Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря дозатор за сапун за вграждане?
Какви са някои идеи за декориране на кухня след премахване на великденската украса?
Къде мога да намеря плоскости, които приличат на чам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря дозатор за сапун за вграждане?
-
Какви са някои идеи за декориране на кухня след премахване на великденската украса?
-
Къде мога да намеря плоскости, които приличат на чам?
-
Как да се справя с водопровода и канализацията на мивката, ако изнеса кухнята на балкона?
-
Как мога да почистя молив от кухненски плотот?

така че контактите ми са преди шпакловката
.....нямам търпениеее
Аз щях да вдигна як скандал
. Всъщност аз си сметнах предварително колко и къде точно контакти ми трябват и особено внимателно следях за изпълнението.
за да сложим контактите, трябват ми поне 6.та моят съвет е :използвайте фирма за проект и изпълнение на кухнята ви, защото по-евтиното може да ви излезе много соленоооо...и да ви коства много нерви и... едно приятелство...
довършваме проекта и почваме скоро
надявам се, имам следното въпросче, да ми препоръчата магазин за осветителни тела с по голям избор и по точно тъся от квадратните луничке за окачения таван