НОЕМВРИйчета добри, чакат вече летните игри

• 10 565
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добър вечер!!!
Много ми е Sick. Днес хапнах малко ориз с гъби и сега ям едно мляко, да ми се изчисти организма. Аз месата много не ги обичам(тровила съм се поне 5 пъти) и затова избягвам почти всички, при което хапнах малко плънка, и сега ми е толкова лошо.  #Cussing out
Майче здрасти!!!

# 61
  • София
Хм, мами да ви питам как приготвяте кашата? Аз взех една ама на нея пише 4 супени лъжици и 150 мл вода. Това значи да й махна млякото??? Да правя по-малко или да сипвам млякото вместо вода вътре   newsm78
И да се оплача, четох как мъниците ви се радват на зеленчуковите пюрета и как си хапват. А мойта мома днес пробва и само дето не го изплю чак ще ше да връща, затвори устата и не иска. Утре ще я пробвам и със спанака, ама то вярно пюрето хич не е хубаво на вкус  Crossing Arms

Лека нощ и спокойни бебчета  Hug

# 62
Валя какво пюре и даваш, Марти много обича картоф с тиква и пащърнак с картоф. Има и само тиква.

# 63

Марожинка, честита ви месечинка! Да се запиша за парче от тортата!  Mr. Green

Нямаш проблеми. И от двете ще ти отрежа.  Mr. Green Вие поправихте ли режима?

BlueBeri   welcome

Диди браво на адашката. Бързо напредва и усвоява. Пу-Пу все така да е.

Валя Това, че първия път не и е допаднало, не означава, че не и харесва. Все пак е нов вкус. Рая също много се мръщеше на моркова първия път, но днес го яде с охота. Можеш да пробваш и един и същ вид пюре на различни марки за да видиш,кои предпочита.Относно кашите - доколкото знам и с тях се започва с лъжичка-две и така докато стигнеш количеството което ти си решила/детето приема/ според зависи дали искаш да заместиш хранене или не. Ако не искаш да заместиш кърменето, даваш помалко и после даваш мляко/кърма.

Между другото ние вече "говорим". По цял ден повтаряме "ба-ба" "ба-ба-ба" и т.н. И мама е сърдита  Crossing Arms

Хайде лека и поспалива нощ  smile3524

# 64
  • Sofia
Здравейте!!!

Децата вече са полеглата. Wink
Завърнах ме се и ние.Починах си страхотно.

Честито на всички именници днес!!!
Честито и на порасналите бебоци!!
Алекс-здрасти.Крисчо как говори пу-пу. Hug
Лорче-бързо оздравяване и на вас. Hug
Вале -МОЛ Космос Peace.Кога бяхте? Ние отскочихме в събота и беше голяма лудница,доста се чуваше българска реч .И аз обзаведох предимно децата.
За късното захранване и алергиите споделям мнението на nanunana.Ние за сега хапвамехме тиква ,сега сме в почивка.На Дани му харесва, даже си дъвче , избутва езиче , много е сладък.Направила съм си някаква схема.от всичко прочетено, и ще карам бавно.
Лека вечер

# 65
  • София
tofifee, пробвах с нежни зеленчуци с ориз ама не стана, Thinking Юле, понеже тя така охотно си хапва плодови пюрета от първата проба и аз очаквах, че и зеленчуковите ще са без проблем ама явно не. То и вкусът им не е много добър ще се мъчим утре пак. Обаче как изненадах девойката. Тя като види бурканчето и отваря широко устата и пресяга и двете ръце да държи с мен лъжичката. Като я лапна и замръзна   Joy Ние не говорим а подвикваме в различни тоналности и ако нещо много ни хареса пищи хората ме гледат  все едно я бия  hahaha
maia, ние ходихме в понеделник и беше също голяма лудница а на паркинга повечето коли бяха български отколкото гръцки.  Как да не ходим там като днес имах поредния горчив опит с явлението българска продавачка на работа в празничен ден  #2gunfire. Харесах си едни обувки на Пиротска и питам има ли 38 номер, тя веднага - Не и няма да получаваме, има само малки номера. Аз поглеждам мострата и виждам, че е 37 номер и питам това ли са ви малките номера  #Crazy. Питам я дали имат други магазини и може ли да провери дали там има 38 номер. Девойката ми подаде едно листче с адресите на другите им магазини и телефоните да съм звъняла да проверя дали там ги има. Тя не можела да звъни. АЗ хвърлих листа и излязох. Е затова пазарувам в Солун  Crossing Arms
А за кашите попрочетох, че се дават за закуска и мислех да разнообразя менюто на девойката ама ще почна както казваш с една две лъжички. Мисълта ми беше дали да слагам вода или от млякото вместо вода  newsm78

Хайде лека и спокойна нощ  Hug

# 66
  • Бургас
Вале - не се оплаквай от продавачките в София! Повечето са много разбрани! Ела да видиш сервитьорките и продавачките в Бургас... - ум да ти зайде! Стоят на работа все-едно ти правят услуга... , че и ако случайно нищо не купиш можеш спокойно да чуеш реплика зад гърба си "Къде си тръгналба без пари?"например или още по-гаден коментар! Това е положението!
Дени - чакам снимки!
Ели - честит професионален празник!   bouquet  bouquet  bouquet

# 67
  • На топло...
00:07

BlueBeri, elleee, Yuliya2008, koteto_f, valtodorova, valpurg, shoppy-мими (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Отборът ме кефи Hug!
Лека нощ и до утре, милички Heart Eyes...

# 68
vanina,ще празнуваме рожденни дни заедно  Simple Smile
За кашите,ако пише да се разреждат с вода,най-вероятно си имат мляко вътре,като съставка.
А при нас положението е трагично с яденето. Нищо не иска,нито плодови,нито зеленчукови,нито каша. Просто не знам какво да правя вече  Cry

# 69
аз пък до сега съм въвела само картоф и моркоф
яде с голям кеф, но от вчера сутринта не е акала и не мога да разбера дали се напъва, или се криви от зъби ooooh!
Иринка днес ми каза, че откакто дава на Никола пюрета, и при тях полоожението не е добро. Де да знам- преди като беше само на кърма, не се притеснявах и цяла седмица ако не ака, но сега съм в чуденка колко дни неакане се броят за запек newsm78 и кога да "помагам"

# 70
  • Варна
BlueBeri не мога да се сдържа да ти кажа колко ме кефи аватара ти  Laughing От 2-3 минути съм зациклила, гледам го и се хиля  hahaha

# 71

Добро утро мамчета  Hug

# 72
добро утро и от нас(само от мен де щото Ивко пак заспа).
Та да ви разкажа как мина кръщенето.Естествено когато трябва да спи по много Ивко съответно не го прави,обаче когато трябва да ходим някаде спи като мечка зимен сън.Трябваше в 11:30 да сме в църквата.Ивко като заспа в 09:00 се събуди чак в 10:45 Joy и от так ГАС по-бързо да се оправим че докато стигнем до църквата ще стане утре.Есествено кръстницата ни пак реши да де помота както винаги и крайния резултат беше че тръгнахме в 11:15,а до Царево имаме поне 20-ина минути път.
Стигнахме с малко закъснение ама нищо.
Ивко беше очарован от всичко в църквата.Попа му пее и той приглася.Като видя книгата от която четеше(незнам как се кава Embarassed)и нашия веднага посяга да я вземе.Като започна да му я дърпа попа неможе да си я вземе.После реши и кръста да му дърпа,но върха беше като му хвана брадата и не я пускаше.Човека накрая вика"Ми ще е хубаво да ми пусне брадата" hahaha
а бе голям купон беше.А няма да ви казвам колко дрешки си имаме вече.
Ей сега ще пусна снимки

# 73
Да ви почерпя, че днес остарявам  Grinning

# 74
  • София
Добро утро!
Лора, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА

DeeDee, незнам дали има разлика между София и Бургас, повечето се държат така все едно си им влязла в дома и то непоканена  #2gunfire Мъж ми се справя много успешно с тях ама го викам само за крайни ситуации Mr. Green

Деница, Честит ви малкия кръстен мъж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт