Събрахме се:
aleksa_sm, Kinley, BlueBeri, valpurg, DeeDee76, ladybebi, elleee, shemesh, dani_gangova, iveto_11 и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Честито на порасналите ни месечинки!!!

дано всичко да е наред с тях

.Мъж ми ме обяви за луда и тотално изтрещяла.Та в този ред на мисли за другото дете може и аз да се възползвам от списъка
И аз ще се възползвам за следващото 

Исках да попитам как ще осъществите захранването с кърмене на поискване, в смъсъл че така неможе да се направи никакъв режим
Досега въвеждах зеленчуците сутрин около 10ч, но сега искам да ги изместя след обяд, за да мога сутрин да въвеждам плодовете и ми се иска да е в някакви фиксирани часове, защото с това кърмене на поискване немога да преценя кога е средата между две кърмения. Дано се изразих по-ясно

Дано да не сме я простудили в това променливо време.
Тя на предходното кърмене доста се задави и се надявам да е било от това, ама....
вече той ще ми избира обувките.Давам списанието и които изяде,тях ще си купя
Исках да попитам как ще осъществите захранването с кърмене на поискване, в смъсъл че така неможе да се направи никакъв режим
Досега въвеждах зеленчуците сутрин около 10ч, но сега искам да ги изместя след обяд, за да мога сутрин да въвеждам плодовете и ми се иска да е в някакви фиксирани часове, защото с това кърмене на поискване немога да преценя кога е средата между две кърмения. Дано се изразих по-ясно
), може би след 30/40 минути отново иска да цокне, аз го отдавам че е жадна понеже не иска и да помирише водата. Вече времето е топло и към 11/11:30 излизаме на разходка до 13/14 когато отново сме гладни. удряме в къщи едно хубаво спане на тишина два часа и горе долу около 16/17 хапва и зеленчуково пюренце(домашно приготвено),около половин малко бурканче и от там до към 21 часа когато заспива кърменията ни стават през 2 часа. Не мога да кажа че ме заменили кърмене с твърда храна. Вечер се буди към 2 часа.