане с обезмаслител.
Обикновен е, но е много наситен. Пробвах с гъба и веро, но не успях.

# 104
Ще стане с обикновена гумичка за моливи-Кохинор нпр

Общи условия

Активация на акаунт