Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 34.

• 16 974
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas
Рали smile3518 smile3518 бъди силна
didi_168 и аз имам този проблем.Изпрати ми моляте кръвните си изследвания,ще се насоча.Няма страшно пиши ми.

# 76
Rali!  Hug каквото и да напиша ще бъде малко. Такава болка лесно не минава. Кураж, мила. Hug

# 77
Кураж и от мен, мила Рали.  Hug Никой не заслужава такова нещо.
Моля се да няма повече ангелчета в тази хубава темичка и съвсем скоро да се похвалиш отново  Praynig.

# 78
  • Ах, морето
Рали, и аз много съжалявам за загубата ти. Наистина не знам какво да ти кажа, защото каквото и да кажа няма да е достатъчно. Стискам палци скоро отново да усетиш живота в себе си!  Hug

# 79
Рали, моите искрени съболезнования.
и знай, че винаги има друг шанс.

Момичета може да запишете още едно ангелче- моята малка кукла, която завинаги ще си остане 24г.с. smile3518Пожелавам на всички здрави и сладки бебенца през август и много късмет.
p.s.не бих искала да ви обременявам с подробности,благодаря за всички хубави неща,които споделяхте -чувствах се добре във вашата компания

# 80
УЖАС!! Още една трагедия сред нас! Много се моля за Рали да се възстанови възможно най-бързо за следващия опит, който съм сигурн а, че ще бъде успешен!!  Praynig  Praynig

Хванах края на предаването на Гала, където говореха за момичето, починало в следствие на ужасна инфекция на матката след раждане в болницата на Мазнейкова!! Показаха снимка на матката след като са я извадили! Малеееее, ужас! Как е могло да се стигне то този край и как никой не обяснява логически на съпруга й как се е стигнало до там???  ooooh! Как може момиче на 26 години, здраво и право да почине просто ей така от нечия немърливост, за каквато очевидно става дума?!! Sad А уж са специалисти!! Все пак става дума не за коя да е болница, а за името Мазнейкови!!! УЖАС!!! Моля се лекарите, които сме избрали (или не сме избрали) да си знаят работата! Само за това се моля всеки ден!!  Praynig  Praynig  Praynig

Hug

# 81
Здравейте, сега влизам и прочетох за лошата вест при нас. Не знам какво да кажа мила Рали, много, много съжалявам.  Кураж на теб и хората, които те обичат.

# 82
Ето тук има дълга тема за този случай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=386354.0

# 83
И аз гледах предаването на Гала и направо съм шокирана.Не бях чула за случая и сега ми се напълниха очите.Това е жестоко...
 Аз май се разболях и след малко ще ходя на лекар.Спрях да си пия витамините и явно ми отслабна имунната система.Почвам ги пак и няма спирам до края.Има ли хремави бременлиики?

# 84
И аз гледах предаването на Гала, но не отначало и не разбрах с точност случая...сега обаче прочетох и съм направо потресена....уж такава известна лекарка Sick Все повече се убеждавам, че прехвалените лекари не са чак толкова добри Peace
Отиваш да дариш живот, а загубваш собствения си Cry

# 85
оф , и аз бях с цифки ... добре че затихват , и с кашлица от която направо се изпусках ама минава де.
За хремата слагах RHINOMER , морска вода с минерали и витамини , морска сол загрята в една сърпичка и на челото м/у веждите за 2 дена и ми просветна.
За кашлицата липа , лайка , мащерка квото имах и 3-те в коктеил също инхалаций и чаиче с мед , а  идна гадост с кромид и мед ама помага Peace

# 86
Това е БГ тук всичко може....и за по малко съм загубла близка така че не ме очудва.Такива неща има навсякъде.Жалко за момичето младо здраво а и детенцето си не е успяла да види да гушне.За роднините и също е много тежко не се и съмнявам.Освен да замълча и да си помисля колко много съжалявам да чуя подобно нещо друго и да искам не бих могла да направя  Cry

# 87
  • Кърджали
Рали, каквото и да кажа, ще е малко. Дано живота скоро ти дари щастието да бъдеш родител. Бъди силна.
Иначе за да се отчета. Вчера бях на преглед, малкото ни богатство се развива добре. И тъй като миналия път, когато правехме и феталната морфология мъничето не даде да го снимат, навих лекаря сега и си имам диск с три клипчета. И така снощи официално запознах таткото с бъдещата му щерка.
Снощи за първи път видях как корема ми си променя формата. Не знам как се беше настанило мъничето, но както се бях излегнала ставам и гледам смаяно корема си. Около пъпа се беше получила ясно изпъквне, все едно някаква трапецовидна фигура. Беше ми чак странно да видя това.
И напълно отрязаха мераците ми да пътувам по време на баловете. Мъжо ма племеници абитуриенти. Обаче аз ще си седя в къщи, докато всички останали пътуват. Просто той реши, че няма да поеме риска да пътувам толкова много и то с микробус... Нищо, че лекаря беше казал, че дори и да не е най - препоръчителното нещо, все пак мога да го направя. И така тайфата ще празнува а моя милост ще си е сама в къщи.А как обичам да пътувам...Но този път ща не ща ще се съобразя, че и мен леко ме е страх да не стане беля ..Това са три дена нон стоп пътувания от град на град...  

# 88
Здравейте, момичета!
Много отдавна не съм се включвала и писала, но пътувахме напред-назад и нямаше как.
Ние с бебка сме добре, надявам се всичко и при вас да е ОК.
Сега отвам да чета многото пропуснати теми.

Cry сега прочетох за Рали. Много се надявам да няма повече ангелчета в темата ни! Дано всичко върви нормално и да родим в 9 месец живи и здрави бебенца!  Praynig

Относно непрекъснатите болнични - НЕ се отразяват на размера на майчинството. За размера се изчислява дохода на майката за 12 месеца назад отпреди започване на първия болничен. В конкретния случай - до януари 2009г.

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 12:58 от Boiana_P

# 89
Рали, съжалявам за кошмара и ужаса, който си преживяла. Дано съдбата ти поднесе оттук нататък красиви мигове, за да намали болката ти ...  bouquet

За този случай, доколкото си спомням се оказа, че жената е имала някаква хемолагична треска или нещо такова, която е била причината за сепсиса, и къдет е да е родила верятно е щяло да се стигне до такъв изход ... Не съм много сигурна, това беше последното, което прочетох ...

Общи условия

Активация на акаунт