НОЕМВРИйчета добри, чакат вече летните игри

• 10 565
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
За шоколада-стана малко редичъки се чудя дали да не го сгъстя с малко пшенично нишесте.Но разбира се няма да остане.
Правих го по тази рецепта:

Течен шоколад

ПРОДУКТИ:
250 г вода
400 г захар
125 г (1 пакетче) масло
250 г сухо мляко
5 с. л. какао
2 пакетчета ванилия

ПРИГОТВЯНЕ:
Котлонът се загрява на 1. Водата се затопля, добавя се захарта. Бърка се, докато захарта се разтопи, след което се прибавя маслото. Щом и то се стопи, всичко се сваля от котлона и с миксер се разбъркват първо сухото мляко, а след него какаото и ванилията.

# 211
да не говорим ,че дясното му око продължава да се криви (веднага давам пример http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12155177 )и не знам какво да го правя..
Много неприятно с това оче така  Rolling Eyes и на други снимки го забелязах (сори, но си позволих да ги разгледам  Embarassed ). Питали ли сте доктор? Какво са ви обяснили?
П.П: може и да си разказвала, но не си спомням  newsm78 Embarassed

Ами Ели педиатърката каза, че било нормално, слаби им били мускулите на очите, да не съм се притеснявала, оправяло се с времето. а на друг лекар не сме ходили.. странното е, че той е не е постоянно така, само казато го снимам отблизо и си го върти навътре. ох, не знам...  newsm78
В сряда пак сме на консултация и ще я питам дали да не идем на очен лекар. абе важното е че вижда (в това съм 100% сигурна, проверявала съм го  hahaha ) Дано се оправи с времето...  Praynig

# 212
Благодаря ви за отговорите за импланта... то като смятам, едно излиза, заедно с пътни и други...
Ще си го правя тук явно, дано не се налага...

Ето още бебешка музичка -

http://infinity1305.multiply.com/music

3 албума...

# 213
  • Варна
Здравейте, ние имахме малко безсънна нощ  smile3507 Не знам какво й стана на Габи, 3 пъти се буди да яде...ама стабилно, по около 150 мл...сигурно на кърмещите мами ще ви се сторя смешна с тез мижави 3 пъти  Laughing, ама нали не сме свикнали  Mr. Green и си е гадничко...мисля че го направи напук, защото снощи имахме гости и не я поканихме при нас на масата, а я сложихме да спи  hahaha Добре че изчака да си тръгнат хората преди да почне да си прави номерцата...

А като сме зачекнали темата за имената, да ви пусна едно линкче...тая тема ми е първенец в класацията за най идиотски теми във форума  Joy Have fun, който не я знае http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=330431.msg8589831;topicseen#msg8589831

А между другото от списъка момичето, което се казва Салфетка е набор 90...горката

# 214
здравейте мами  Hug
Ние и днес имахме натоварен ден с много пътуване сколата, добре че Мони спи, но единствения ми проблем е че в тая жега много се поти миличкия, а нито климатик смея да пусна, нито да птворя прозорец, та по този повод на някоя от вас налагало ли се е да пътувате с кола по жегите и какво правите по въпроса? Rolling Eyes
Колкото до кърменето-от двете гърди се кърмим отдавна на всяко ядене, ние сме заместили само едно ядене с пюре-зеленчук, и след него паузата е някъде 3 3и30 часа зависи от Мони. Иначе най-голямата пауза е естествено нощната 7 часа. И да-в столчето за хранене си ядем пюрето  Hug

Честито и на всички празнуващи днес  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 14:55 от mimeto_mss

# 215
  • На топло...
Честити месечинки  bouquet!

И ние сме от празнуващите - днес нашият татко достига моята възраст!

Да ми е жив, здрав и ха дано по-мъдър Laughing...
Разбира се още вечно влюбен и много щастлив  bouquet...
А че е обичан безкрайно е ясно Heart Eyes...

# 216
  • Sofia
nanunana -честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав  bouquet
mimeto_mss - и нашата кола е с климатроник и си го пускаме без проблем, естествено да не е много студена струята.Иначе жегата е ужасна.
А това с името Ален-Кикаха Симоне  просто #CrazyКъде им е акъла на тези родители, какво презиме ще даде то на децата си  Thinking

# 217
 kaffeetrmker_2

Мислех че като се понаспя ще съм по добре, а то ми се отвори дрямка и днес едва гледам.  smile3507

Мерси за отговорите!  Hug
Нана и аз така си мисля, че щом бебето е на кърма съм кърмачка, но доста често се чувствам като  Animal Cow Joy
 Нана newsm59 на вашия тати! Да е жив и здрав и много да помага!

Мими, ние много често пътуваме с кола(то тук без кола почти никъде не може да се отиде) и климатик ползваме, и прозорци отваряме според случая.  Mr. Green Бебето нали е в кошница няма как да му духа много пък и ако няма вируси наоколо няма да се разболее. До сега не е имало проблеми.

Варненки, нямате стигане!  smile3501

Вчера забравих да кажа че много ми хареса като ви четох за захранването до първи клас  Joy Ние мисля че ще се включим в групата. hahaha

# 218
Привет!Хей много скитате днес, то хубаво време, направо лято, нооо.....на мен нещо не ми понася.Пак ме погнаха топлите вълни и се потя като луда ,направо  се чувствам супер неудобно и некомфортно, лицето ми е все мокро. Утро, ти преди имаше подобен проблем!
Честито на месечинките днес, да са ни живи и здрави!
Ели, много изобретателна! НА пикника сте изкарали страхотно. Ама Бубето ен я мернах на снимките, да не би Ники да я е оставил в къщи да си почине Grinning
Ние вече сме 68см и 6-700кг. Отглеждаме си манекен! Педи каза да давам месо, каша, жълтък и от другия месец попара, ама малко изпреварва. Аз смятам месо от 7ми месец, глутен от 8ми.
Второто ни зъбче е на път и ни мъчи много, ревем често много силно, трепери ни цялата брада и се извиваме на дъга. Съседката питала татито дали детето не е болно, че много било плакало Laughing преди каза, че гласа му не се чувал, ами да ко мпенсира детето.
Уикенда бяхме на гости на братовчеда, голяма игра и забава, чак не ми се тръгваше!
Мимето, ние често пътуваме и си пускаме климатроника на колата на 21-22 градуса, то иначе не се живее. А и той е зад седалката и не му духа, понякога му вдигам гюрука на кошчето за кола, та да не му пече.
КОлекторчетата за урина вечер при лягане ли ги поставяте, че се чудя как да процедирам. НЕ ми се вижда добре да престои цяла нощ урината, но педи така ми каза.
НЕщо за парфюмите съм пропуснала, аз си ползвам, не мога без такива.
Диданка, не се притеснявай за очето на Момо. Ако искаш ще питам една приятелка за детски невролог, нейното детенце като малко си кривеше очичките. Израстна го детето. Беше свръхемоционален и им беше казала да говорят тихо, тв тихо и т.н
Нана, честит рожденик! Да те слуша и да ти помага повече!
Лорче, мисля че тук определено ще ти излезне по-евтино за зъбчето, много неприятно, ама се налага. Аз трябва да слагам 4корони и все се правя на разсеяна. И сега ме боли един зъб.
Нещо ми се губят Тонеса, дано скоро има нет, Дидипипи както някой спомена, Феъри я хвана липсата.
Митаче вчера изяде две малки пюрета по 125гр, аз не очаквах и го гледах учудено. Плодовото между закуската и обяда, а другото около час след като се нацока на обяд. Добре му дойдоха.
Днес купих и оризова каша на НЕстле, избрах нея, защото няма захар.
Иначе на блевит има много безмлечни и безглутенови и са под 5лв
Хайде лека ви нощ!

# 219
Нана, Честито ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да те слуша!

Диданка, не се тревожи за оченцето на Момо! Доколкото зная е нормално за бебетата и малките деца на моменти да си кривт погледа. Ще мине с времето!  Peace

# 220
ЕЙйййййй наистина като лято днес беше.....и така ми замириса на мореееееееееее   sport027
Вие как мислите ще водите ли бебчовците тази година  Rolling Eyes
По този повод ми дойде и идея за заглавие:"Ноемврийското дете ще се чипка на море" Joy
NELCHO и аз се чудя с тея колектори как се процедира  newsm78 хайде мамите дето са минали да помагат  Hug
Мони вече спи дълбоко, така че Лека вечер от мен на всички  smile3524

# 221
  • до Пловдив
здравейте и от нас относно колекторите на нас педка ни каза че не трябва да престоява цяла нощ най добре сутринта да се сложи след първия тоалет
аз преди да взема урината преди това бях пробвала 1-2 пъти и след това му го сложих и след има няма 1 ч видях че има урина и го заведох да му вземат и кръв

# 222
  • София
За колектора - Крис веднага щом се събуди от сън е готов за пишкане, хващала съм го няколко пъти Wink. И мисля щом наближи момента така да взема урина.
На мен така ми се ходи на море, ама няма на кого да го оставя(тя единствено свекърва ми го е гледала за по 2 часа на няколко пъти, за да идем до магазина), така че, където и да тръгнем ще е с нас.
Момичета помагайте - Крис има отзад на дупето обрив, в началото където започват двете бузки, много ситни бели пъпчици, една до друга, като пришки. От поне 2 седмици е и не минава. Мазах го със всички кремчета, не е подсечено. Преди малко говорих с моя близка и тя каза, че сигурно е е алергия. Единственото ново е чай от ябълка на Хип, който е пил 3 пъти и то от време на време. newsm78

# 223
  • София
Ехоооооо  smile3533

Как стеее??? Simple Smile

Ние днес бяхме на изследвания - кръв и урина. Кръвта добре - боцнаха пръстчето, малко порева Ники, но мина...ами урината  #Crazy Взех колектор, залепих го, сложих памперса отгоре и чакам  Praynig През това време я хранех и след това чух, че се напъва. Викам, я аз да проверя кво е станало. Пишкала момата, ама не където искам  smile3516  Държах го с едната ръка, с другата давах чай и след 10-15мин готово  smile3508
Хемоглобина й е 113 ( незнам дали е ОК  newsm78 ) и има малко левкоцити в урината, но тва не е толкова страшно.

mimeto_mss аз мисля да поседя месец, два, три .... на морето  smile3521 Докато не ми омръзне, де Simple Smile Ама на Бяло море  Laughing  А идеята ти за заглавие, е супер  Hug  bouquet

Честито на месечинките днес!!!

# 224
  • до Пловдив
добро утро

Общи условия

Активация на акаунт